Parduotuvė pagal Kategorijas

Atsparus Vandeniui L Formos, Baldai Padengti Lauko Sodo Kiemo Rotango Sofa Dulkėms V Formos Pelėsiai Atsparios Dangtis

Nauja

€17.53

Žanras: 1.210 D oksfordo audinio ir sidabro lakas, anti-ultravioletinių spindulių, šilumos išsklaidymo.Geriausias kokybės Poliesterio audinys, atsparus vandeniui & UV išbandyti, lygiosios-laido priveržimo. 2.Iš visų pusių atkreipti string bottom su laido spynos, dėl papildomos apsaugos.Suprojektuoti, kad atlaikytų kraštutinumų temperatūros, šalčio, sniego, lietaus ir UV. 3.Jis saugo nuo lietaus, sniego, dulkių ir paukščių mėšlas.Padeda prailginti savo sodo baldai.Aplinkai draugiškas ir Lengva naudoti. 4.Dvigubo mezgimo ir siuvimo: tvirtas ir gražus procesas. 5.Nano aplinkos apsaugos medžiagos, anti-senėjimo.Specifikacija: Forma: Stačiakampis/L Formos, Spalvos: Juoda, Ne Skiedra Viduje Medžiaga: Vandens Atsparumo PVC Danga Tipas: L Formos, Baldų Komplektas Padengti Svoris(apytiksl.): 420g-1200g Aprašymas: Medžiaga: Oxford Svoris(apytiksl.): 460g-1000g Dydis(apytiksl.): 200x270x82x90cm,286x222x82x78cm,215x215x87x80cm,300x300x87x80cm,155x95x68cm Pakuotėje: 1 x L Formos, Baldai Padengti Mandagumas: Nes įvairių dydžių produktai kilę iš skirtingų partijų, produktai gali būti kai kurių skirtumų, prašome aiškiai mąstyti prieš pateikdami užsakymą.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Kaip galima stebėti mano parecl?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.Pastaba: Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.

Žymos: trumpas sofos apima, sofa vyras, baro kėdė, kėdė king, baldų apsauga apima, padengti dėl paso, funko pop, pupelių maišas, dvigulė sofa, seat altea.

Funkcija V Formos Pelėsiai Atsparios Dangtis
Stilius Modernus
Medžiaga 100% Poliesteris
Modelio Numeris L Formos, Baldai Padengti Lauko
spalva juoda
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Atsparus Vandeniui L Formos, Baldai Padengti Lauko Sodo Kiemo Rotango Sofa Dulkėms V Formos Pelėsiai Atsparios Dangtis

Atsparus Vandeniui L Formos, Baldai Padengti Lauko Sodo Kiemo Rotango Sofa Dulkėms V Formos Pelėsiai Atsparios Dangtis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti