Parduotuvė pagal Kategorijas

T2 Vario Lakšto 0.8x100x100mm Aukštos Grynas 99.9% Cu Tablečių Juostelės Jų Šiluminę Pagalvėlę Vario Plokštelės "PASIDARYK pats" Medžiagos, Metalo Pjovimas Lazeriu

Nauja

€12.34

Informacija, Specifikaciją

◎Pavadinimas: T2 Vario Lakštai ◎Dydis:0.8X100X100mm ◎Paviršiaus Apdorojimas:Nėra Paviršiaus Apdorojimas ◎Įpakavimas:Kartoninė/Medinis/Box/Plastiko Plėvele ◎Spalva:Panašūs Kaip Parodė Nuotrauką ◎Patarimai:Kita Dydis ir "PASIDARYK pats" Individualų Prašome nedvejodami Kreipkitės Į Mus.

0.8X100X100mm Vario Lakštai

Lazerio Pjovimo ir Tvarkymo

T2 Vario yra grynas varis, taip pat žinomas kaip raudona, vario.Tankis grynas varis yra 8.96 g / cm3, lydimosi temperatūra yra 1083 ℃.Jis turi gerą laidumą ir šiluminis laidumas, puikiai plastiškumą, ir yra lengva perdirbti karšto spaudimo ir šalto spaudimo.Jis yra plačiai naudojamas gamyboje, laidai, kabeliai, šepečiai, EDM specialios ėsdinimo vario ir kitų produktų, turinčių geras laidumas.

Apdorojimo Dalys Rodyti

Greitas Apdorojimas ir Pristatymas

Profesionalūs Pjovimo Mašina

Vario, kurių laidumas ir šiluminis laidumas yra antra tik sidabro, yra plačiai naudojama priimant elektrai ir šilumai laidžios įranga.Raudona, vario turi gerą atsparumą korozijai, atmosferos, jūros vanduo, kai kurie ne oksiduojančios rūgštys (druskos rūgštimi, praskiesta sieros rūgštimi), šarmų, druskų solutiona ir įvairių organinių rūgščių (acto rūgštis, citrinų rūgštis), ir yra naudojamas chemijos pramonėje.

Aukštos kokybės Žaliavos

Factory Outlet

Visomis Dydis

Tinkamas Inventorius

Pritaikyti Techninės Priežiūros

Prekės Informacija

Prašome nedvejodami Susisiekite su Mumis

Žymos: vario skardos, vario folijos ritinėlis, žalvario lapas, 1mm vario plokštelės, vario ju, metalo lakštų, vario skardos lapo, vario plokštelės, Vario Folija, cu plokštelės.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Modelio Numeris T2
Dydis 0.8x100x100mm
Naudojimas Apdorojimo Medžiagos
Medžiaga vario lapas

Parašyti atsiliepimą

T2 Vario Lakšto 0.8x100x100mm Aukštos Grynas 99.9% Cu Tablečių Juostelės Jų Šiluminę Pagalvėlę Vario Plokštelės

T2 Vario Lakšto 0.8x100x100mm Aukštos Grynas 99.9% Cu Tablečių Juostelės Jų Šiluminę Pagalvėlę Vario Plokštelės "PASIDARYK pats" Medžiagos, Metalo Pjovimas Lazeriu

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti