Parduotuvė pagal Kategorijas

1PC Neatsiejama Hidrauliniai Kamščiatraukis Tris-jaw Kamščiatraukis 50T Hidrauliniai Kamščiatraukis IL-50 Aparatūra / Mechaninė / Elektros Naintenance Įrankis

Nauja

€204.08

1PC Neatsiejama Hidrauliniai Kamščiatraukis Tris-jaw Kamščiatraukis 50T Hidrauliniai Kamščiatraukis

IL-50 Aparatūra / Mechaninė / Elektros Naintenance Įrankis

Jei turite dar ką nors suprasti, susisiekite su mumis ir mes atsakysime į jūsų atidžiai.

Produktų ekranas

Ši parduotuvė taip pat turi 5T/10T/15T/20T/30T hidrauliniai kamščiatraukis neprivaloma, galite eiti į parduotuvę ieškoti, taip pat galite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba

Modelis:IL-50

Galia: 50T

Darbų Maršrutas : 80mm

Traukti atstumas: 500mm

Rankenos ilgis: 400mm

Savybės

Hidraulinės kamščiatraukis yra ideali priemonė pakeisti mechaninė ratai kamščiatraukis.Lengva valdyti, naudoti mažiau darbo, ir ne svetainė apribojimų.Šis produktas yra kompaktiškas struktūra, lankstus panaudojimas, mažas dydis ir lengvai atlikti.Jis tinka aparatūros, mašinos ir elektros remontas vietose.

Funkcija Aprašymas:

Lengva dirbti su nauja hidraulinė kamščiatraukis.

Trijų-žandikaulio ir du-žandikaulio tipas gali būti keičiama pagal poreikius lauko darbams.

Jis gali būti laisvai sukasi, ir ištraukė į centro stūmoklį.Jis gali greitai touch centro ruošinį.

Nagus yra pridedamas su trimis nagais, ir aukštis, gali būti koreguojamas laisvai.

Naudoti metodai ir atsargumo priemonės:

1. Kai naudojate, pirmasis įdėkite juostinėmis pabaigoje rankena į naftos grąžinimo vožtuvo stiebo, ir užveržkite alyvos grąžinimo vožtuvo stiebo pagal laikrodžio rodyklę.

2. Reguliuoti kablys bazės letena kablys suvokti ištraukė objektas.

3. Rankena įdėta į ranką skylę į stumkite stūmoklį, pradedant lazdele į priekį sklandžiai, ir letena kablys yra atitinkamai įtrauktas traukti ištraukė objekto vaizdą.

4. Efektyvus atstumas tarp stūmoklio pull rod hidraulinės kamščiatraukis yra tik 50mm, todėl pratęsimo atstumas neturėtų viršyti 50 mm, kai naudojami.Kai ji yra ne ištraukė, sustabdyti naftos grįžti vožtuvą ir leiskite stūmoklio pradėti lazdele atsiimti.Po koregavimo, antrą kartą Pakartokite veiksmus 1, 2, ir 3 ištraukti.

5. Atsiimti stūmoklio pradedant lazdele, tiesiog naudokite rankeną juostinėmis pabaigoje šiek tiek atlaisvinti grąžinimo vožtuvo stiebo pagal laikrodžio rodyklę, ir stūmoklis pradeda kartis, palaipsniui sulenda pagal veiksmų pavasario.

6. Prieš naudojimą, pagal išorinis skersmuo, traukimo atstumas ir apkrovos jėga, objektas turi būti traukiama, pasirinkite hidraulinės kamščiatraukis atitinkamą kiekį, išvengti perkrovos ir išvengti žalos.

7. Hidraulinės kamščiatraukis yra naudojamas -5°C ~ 45 °C, naudojant N15 mechaninė aliejaus; naudoti nuo -20°C iki -5° C, naudojant sintetinius veleno aliejus.

8. Siekiant išvengti žalos, kurią sukelia perkrovos, hidrauliniai prietaisas yra įrengtas su perkrovos automatinis iškrovimas vožtuvas.Kai objektas yra ištrauktas viršija vardinę apkrovą, perkrovos vožtuvas bus iškraunami automatiškai, ir hidraulinė kamščiatraukis su didesnės talpos bus naudojamos vietoj.

9. Šis įrenginys naudoja naftos, kaip terpė.Būtina atlikti priežiūros darbai, naftos ir mašina, kad būtų išvengta susidūrimo ar naftos nuotėkio, ir tai gali paveikti vartojimo poveikis.

10. Nauji ar ilgalaikiai hidrauliniai kamščiatraukis, nes ten yra daugiau oro balione, kai stūmoklis yra naudojamas, stūmoklio strypas gali šiek tiek šokinėti reiškinys.Hidraulinės kamščiatraukis gali būti ne tik 2-3 kartus be apkrovos pašalinti oro spindžio.Ilgalaikės prastovos Rama, dėl ilgalaikio gedimo, plombos, plomba dalys atsparios , todėl įtakos tarnavimo kamščiatraukis, todėl, kai kamščiatraukis yra ne naudoti, kamščiatraukis bus atsilyginta tuo pačiu, 2-3 kartus per mėnesį.

Klientų Pasitenkinimo:

Jei pasirinksite "pardavėjo pristatymas metodas"(368.42 usd), mes padėsime jums organizuoti vežimas jūra, o pristatymas į artimiausią jūrų uosto!

Jei laivybos jūra, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekių.

Jei pasirinksite DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, EBS, mes padėsime jums organizuoti vežimo, tarptautinių išreikšti ir tiesiogiai pristatymą jūsų nurodytu adresu(nuo durų IKI DURŲ " PASLAUGA)!

1)siekiant apsaugoti jūsų elementai ir išvengti bet kokios žalos iš laivybos procesą, Kai gausite paketą, Pirkėjai turėtų tikrinti paketas / prekių kruopščiai prieš pasirašant prekių gavimą.

Jei yra jokią žalą, kreipkitės į vietinį ARAMEX / DHL / Fedex paprašyti skundų ir reikalavimų ARBA susisiekite su mumis per 24 valandas.Tada imtis nuotraukas, už sugadintą mašiną, ir paketą, iš karto išsiųsti pranešimą su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemas.

2)jei turite kokių nors problemų, apie produktą ar pristatymas, Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas.

Žymos: geely dėžė, balandžio hidrauliniai, atskirti hidraulinė pavara kamščiatraukis, japonijos mechanikas įrankiai, 16002 guolis, mechanikas žaislas įrankiai, mechanikas tel. įrankiai, miršta hidrauliniai, micro spline, udt hidraulinė pavara kamščiatraukis.

Modelis IL-50
Galia 50t
Pastaba Anglų Vadovas
Prekės Pavadinimas LZHZXY
Naudojimas Komercinės Gamyba
GAMINIO NUMERIS FL2985
Modelio Numeris IL-50
Tipas Hidrauliniai Pullers

Parašyti atsiliepimą

1PC Neatsiejama Hidrauliniai Kamščiatraukis Tris-jaw Kamščiatraukis 50T Hidrauliniai Kamščiatraukis IL-50 Aparatūra / Mechaninė / Elektros Naintenance Įrankis

1PC Neatsiejama Hidrauliniai Kamščiatraukis Tris-jaw Kamščiatraukis 50T Hidrauliniai Kamščiatraukis IL-50 Aparatūra / Mechaninė / Elektros Naintenance Įrankis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti