Parduotuvė pagal Kategorijas

SF-777 Darbastalio USB Žaidimų Kompiuterį Kondensatoriaus Mikrofonas su Sulankstomas Stovas Trikojis P-o-p Filtras PC Vaizdo Įrašymas Mikrofonas

Nauja

€21.63

Colcolor: Juoda

1.Plug and Play: USB 2.0 duomenų prievadą, SF-777 yra plug and play, jokių papildomų tvarkyklių programinės įrangos, garso plokštės arba fantominis maitinimas reikalingas.Ideali Konferencija, nuotolinio mokymosi, transliacijos, kalbasi, podcasting, įrašymas, Priartinimas, "Skype", Voice-over", "YouTube" vaizdo įrašų ir kt.

2.Cardioid Pikapas Modelis: Šis mic turi cardioid pikapas modelį, kuris fiksuoja aiškiai, sklandžiai ir trapumą garso priešais mikrofoną ir slopina nepageidaujamą foninį triukšmą.

3.Lengva Įdiegti: Be jokių susirinkimų, tik reikia atsiskleisti trikojis stovas tiesiogiai ir sureguliuokite pop filtras, tada ji gali būti plug and play.

4.Universalumas: shock mount galima atsukti ir prie bumas stendas su 5/8" sriegiu įterpti tiesiogiai.Pastaba: Jei sriegiu įterpti savo stovėti ateina su 3/8", tada 3/8" moterų 5/8" vyrų sriegių sriegimo adapterio reikia (neįtraukta).

Ką Jūs Gaunate: 1 x Mikrofonas su Maitinimo laidu(1,5 m), 1 x Sulankstomas Mic Trikojo, 1 x Mini Shock Mount, 1 x Pop Filtras ir 1 x Instrukcija. (Pastaba: Tai nėra suderinama su Telefonais, "Ipad" ir "Xbox".)

Specifikacija:

Modelis: SF-777

Tipas: Mikrofonas

Spalva: Juoda, Mėlyna (Pasirinktinai)

Pagrindinė Medžiaga: ABS

Dažnių diapazonas: 20 Hz-20 Hz

Jautrumas: -47±3 dB

Darbinė Įtampa: USB DC 5V

Mic vienetas: Cardioid 9750 Kondensatorius

Varža: ≤2,2 KΩ

SNR: >36dB

Ilgis: 1.4 m

Pakuotės Dydis: 22 * 13 * 7cm / 8.7 * 5.1 * 2.8 į

Pakuotės Svoris: 545g / 19.2 oz

Paketų Sąrašo:

1 * USB Mikrofonas

1 * Trikojo

1 * P-o-p Filtras

1 * Kempinė Padengti

1 * Naudotojo Vadovas

AK-5 YRA kompiuterio USB, plug and play, nereikia jokių tvarkyklių. 2. 3,5 mm ausinių lizdas, tai gali padėti jums realiuoju laiku stebėti savo balso. 3.Nustatyti gydymo aplinkos triukšmo, išlaikant pilną garso detales ir nukirto nereikalingų aplinkos triukšmo. 4. Cardioid nukreipta gali pasiekti geriausių garso surinkimas poveikį garsas iš priekinės mikrofonas 5. Mikrofonas gali taikyti asmens registravimo, dainavimas, internetinis kursas, online susirinkime ir pan.

Žymos: fifin k669, kamera microfone, hifi mikrofonas, usb, karaoke mikrofonas ws858, fifin, paramos pc žaidimų, mikrofonas xiaokoa, microphon stendas, didelis stendas mikrofonas, grupė mikrofonas.

USB Kabelio Ilgis 1,5 M
Jautrumas -38dB±3dB
S/N santykis 56db
Prekės Pavadinimas XIAOKOA
Modelio Numeris SF-777
Rele Kondensatoriaus Mikrofonas
Medžiaga psichikos,lydinys,silikono
Pakuotė Taip
Sertifikavimo FCC
Maitinimo Šaltinis Corded Elektros
Polar Modelis Cardioid
Kilmės KN(Kilmės)
Polar Modeliai Įvairiakryptė
Dažnio atsakas 100Hz-16KHz
Ėminių Ėmimo Dažnis 44,1 kHz/16 bitų
Komunikacijos Laidiniu
jungties tipas USB
Rinkinys Tipas Multi-Mikrofonas Rinkiniai
Stilius Stalo
Išėjimo varža 680Ω
Naudoti Kompiuterio Mikrofonas

Parašyti atsiliepimą

SF-777 Darbastalio USB Žaidimų Kompiuterį Kondensatoriaus Mikrofonas su Sulankstomas Stovas Trikojis P-o-p Filtras PC Vaizdo Įrašymas Mikrofonas

SF-777 Darbastalio USB Žaidimų Kompiuterį Kondensatoriaus Mikrofonas su Sulankstomas Stovas Trikojis P-o-p Filtras PC Vaizdo Įrašymas Mikrofonas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti