Parduotuvė pagal Kategorijas

Yonntech Kristalų liustra šviesos Krioklys lubų Lempa Apšvietimo Prabanga Blizgikliai Meno Lempos

Nauja

€40.70

JAV duk:

Prekės Siųsti : Aliaska/Havajai,JAV Protectorates, APO/FPO Reikia Pridėti Papildomas Siuntimo, Prašome Susisiekti su Mumis Prieš.

Ši krištolo sietynas, bus sukurti elegantišką, romantišką ir stilingą atmosferą savo kambariuose.Sklandžiai ir aiškiai kristalų pakabukai gali puikiai atspindi šviesą daugiau putojantis poveikis.Jis yra plačiai naudojamas namuose, viešbutis, restoranas, laisvalaikis baras.

Savybės: Grubus kabo grandinė: tvirtas nešantis.Electroplated apdaila: padengti rūdžių ir oksidacijos. 6 pakopų kristalų lapai: dideli, apšvietimo srityje.Krištolo karoliukai, sumaišyti su crystal lapų: kad šviesos daugiau gražus ir malonės.Montavimo medžiaga: kinija Nr. 14 kristalų, skaidrus vanduo kaštonų, turi labai gerą lūžio efektą .

Specifikacija: Įtampa: 220-240V ES, 110-130V MUMS, Skaičius žibintai: 4 Stilius: modernus ,kristalų,žvakė stiliaus Šviesos kryptis: downlight/aplinkos šviesos Grandinė: reguliuojamas Apdaila: electroplated Atspalvį medžiaga: stiklo Atspalvis, spalva: skaidrus Aukštis: 940mm ( 37" ) Plotis / skersmuo: 420mm ( 16.5" ) Grandinės / laido ilgis: 380mm ( 15" ) Gaminio matmenys: 420 x 940 mm ( 16,5" x 37" ) Lemputę bazė: E14 x 4 ES, E12X4 JAV ( lemputė nepridedami ) Pasiūlė kambarys pritaikymas: miegamasis, gyvenamasis kambarys, valgomasis

Komplektą Sudaro: 1 x Krištolo Sietynas Šviesos

Pranešimas: Reikia manual asamblėjos Apie crystal: medžiagos, šviesos karoliukai ir kamuolys yra kinija, nr. 40 kristalų, medžiaga, iš šviesos straipsnis yra kinija, nr. 76 kristalų.

Mes pasirūpinsime jūsų laivybos kuo jūsų mokėjimą perduoti tikrinimo Baltijosvm.lt savaitgaliais.

Mes neprisiimame Pašto DĖŽUTĖS adresą.

Už siuntų išsiuntimas.Jei prekę turime sandėlyje mūsų atitinkamą sandėlį,mes pasirinkti vietos, tinkamos pristatymo būdas tvarkyti savo paketą.

Beveik visi kroviniai bus pristatyti tiesiai iš mūsų kelių sandėlių į jūsų rankas/durų, Tai bus labai dėkingi, jei galite palikti mums galiojantį telefono numerį.

Visi mūsų daiktai (Išskyrus nurodytus) esate tikri, kad būti visiškai naujas ir atliekami ne mažiau kaip 12 mėnesių garantija.

Už sugadintą kai atvyko,prašome bendradarbiauti fotografuoti ant pažeistų dalių ir siųsti mums patikrinti ir sprendimas gauti.

Pirkėjas padengia pašto grįžta, mes mokame už siuntimas iš naujo.

Nieko, bus puikus.Jeigu tu negali patenkinti mūsų paslaugų arba Jei punktas atvyko sugadintas.arba dalį praleidau ar prekės nėra aprašyta, prašome apie tai pranešti mums,mes suteiksime jums patenkintas sprendimą ir likti su tavim, kol problema bus išspręsta.Dar daugiau,Prašome nepalikite mažai reitingus, atsiliepimus apie mūsų sąskaitą, prieš gaunant sprendimas, nes tai bus skaudus smūgis mums.Priešingai,jūsų dosniai 5stars gražus atsiliepimai bus didžiulė motyvacija mums bus geriau pardavėjas.Tikiuosi gauti yourcomprehension.

Grįžti/Grąžinamosios išmokos, yra priimtas per 7 dienas, Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų.Prašome susisiekti su mumis atgalinį adresą.Prašome prekės buvimo originalios pakuotės, įskaitant visus priedus ir dokumentus, kad vežamos prekės.Grąžina turi būti tinkamai supakuotas, siekiant išvengti žalos tranzito metu.Produkto (- ių) pažeidimo tranzito metu nebus taikoma garantija.

Žymos: e14 led vela, candelabro šalis, sūnus lempos, užduotis žibintai, akmuo kristalas, dalykų, galvos svaigimas, prekės prabanga moteris, lamparas techo, pakabukas šviesos cemente, replika dizaino lempa.

Apdaila Poliruotas Chromo
Prekės Pavadinimas Yonntech
Garantija 1 Metai
Pagrindo Tipas E14
Yra Lemputės Įtraukti No
Medžiaga Crystal
Yra Pritemdomi No
Vieta Viešbučio Kambarys
Technics Per Išraižytas
Apšvietimo Srityje 5-10square metrų
Šviesos šaltinių skaičius 4
Stilius Modernus
Modelio Numeris 1JJ09-0015-DE
Lempų Gaubtų Spalvos SIDABRINĖ
Įtampa 110V/220V
Kilmės KN(Kilmės)
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Maitinimo Šaltinis AC
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Sertifikavimo ce
Diegimo Tipas grandinės pakabukas

Parašyti atsiliepimą

Yonntech Kristalų liustra šviesos Krioklys lubų Lempa Apšvietimo Prabanga Blizgikliai Meno Lempos

Yonntech Kristalų liustra šviesos Krioklys lubų Lempa Apšvietimo Prabanga Blizgikliai Meno Lempos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti