Parduotuvė pagal Kategorijas

Plastikinių maišelių Laikiklis prie Sienos tvirtinamas Šiukšlių Maišelis Laikymui Lauke Anti-pirštų Atspaudų Nerūdijančio Plieno Krepšys įvairiems tikslams Virtuvė Vonios kambarys

Nauja

€10.48

Kulka Taškų:

1、Mūsų plastikinį maišelį turėtojas buvo pagaminta naudojant aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, todėl labai patvarus.Jis taip pat pastatytas būti pirštų atspaudų atsparūs taip, kad net ir po metų naudojimo jis jums vis dar atrodo gerai, kaip tą dieną, kurią nusipirkau ją.

2、reikia tik dviem varžtais pritvirtinkite prie sienos arba naudojant 2 lipnios pagalvėlės jei nenorite, bet skyles savo sienos, mūsų plastikinį maišelį balionėlis yra labai greita ir paprasta įdiegti per kelias sekundes.

3、Tai šiukšlių maišo laikiklis lengvai gali būti pakabintos ant bet kurios sienos jūsų namuose ar viduje jūsų virtuvė spintos.Su savo blizgus paviršius ir aptakus dizainas, taip pat bus pridėti stilingas prisilietimas prie bet kokio kambario pakabinti jį.

4、Tai bakalėjos maišelį savininkas yra paprastas ir stilingas būdas jums saugoti ir išsaugoti plastikinius maišelius, pavyzdžiui, bakalėjos maišai, šiukšlių maišai, ir kiti todėl, kad jūs galite nuolat pakartotinai panaudoti jas, o taip pat sumažinti griozdai savo virtuvėje.

5、Su mūsų bakalėjos maišelį balionėlis, kad galėtų bent 15 plastikinių maišelių, tai puikus būdas padėti sumažinti plastiko šiukšlių leidžia lengvai užpildyti jį su plastiko parduotuvės, krepšiai pakartotinai vėl ir vėl.

Informacija:

Produkto Pavadinimas: Plastiko maišelis saugojimui lauke

Gaminio medžiaga: 430 nerūdijančio plieno (magnetinių) + PP plastiko apačioje

Paviršiaus apdorojimas: nerūdijančio plieno, metalas, viela, piešimo (šlifavimo) išorės purškimo anti-pirštų atspaudų

Produkto specifikacijos: Apytiksl.17*31*9cm/6.69*12.20*3.54 į.

Talpa: 15-20 plastikiniai maišeliai

Sandėliavimo scena: valgomasis, vonios kambarys, gyvenamasis kambarys, virtuvė, balkonas.

Sąrašas:

Plastikinis maišelis laikymui lauke*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: garbag maišo laikiklis, šiukšlių stendas, wastebasket, sumetami į šiukšlių konteinerį virtuvė, šiukšlių stendas, stovas šiukšlių, bin turėtojas, virtuvės stovas iš nerūdijančio plieno, durų lentynos, maišelio laikiklį virtuvė.

Funkcija Įžuvinti
Naudoti Plastikinis Maišelis
Sandėliavimo scena valgomasis, vonios kambarys, gyvenamasis kambarys, virtuvė, balkonas
Medžiaga 430 NERŪDIJANČIO PLIENO
Stilius Modernus
Technics Blizgus
Modelio Numeris Plastikinis Maišelis Saugojimui Lauke
Taikomas Vietos VIRTUVĖ
Produktas plastikinis maišelis turėtojas
Tipas Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
Formos Stačiakampis
Talpa 15-20 plastikiniai maišeliai
Nėra. Pakopų Vieną
Specifikacijos Maždaug.17*31*9cm

Parašyti atsiliepimą

Plastikinių maišelių Laikiklis prie Sienos tvirtinamas Šiukšlių Maišelis Laikymui Lauke Anti-pirštų Atspaudų Nerūdijančio Plieno Krepšys įvairiems tikslams Virtuvė Vonios kambarys

Plastikinių maišelių Laikiklis prie Sienos tvirtinamas Šiukšlių Maišelis Laikymui Lauke Anti-pirštų Atspaudų Nerūdijančio Plieno Krepšys įvairiems tikslams Virtuvė Vonios kambarys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti