Parduotuvė pagal Kategorijas

Unisex aukštos kokybės Budistų shaolin abatas vienuoliai cassockBuddhism gownrobe Budizmas kovos menų kostiumai artatclothes drabužiai

Nauja

€399.67

Medžiagos:šilko ir viskozės

Paketą, įskaitant: 1pcs ne raudona skraiste

Ji tinka visais metų laikais.

Didmeninė ir Mažmeninė

Aukščiausios kokybės ir žemos kainos

Tai yra individualus, todėl prašome palikite mums žinutę apie savo ūgį, svorį, krūtinės, kai jūs perkate, tada mes bus padaryti tai už jus, paprastai tai užtruks 2~3weeks baigti, ačiū!

Dydis

Skraistės ilgis(cm)

Krūtinė(cm)

Rekomenduojamas aukštis(cm)

XXS

120

116

150

XS

123

116

155

S

126

120

158

M

129

120

162

L

132

120

165

XL

135

123

170

2XL

139

123

173

3XL

142

126

175

4XL

145

126

180

5XL

149

129

185~188

Pastaba:mes matuojant ranka, todėl matavimo dydis klaida yra 1~3cm, ačiū už jūsų supratimą!

Pastaba: paveikslėlis spalvos, gali būti šiek tiek tamsesnės ar žiebtuvėlis dėl Stebi skirtumą, kuris yra neišvengiamas , ačiū už jūsų supratimą!

Pristatymas:

Daugelyje šalių,laivybos laikas yra apie 14~35 dienų ,gal ji užtruks ilgiau laiko, dėl blogo oro ir pan., ir jūs galite patikrinti sekimo informacijos po keleto dienų, mes išsiųsti prekes).

2.Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ar muito mokestis.

Grįžti/Grąžinimas:

1.Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementus gavo.Jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų apmokėti visas papildomas siuntimo mokesčius ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi pradinę padėtį.

2.Šiek tiek spalvų skirtumas iš nuotraukų nėra kaltės dėl monitoriaus ir pan priežasčių , mes negali keisti ir grąžinti pinigus, tikiuosi, jūs galite suprasti.

3.Mes turime patikrinti elementą atsargiai, kol mes laivas paketą, todėl paprastai nėra kokybės problema.

4.Kinija dydis skiriasi nuo JAV ar ES ir pan, geriau palikite mums žinutę apie jūsų ūgis ir svoris, ir tada mes atsiųsime jums tinkamo dydžio kostiumai.Mes nesame atsakingi už dydžio problema, ačiū už jūsų supratimą!

Atsiliepimai:

1.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums "Teigiami" Atsiliepimai " mums, kai jūs gaunate savo daiktus, ir mes bus daryti tą patį už jus.

2.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės patenkinti jus.

Prašome leiskite mums žinoti, jei turite kokių nors klausimų, mes stengiamės jums padėti.

Pastaba: Dėl visų Rusijos klientams, jūs turite parašyti savo vardą, pavardę, ir jūsų išsamų adresą(pvz " street numeris, durų skaičius pan.)

KVIEČIAME APSILANKYTI MŪSŲ PARDUOTUVĖJE!

Žymos: shaolin, vienuolis vienodas, vienuolis skraiste, shaolin kung fu, budistų skraiste, shaolin vienodas, budistų vienuolis skraiste, shaolin vienuoliai vienodas, vienuolis kostiumas, medžiaga vienuolis.

užtrauktukas No
Prekės Pavadinimas Flagket
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Lytis VYRAI
Funkcija Kvėpuojantis

Parašyti atsiliepimą

Unisex aukštos kokybės Budistų shaolin abatas vienuoliai cassockBuddhism gownrobe Budizmas kovos menų kostiumai artatclothes drabužiai

Unisex aukštos kokybės Budistų shaolin abatas vienuoliai cassockBuddhism gownrobe Budizmas kovos menų kostiumai artatclothes drabužiai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti