Parduotuvė pagal Kategorijas

Dia 4" 4.5" 5" 7" 8" 9" 10"Diamond pjauti Pjovimo Disko Šlapias/Sausas Diskinės Pjovimo Varantys už Marmuro, granito, betono

Nauja

€4.98

Funkcija: Gali sauso/šlapio supjaustyti. 100% nauja ir aukštos kokybės.Aukštos kokybės legiruotojo plieno, didelio stiprumo matrica.Nereikia deginti dantys, didelis pjovimo greitis.Stabilių rezultatų; visas saugus ir efektyvus.Hotpressed sukepintų ašmenys: grūdų diamond netaps didesnis, tankis yra didelis ir mechaninė turtas yra geras ir ilgas darbo laikas.

Sukurta Wet & Dry pjovimo ir ilgalaikį našumą.X Dantų ir Akies turbo ratlankio segmento padėti atvėsti ir pareikšti dulkių, todėl gauti efektyviau ir geresnių rezultatų, Gelžbetonio žiedas core abi pusės mentės, kad pjovimo stabilesnė ir geriau apdailos.Taikymo sritis: Tinkamas rankinių prietaisų, profesinės šlapio pjovimo kietumas kiekvienos klasės granito, marmuro, taip pat gali būti naudojami siekiant sumažinti visų rūšių plyteles, betono, statybinių medžiagų.Techniniai duomenys: Skersmuo:105mm,115mm,125mm,180mm,230mm(pasirinktinai); Kiaurymės Skersmuo:22.23 mm Paketas Apima: 1Pc Diamond pjauti

Stilius 1:Diamond šalto spaudimo sausas lapas, pagrindiniai pjovimo objektai yra marmuro, granito, betono, plytų sienos.Funkcija yra tai, kad jis yra labai aštrus, be vandens pjovimo.

Stiliaus 2:Diamond šalto spaudimo šlapias lapas, diamond šalto spaudimo sausas lapas, pagrindiniai pjovimo objektai yra marmuro, granito, betono, plytų sienos, keraminės plytelės.Vandens pjovimo efektas yra geriau.

Stilius 3:Diamond šalto spaudimo rievėta skarda, pagrindiniai pjovimo objektai yra marmuro, granito, betono, plytų sienos, keraminės plytelės.Pjovimo aštrių galėtų sausų sumažinti poveikį pridedant vandens yra geriau.

Stiliaus 4:Diamond karšto spaudimo akies banga plokštė, daugiausia pjovimo keraminės plytelės, mikrokristalinė akmens, marmuro ir granito, taip pat gali būti naudojami, tačiau poveikis yra vidutinis.Ji labiau tinka pjovimo plytelės ir mikrokristalinė akmenys, ir tai nėra lengva chip.

Stilius 5:Diamond karšto spaudimo akies banga plokštė, daugiausia pjovimo keraminės plytelės, mikrokristalinė akmens, marmuro ir granito, taip pat gali būti naudojami, tačiau poveikis yra vidutinis.Ji labiau tinka pjovimo plytelės ir mikrokristalinė akmenys, ir tai nėra lengva chip.

Stilius 6:Diamond karšto spaudimo sausas banga plokštė, pjauti marmurą, granitą, kietą akmenį, betoną (armatūra, taip pat gali būti naudojama).Dėl karšto presavimo, stiprumo ir atsparumo dilimui bus tobulinama, ir poveikis yra reikšmingas.

6 stiliaus Dia 105mm/115mm/125mm/180mm/230mm super plonas X formos deimantų porceliano pjauti karšto sukepintų diamond diskų diskinės pjovimo porceliano plytelės

Stilius 1

Stilius 2

Stilius 3

Stiliaus 4

Stilius 5

Stilius 6

Žymos: grandininiai medienos, grupė peilis, disko šlifuoti, amatų, medienos šlifavimo diskas 125mm, diskoteka led, deimantinis diskas šlifuoti, pjovimo diskai dremel, deimantinis diskas, apskrito veleno.

Prekės Pavadinimas SI FANG
Disko Tipas Diskinių Pjūklų
Modelio Numeris Kita
Apdailos Kita
Skaičius, Vnt 1 Vnt
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Dydis 125mm.156mm.188mm.230mm
Kilmės KN(Kilmės)
Ašmenų Medžiaga Deimantas
Sertifikavimo NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Dia 4

Dia 4" 4.5" 5" 7" 8" 9" 10"Diamond pjauti Pjovimo Disko Šlapias/Sausas Diskinės Pjovimo Varantys už Marmuro, granito, betono

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti