Parduotuvė pagal Kategorijas

LAZAWG Moterys Kontrolės Kelnaitės su Pad Užpakalis Lifter " Klubo Stipriklis Akių Kvėpuojantis Apatiniai Push Up Big Ass Netikrą Užpakalis Kūno Shaper

Nauja

€7.96

Savybės: Medžiaga: 80% NAILONAS+ 20% SPANDEX.

Ne Nuimamas storas padas, seksualus užpakalis keltuvai.Akių audinio, kvėpuojanti.Zigzago krašto, besiūliai pagal drabužius.

Vidutinio juosmens, Medvilnės tarpkojo.

Spalva: Juoda, Abrikosų.

Dydis: S-XXL Akies Audinys: kvėpuojantis ir lengvas,patogus dėvėti.All-in-one vidinis padas: užkirsti Kelią deformuotis, išlaikyti ilgalaikį seksualus užpakalis formos, atiduoti savo gamtinių S kreivė visą dieną.Vidurio juosmens dizainas: pilvą kontrolės, lieknėjimą juosmens,vientiso kūno shaper.Medvilnės tarpkojo, sveikas patogūs ir kasdieniam dėvėjimui.

Taikomos vestuvių, pobūvių , pažintys , darbas, apranga, vakarienė , ir įprastam kasdieniam dėvėjimui.

1.Mes priimame Paypal, sąlyginio Deponavimo, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney, banko pavedimu, kreditine kortele ir bet galite mokėti Baltijosvm.lt.

2.Sąlyginio deponavimo yra geriausias saugų apmokėjimą už jus.

3.Tai yra mokėjimo pagalbos centras : http://help.Baltijosvm.lt/categories_Payment.html.(Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

4.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

1..Mes atsiųsime prekės per 3-5 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

2.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties .Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

3.Prekės yra vežamos Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

4.Jei norite gauti elementą greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: DHL, EMS, "Fedex".Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.

Maloniai pranešimas: dėl customes ir oras, gal kartais ji bus atidėti šiek tiek laiko, bet mes pratęsime pristatymo laikas, skirtas jums, todėl prašome palaukti šiek tiek daugiau laiko, kantriai.

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: liemenėlė, mano sekso žaislai, shaper, asilas silicio, atsitiktinis moterų, apatinis trikotažas, treneris juosmens, korsetas moteris, silikono asilas panty, pantimedia.

Dėvėti Funkcija pažintys kelnaitės pažintys ne Nuimamas hip-mygtukai iš vieno gabalo trinkelėmis kelnaitės pilnatvės
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva didelis užpakalis kelnaitės big ass kelnaitės Abrikosų, Juodos fajas kelnaitės užpakalis keltuvai su pad
Shapewear Kontrolės Kelnaitės
Nepadori Nuotrauka No
Lieknėjimo Kelnės funkcija užpakalis shaper panty Vidutinio juosmens,aukštos elactic,W-formos Hip
Kontrolės Lygis šviesa
Storis STANDARTAS
Kartą moteris, mergina, panele, kelnaitės pažintys paminkštintas kelnaitės, suknelės, džinsai, blauzdinės, pėdkelnės ir pakelti savo klubus
Medžiaga Spandex
Audinio Tipas Tvilas
Kontrolės lygis užpakalis shaper kelnaitės shapewear šviesos briecfs kinckers su padas paminkštintas panty kamšalu kelnaitės
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiagos body shaper juosmens žoliapjovės juosmens nailono,spendex kūno shaper užpakalis kūno shaper asilas push up kelnaitės
Prekės Pavadinimas LAZAWG
Dėvėti funkcija, karšto seksualus kūnas plonas lieknėjimą S kreivė kelnaitės Medvilnė ir Spandex, odos draugiškas audinys,kvėpuojantis
Modelio Numeris LASF883
Apdaila NĖRA
Priežiūros netikrą užpakalis kelnaičių juosmens treneris karšto kūno kelnaitės plaunamas ir daugkartinio naudojimo
Dėvėti Pavadinimas sexy thong kelnaitės kelnaitės Moterų Užpakalis Keltuvai su Pad Kūno Shaper Kelnaitės
Elemento Tipas seksualus užpakalis kelnaitės didelis užpakalis Skustukai lieknėjimo apatiniai body shaper slim

Parašyti atsiliepimą

LAZAWG Moterys Kontrolės Kelnaitės su Pad Užpakalis Lifter

LAZAWG Moterys Kontrolės Kelnaitės su Pad Užpakalis Lifter " Klubo Stipriklis Akių Kvėpuojantis Apatiniai Push Up Big Ass Netikrą Užpakalis Kūno Shaper

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti