Parduotuvė pagal Kategorijas

Parnis 40mm žiūrėti Safyras Plieno Black Dial Automatinis Judėjimo Vyrų Laikrodžiai WW2559

Nauja

€73.14

Aprašymas:

Judėjimas : Automatinis (savarankiškai likvidavimo) judėjimas Ciferblatas : Juodas dail Byla skersmuo : 40mm Atveju storis : kaip 14mm Atveju Medžiaga : Kietosios 316L nerūdijančio plieno atveju Funkcijos : Data, Šviesos Valandos ,Maža Antra Platus iš Dirželis : Nerūdijančio plieno, Stiklo : specialios Safyro stiklas Šviesos: Žalioji Apie Mokėjimo 1. Mes priimame Baltijosvm.lt sąlyginio Deponavimo. 2. Mes visada pažymėti žemiau $25 usd vertės pirkėjas,Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

Pastaba: Prašome patikrinti savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš idding/pirkti.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Apie Laivybos (1)Mes pristatysime savo daiktą per 48 valandas. (2)Laivybos Kinija Po Oro Paštu;Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas;ePacket.JEI norite greitai transporto,prašome pasirinkti, EMS,DHL.Apie Grąžinimo Politiką 1. >Mes garantuojame jūsų nulinės rizikos pirkimo patirtį čia. 2.> Jei prekių sugadinta dėl laivybos būdas, mes grąžinsime mokėjimo ar mainų prekes.(Sugadintą prekę reikia siųsti atgal.) 3. >Mes siūlome visa grąžinamoji išmoka, jei pirkėjas negauna paketą, per 60 dienų.Atsiliepimai 1. Paliksime teigiamų atsiliepimų, kas maloniai pirkėjas.Mes dėkingi, jei galite pateikti mums 5 žvaigždučių, pilnas pagirti teigiamų atsiliepimų . 2. Pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralų ar neigiamą atsiliepimą , prašome susisiekti su mumis,mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.Apie mus Sveiki atvykę į Wenping žiūrėti Parduotuvė(NR. 1500649).Mes esame profesionali, apie laikrodžius Kinijoje,Puikus, Aukštos Kokybės, Puikios Darbo Sąlygos,yra mūsų darbo požiūris.Mes daug metų tarptautinio verslo ir siunta patirtimi.Tiekiame geros būklės, laikrodžiai,ir laivų worldwid!Parduotuvės,laikrodžiai yra nuolat atnaujinti,Prašome įtraukti mane į savo sąrašą mėgstamą pardavėjų ir aplankyti dažnai,ačiū labai!!Jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus,mes pasistengsime atsakyti jums į 48hours!

Žymos: didelis parnis, omega moteris, seiko žiūrėti, juoda seiko 5, vyrai, parnis, hmt žiūrėti, paleisti žiūrėti, aparatas žiūrėti, seiko 5 mens, LOREO.

Juostos Ilgis 20cm
sąlyga Naujoji be žymės
Byla Storis Kaip 14mm
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Dial Lange Medžiagos Tipas Sapphire Kristalas
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Atsparumas Vandeniui Gylis 5Bar
Judėjimas Automatinis Savaiminis Vėjas
Perjungiklis juodas ciferblatas su žalios Šviesos
Užsegimas Tipas Apyrankės Užsegimas
Elemento Tipas Mechaniniai Laikrodžiai
Stilius Mada & Atsitiktinis
Ciferblato Skersmuo 40mm
Prekės Pavadinimas Parnis
Byloje Formos ROUND
Funkcija Atsparios Smūgiams
Juostos Plotis 22mm
Modelio Numeris W2559

Parašyti atsiliepimą

Parnis 40mm žiūrėti Safyras Plieno Black Dial Automatinis Judėjimo Vyrų Laikrodžiai WW2559

Parnis 40mm žiūrėti Safyras Plieno Black Dial Automatinis Judėjimo Vyrų Laikrodžiai WW2559

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti