Parduotuvė pagal Kategorijas

Profesionali Įkraunama Plaukų Clipper Belaidžiai Elektriniai Plaukų Žoliapjovės Pjovimo Vyrų Kirpykla "Clippers" Epiliatorius Skutimo Mašina

Nauja

€13.88

{infomodule}

Visi 1 Ašmenys Žirklės Visiems Savo Czesanie Poreikius.Tai profesionali plaukų clipper apima barzda, plaukai, ausų, nosies, antakių precisi o ns žoliapjovės ir body groomer a ūsais skustuvas, siekiant stilius jums patinka ir veiksmingai apdaila išjunkite nepageidaujamus plaukus.Apdailos, skustis, išsamiai, ir touch-up, nuo galvos iki kojų!Plaukų ūsais groomer yra ideali Kalėdų Padėkos Festivalio dovana tėtis, vyras,meilužis,kolegos.

Pakuotės Turinys:

1x Pagrindinė Plaukų Clipper,

5x Keičiamomis Galvutėmis

5x Vadovas Šukos

1x Maitinimo Laidas

1x Stovėti Bazės

1x Šukos

1x Mažas Švariu Teptuku

1x Naudotojo Vadovas

Savybės:

- Tiksliai ir Odos Draugiškas, Bet Stilius: 15 vienetų kirpimas rinkinys, priedai įsitikinkite, puiki šukuosena, patirtis. 4 visu dydžiu žoliapjovės šukos (3/6/9/12mm) plius 1 precision trimmer šukos (1/2/3/4mm) teikti aukštos kokybės tikslumo pasiekti tinkamą aukštį ir bet kokį plaukų stilių.Savarankiškai galandimo nerūdijančio plieno peiliukai su Anti-scratch dizainas sklandžiai supjaustyti užtikrinti saugos naudoti ir lengva valyti.

- Galingas ir ilgalaikius Gyvenimo: plaukų kirpimo mašinėlės aprūpinti labiausiai galingas ir patvarus variklis, su dideliu sukimosi greitis ilgalaikį naudojimą.Taip pat, žoliapjovės, turi aplinkai mažai triukšmo funkcija pagal 70db.Ji tiesiog reikia 2 valandų greito įkrovimo laiko, kad Ličio-jonų baterija gali būti visiškai įkrauta daugiau nei 120mins naudojant laiką.Tinka kirpykla ir patenkinti namo plaukai pjovimo poreikius vyrams, moterims, vaikams, vyresnio amžiaus žmonėms.

- Paprastas Dizainas ir Belaidžius Nešiojamuosius Įkraunamą: Vieną mygtuką pradėti, arba uždaryti.Šukuosena mašina turi laisvai išvaizda ir ergonomiška rankena lengva nešiotis ir laikyti.Smart LED lemputė švyti raudonai, o mokesčių ir žalias visiškai įkrauta.Įkraunama ir plačiajam naudojimui " plug yra įtrauktas jums.Šis lengvas elektrinis skustuvas yra puikus turistų aksesuaras jūsų asmens grožis!

Techniniai duomenys:

Modelis: B48323

Įtampa: 100-240V

Įkrovimo Laikas: 2 Valandos

Darbo Laikas: 120 Minučių

Spalva: Juoda, Šampanas

Žymos: plaukų clipper remontas, clipper plaukų profesinės, ponios ni, clipper plaukų surker, surker žoliapjovės, babyliss, vyrams žoliapjovės, kačių plaukų žoliapjovės, aukso plaukai žoliapjovės, hairdress.

Kilmės KN(Kilmės)
Tikslinė Auditorija Universalus
Maitinimo Tipas Įkrovimo
Prašymas Daugiafunkcis Plaukų Clipper
Prekės Pavadinimas Surker
Naudojimo Laikas 160Mins
Įtampa Global Universal(100-240V)
Įkrovimo Laikas 2H
Ašmenų Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Parašyti atsiliepimą

Profesionali Įkraunama Plaukų Clipper Belaidžiai Elektriniai Plaukų Žoliapjovės Pjovimo Vyrų Kirpykla

Profesionali Įkraunama Plaukų Clipper Belaidžiai Elektriniai Plaukų Žoliapjovės Pjovimo Vyrų Kirpykla "Clippers" Epiliatorius Skutimo Mašina

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti