Parduotuvė pagal Kategorijas

Up2Stream Pro V3, WiFi ir Bluetooth audio imtuvas valdybos belaidžio su spotify airplay, dlna interneto radijo Kelių kambarių Nemokama programa

Nauja

€38.37

Atnaujinti Garsiakalbius į Belaidė Sistema su Wifi, Stereo Imtuvas

TV garso, interneto, muzikos, žaidimų garso.Visus garsus iš savo namų pramogų sistemos gali būti transliuojamas belaidžiu ryšiu iki Up2stream Pro V3, wifi, stereo imtuvas.Suderinama su naujausiais kontrolės prietaisas, nuolat naudoti telefono, KOMPIUTERIO ir Planšetinio kompiuterio.Atitiktų jūsų poreikius ir suteikti jums įvairių muzikos malonumą.

"PASIDARYK pats" savo " Wifi Garsiakalbiai

- Micro USB Garso Plokštę Up2stream V3 Serija gali dirbti kaip USB DAC, galite tiesiogiai prijunkite jį prie KOMPIUTERIO ir stream PC garso skaitmeniniu būdu.

Daugiau Pratęsimo SPDIF out, ADC KLAVIŠĄ mygtukus, naudoti, 2 I/O išplėtimo, tokių kaip garso rankenėlės.Jums daugiau kūrybiškumo su "PASIDARYK pats" projektai.

Tinkinti Parankinių Jūs galite naudoti mūsų ACPWorkbench pritaikyti skirtingo dažnio ir ekvalaizerio parametrus savo mėgstamą muzika.

"PASIDARYK pats" Wifi Multi zonoje Kontrolės

Pridėjus keletą Up2stream Pro garsiakalbius į daug kambarių, jūs galite pajungti visi vienetai formos multiroom garso sistema.Jūs galite žaisti tą patį muzikos visi kambariai tuo pačiu metu sinchroniškai.Tai gali leisti jūsų spėjimas mėgautis klesti muzikos visoje savo namuose, kai jums priimančiosios namas šaliai.

Atnaujinti Visus savo Stereo į Belaidžio ryšio sistemos

Pridėdamas Up2stream Pro V3, wifi, stereo imtuvas stereo įrenginius, pavyzdžiui, garso stiprintuvai, vinilo, aktyvus garsiakalbiai, arba CD grotuvai.Tada galite transliuoti garso ir kontrolės skamba lengvai ir be laidų.

Visa Muzika jums patinka

Didžiulis muzikos išteklių remiami, kaip Spotify, Pandora, "Amazon" Muzikos, Potvynio, Deezer, Qobuz, Radijas Internetu, iheart Radio", "Napster" ir kt.Išskyrus tuos atvejus, muzika internete, jūs taip pat galite žaisti vietos muzika NAS, USB, kur jūs turite surinkti savo mėgstamą dainą metų.

Belaidis Ryšys

Srautinės garso visus būdas pagal "Wifi", "Bluetooth" 5.0, DLNA, UPnP, "Airplay" Spotify Prisijungti.

Transliuoti Muziką Visur

Nesvarbu, kur esate, jūsų namuose, jūs visada galite imtis savo telefono, jūsų telefonas skambėtų daina youryou ar savo šeimai.Kaip žaisti Miegą Istoriją jūsų Vaikams, meilės dainą savo žmonai, lengvai ir be laidų.

Nemokama " iOS " ir "Android" App

Mūsų programa, vadinama "4stream", kuri yra suderinama su savo " iOS " ir "Android" sistema.Visos funkcijos gali būti paprastai valdoma Programa.Ir jūs taip pat galite gauti pranešimą apie mūsų reguliariai internetu firmware update " automatiškai į mūsų Programą.

Skirtumas su Up2stream Mini V3 & Up2stream Pro V3

Pakuotė

Tiesa Klientų Atsiliepimai

Jean iš FR "Naudojami modernizuoti a 1946 radijo ši kortelė atlieka visą darbą.Susijusios su elektros energijos tiekimo iš nešiojamas, D klasės stiprintuvas ir garsiakalbis montuojamas į bass reflex visą gamina aukštos kokybės garsą."

Klientas iš DE "aš naudoti mano boomblaster, kur ji yra užsikabinęs prie mano stiprintuvo.Prisijungiate super lengva į jį.Ir ji groja labai gerai ir turi geras garsas ir garso.Galiu rekomenduoti jį."

Lazeris iš JAV "Puikus garsas ir lengva setup.Galiu stream mano muzika viename įrenginyje, o mano didžioji dukra stream " jos muzika Up2Stream Mini.Kas srautinių transliacijų paslaugos, kad aš žinau apie tai, galima iš " app.Man patinka tai, kad aš taip pat galite stream mano "Amazon" muzikos.Aš ketina gauti du Up2Stream Mini V3 už savo garaže ir rūsyje."

Žymos: radijo wifi, popieriaus graviravimas, belaidis garsiakalbis, pritaikyti wifi, "bluetooth" auksas, aqara vartai namų rinkinys, mijia, oro radijo imtuvas, "bluetooth" dongl, fm radijas.

Kontrolės Prietaisas Mobilusis telefonas,planšetinis kompiuteris,nešiojamas kompiuteris,nuotolinio valdymo pultas
Transliacijos Servcies Spotify,Potvynio,Qobuz,Deezer, "Napster", iHeartRadio", "Youtube" (naudojant "Bluetooth")
I2S Prieinama
Paramos Apt-x No
Pakuotė Taip
Sąsaja USB
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Up2Stream Pro V3
Muzikos Šaltinis Atmintis,USB,NAS,Debesies Paslaugos
App "Android" &iOS ,4STREAM
Funkcija DLNA
Internete atnaujinti Taip
Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Sertifikavimo NĖRA
Parama Atminties Kortelės Taip
Transliacijos Protokolą Airplay,DLNA, Spotify Prisijungti, "Bluetooth"
Parama AAC Taip
Garso Išvesties 16 bit/44.1 khz
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Garso Takelio Dvigubas
"Bluetooth" Bluetooth 5.0
WIFI Standartą 2.4 G
Prekės Pavadinimas arylic
Multroom&Multizone Taip
Kiekis Garso
Tinklas 2.4 G WiFi,100M Ethernet
Garso Įvestis 24bit/192khz
Priedų Vartotojo Instrukcija, "WiFi" Antena

Parašyti atsiliepimą

Up2Stream Pro V3, WiFi ir Bluetooth audio imtuvas valdybos belaidžio su spotify airplay, dlna interneto radijo Kelių kambarių Nemokama programa

Up2Stream Pro V3, WiFi ir Bluetooth audio imtuvas valdybos belaidžio su spotify airplay, dlna interneto radijo Kelių kambarių Nemokama programa

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti