Parduotuvė pagal Kategorijas

1~10m Savarankiškai Reguliuoti Šildymo Kabelių Vandens Vamzdis Anti-Apsauga nuo užšalimo su ES Kištuką iš Anksto surinktos Kaitinimo Viela

Nauja

€8.84

Automatiškai Galia Savarankiškai Reguliuoti Šildymo Kabelis, Vamzdynų Apsauga nuo užšalimo ES Plug Pridėtas Pre-sumontuoti Šildymo Kabelis

Desctiption:

Šis kabelis yra specialiai sukonstruotas vamzdžių apsauga nuo užšalimo ir kitu skysčiu nuo apledėjimo, induose šaltame, ar būklės.O taip pat gali būti naudojami kitų šildymo reikalavimas.

Šildymo kabeliai yra įvairių ilgių, kad galima pritaikyti bet kokio ilgio tau, ir kiekvienam ateina surinkti su 1,5 metrų maitinimo laidą ir ES kištukas.Prašome susisiekti su mumis, kad jeigu specialusis reikalavimas.

Techniniai duomenys:

Max išlaikyti temperatūra: 65C

Max ilgalaikių temperatūros: 85C

Min montavimo temperatūra: nuo-40C

Min. lenkimo spindulys: 30mm@-20C

Įėjimo įtampa: 200~240V

Maitinimo @10C: numatytoji 25W/m (neprivaloma, palikti reikalavimas)

Šildymo kabelis plotis: 9±0,5 mm

Šildymo kabelio storis: 3±0,5 mm

Šildymo kabelis autobusų vielos dydis: 7 x 0.3 mm

Kištuko reitingas: 2.5 Vairo (tik 1~5 metrų šildymo kabeliais)

Kištuko tipas: EU plug

Naudojimas:

- Vamzdžių Apsauga Nuo Užšalimo

Nuotraukos:

Jei jūs don;t reikia Pridėtas Pre-sumontuoti Šildymo Kabelis, jums reikia savarankiškai reguliuoti šildymo kabelis tik, prašome spustelėkite, jei norite skaityti detaliau.

Pristatymas

Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.Labai greitas pristatymas, įsitikinkite, kad jūs gavo savo daiktus artimiausiu metu.

Imtuvas informacija

Jei reikia pakeisti pristatymo adresą,pls palikti pranešimą dėl nutarties 1 dienos, priešingu atveju, mes išsiųsti savo pozicijos pagrįsti savo užsakymą adresas, Jei adresas bus neteisingas ,tada paketas bus grąžintas ,tada jūs turėtumėte mokėti už laivybos kaina.Todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas ir visiškai prašome

Pristatymo laikas

Paprastai mes teikiame Nemokamas Pristatymas per China Post " Oro Paštu.Jos pigesnės, bet lėčiau.Mes pristatysime elementai-3 darbo dienas (išskyrus savaitgalius) gavęs jūsų mokėjimą.Sklypo trunka 1-4 savaites, kad pasiektų jus.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties.Nuotolinio šalių ir griežtai Muitinės e.g.Brazilija) bus padaryti jį ilgiau nei 4 savaites, prašome būti kantriems.Jei negalite laukti, kad ilgai.Jei tu ne gavau užsakymą dėl laiko .tada mes extand pristatymo laikas iki 10-30days, kad jums apsaugoti jūsų.

Muitų ir mokesčių

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus muito ir importo mokesčiai, mokesčių savo šalyje.Mes padėsime jums paskelbta elementą, kuriame yra mažesnės vertės.

Grįžti & keistis

Visos mūsų prekės bus tikrinamos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų.Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti prekę mums pagal pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti keitimo instrukcija.Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus.Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir komentarai yra labai svarbu mums.Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.Mes vertiname tai labai daug.Jei jūs nesate laimingas, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus arba Neigiamų atsiliepimų, mes ir stengiamės išsiaiškinti problemas.

Žymos: grindų šilumos, Viela, saulės skydelis kabelis, niekada normalus, anglies pluošto kabelis, šilumos vielos, vario viela, šildytuvas vielos, vario šilumos vamzdis, geležies lydmetalis.

Laido Tipas Suvyta
Modelio Numeris DSR/730
Prekės Pavadinimas MINCO ŠILUMOS
Prašymas Šildymas
Izoliacinės Medžiagos PE
Laidininko Medžiaga Vario
kabelio matmenys 9mm pločio, storis 3mm
Galia 25W/m
Šaltas ilgis 1,5 M
Tipas IZOLIUOTI
Įtampa 220/240V 50/60Hz

Parašyti atsiliepimą

1~10m Savarankiškai Reguliuoti Šildymo Kabelių Vandens Vamzdis Anti-Apsauga nuo užšalimo su ES Kištuką iš Anksto surinktos Kaitinimo Viela

1~10m Savarankiškai Reguliuoti Šildymo Kabelių Vandens Vamzdis Anti-Apsauga nuo užšalimo su ES Kištuką iš Anksto surinktos Kaitinimo Viela

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti