Parduotuvė pagal Kategorijas

Korp Valiklis Eiti Kamuolys Drabužių, Drabužių Valiklis Apmokestinimo Elektrinių Drabužių, Plaukų Kamuolys Žoliapjovės Skutimo Mašina

Nauja

€12.75

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Naudoti ši medžiaga korp skustuvas, norėdami įjungti jūsų megztiniai, džemperiai, antblauzdžiai, pagalvėlių, kilimų ir daugiau drabužių ar baldų į naują minučių!Nebereikia nerimauti, negraži tabletes.

Leidžia lengvai išlaikyti jūsų drabužiai nesugadintas sąlyga, namuose ar atostogų - bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje!Nėra elektros laido hassles (įkraunamos baterijos yra komplekte).

Valiklis automatiškai sustoja kai disko dangtelis yra atidarytas arba prarasti, kuri apsaugo vaikus nuo blogio, patys accily.Unikalaus dizaino 180 laipsnių pasukti ir easy-grip rankena padeda lengviau, patogiau ir patogiai jums.

Darbo sritis mūsų audinio skustuvas yra išplėsta iki 30%, nei kiti rinkoje.Ir pagerinta skutimosi galvos daro visi darbai, kuriuos atlieka greitai ir efektyviai.Pašalinti erzina, pūkelis ir audinio tabletes be daing savo drabužius.

Suteikia jūsų drabužiai ir audiniai, šviežia naują išvaizdą!Lengvai pašalinti audinio pūkas, korp, pūkelis ir bobbles iš visų tipų drabužiai ir audiniai, įskaitant megztiniai, šalikai, pirštinės, antklodės, paklodės, pagalvės ir minkšti žaislai.

Produkto Tipas: Įkrovimo tipas

Apipjaustymas produktai: depiliacija

Įkrovimo laikas: 8-9 valandos

Krovimas: USB laidas,

Ištvermės: 30-45mins

Spalva:Žalia balta

Medžiaga:ABS+nerūdijančio plieno

Dydis:8.5*8.5*15cm

Pakuotės Turinys:

1*Audinio Skustuvas

1*USB kabelis

pastaba:

Prašome naudoti jį dėvint drabužius.

Prašome paspauskite įjungimo jungiklis su apsaugine danga atskirti.

Uždarykite apsauginį dangtelį, po naudokite ir laikykite ma¾iems vaikams.

Ašmenys yra labai aštrūs, todėl prašome atkreipti dėmesį, kai tvarkymo peilis.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: elektros plaukiojantieji kamuolys, priemonė pašalinti megztinis, audinio skustuvas, dubuo žoliapjovės, pašalina korp nešiojamų, korp remov, pumpurų, lapų žoliapjovės, nešiojamų pūkelis valiklis, persikų pūkelis valiklis, buitinių elektros drabužius korp valiklis.

Kilmės KN(Kilmės)
Gamyba ŽOLIAPJOVĖS
Funkcija Įžuvinti
Naudojimas Vilnoniai Drabužiai
Medžiaga ABS
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Sertifikavimo NĖRA
Įkrovimo Laikas 8-9 Valandas
Naudoti Valymas
Modelio Numeris audinio skustuvas
Naudojimo Tipas Dvigubos Paskirties Tipas

Parašyti atsiliepimą

Korp Valiklis Eiti Kamuolys Drabužių, Drabužių Valiklis Apmokestinimo Elektrinių Drabužių, Plaukų Kamuolys Žoliapjovės Skutimo Mašina

Korp Valiklis Eiti Kamuolys Drabužių, Drabužių Valiklis Apmokestinimo Elektrinių Drabužių, Plaukų Kamuolys Žoliapjovės Skutimo Mašina

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti