Parduotuvė pagal Kategorijas

Visą Medvilnės Kalėdų Pagalvės užvalkalą Santa Claus Snaigės Kalėdų Pagalvėlė Padengti 45x45cm Namų Dekoro Mesti Pagalvę Padengti Naujųjų Metų 2021

Nauja

€6.97

Kalėdų pagalvėlių apvalkalus 45cm x 45cm(18 x 18)

Raudona ir Smėlio Serija

Pagrindinė Informacija Produkto Pavadinimas: Kalėdų pagalvę padengti serijos Stilius: Europos ir Amerikos derliaus klasikinis Medžiaga: 100% Medvilnė Modelis: Snaigės, briedžių, Santa Claus ir kt.Spalva: Raudona pagalvės užvalkalą ir smėlio pagalvės užvalkalą galima įskaitant 14 Stilių Dydis: 45x45 cm(18x18 cm) Naudoti kartų: Kalėdų papuošalai, namų, Gyvenamasis kambarys, miegamasis, lauko, valgomasis, t.t.Komplektą sudaro:1 vnt prabanga pagalvėlė padengti(be pagalvė įdėklai)

- Tai Kalėdų užvalkalas yra pagamintas iš medvilnės medžiagos ir yra minkšti ir patogūs liesti jaustis.Single-sided siuvinėjimo dizainą naudoja daug Kalėdų elementus, tokius kaip snaigės, briedžių, Santa Claus ir kt.Bauda gamybos padaryti kiekvieną pagalvės dangtelio tekstūra.Pagrindinės spalvos yra žalia ir raudona, ir paprastas dizainas gali pridėti daug šventinę atmosferą jūsų namuose.

[Nematomas Užtrauktukas]

--Aukštos kokybės nailono užtrauktukas su paslėpta dizainas.Tai paprasta ir turtinga, dėvėjimuisi atsparios ir tvirtos, lengva išardyti ir plauti.

[Medvilnės Medžiaga]

--Visą paviršius yra pagamintas iš 100% medvilnės audinio, kuris yra draugiškas aplinkai ir turi patogiai jaustis.Be to, jis yra šiltas ir rudenį, ir žiemą.

[Siuvinėjimo Amato]

--Šis užvalkalas yra išsiuvinėti su įvairiais Kalėdų elementus, kurie yra kruopščiai paruošta pridėti šventinę atmosferą.

Naudokite & Skalbimo Rekomendacijos

1. Abi mašinos plauti ir plauti rankomis yra.Vandens temperatūra neturi viršyti 40 laipsnių Celsijaus. 2. Nereikia baliklis. 3. Nereikia atskleisti saulės.

Keli Stiliai

Pirkėjų Rodyti

Bendrovė Rodyti

Klientų Q&A

Klausimas: Ar turite nekilnojamojo uždaryti nuotraukas?Gali man turi atrodyti?A: Taip.Mes turime.Aš atsiųsime jums realios nuotraukos vėliau.Q: Kaip pritaikyti gaminiai, kitų dydžių?Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tiesiogiai.Q: Kas logistikos naudojamas pristatymo? A: Prekės vežamos pagal Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu, Oro Paštu, ePacket, YanWen Specialią Eilutę, pasiekti dauguma šalių per 10 35 darbo dienas.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.Jei norite gauti elementą greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: UPS, DHL, " Fedex, TNT, DEPX, AVS.Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.Q: Kaip grąžinti prekes ir grąžinti pinigus? A: Mes grąžinsime pirkėjų, jei yra kokybės problemos su produktu.Jums nereikia grąžinti prekes šiuo atveju.

Atgal į titulinį

Draugiškas Priminimas

--Produkto dydis yra plytelių dydžio užvalkalas, bus 1-2cm paklaida rankinis matavimas. --Šis produktas yra imtasi natūra.Dėl apšvietimo priežasčių ir skirtingų ekrano poveikį skirtingų monitorių, tikroji spalva gali skirtis nuo produkto nuotrauka. --Ačiū už jūsų supratimą ir paramą.

Žymos: stačiakampio formos dekoratyvinės pagalvėlės, 2021 kalėdų dekoro, kustuv pagalvę padengti, mesti pagalvės rock, lino kalėdų pagalvės, pilows dangtis, kalėdų pagalvėlė manga, constelation pagalvėlė padengti, pagalvėlė padengti 45x45 cm vintage christmas, drobės audinys sofa.

Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Pagalvėlė Padengti
Technics Audiniai
Tipas užvalkalas padengti kalėdų
Stilius Paprastas
Naudoti kalėdų dekoracijos namams
modelis Išsiuvinėti
Funkcija pagalvių užvalkalai namų dekoro
Formos Aikštė
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Medžiaga 100% Medvilnės

Parašyti atsiliepimą

Visą Medvilnės Kalėdų Pagalvės užvalkalą Santa Claus Snaigės Kalėdų Pagalvėlė Padengti 45x45cm Namų Dekoro Mesti Pagalvę Padengti Naujųjų Metų 2021

Visą Medvilnės Kalėdų Pagalvės užvalkalą Santa Claus Snaigės Kalėdų Pagalvėlė Padengti 45x45cm Namų Dekoro Mesti Pagalvę Padengti Naujųjų Metų 2021

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti