Parduotuvė pagal Kategorijas

HUOHOU gali būti sutvirtinti Pagaląsti Akmens Trible Varantys Whetstone Aplikatoriai Galandimo Įrankį be poilsio

Nauja

€7.32

Aprašymai:

HUOHOU gali būti sutvirtinti Pagaląsti Akmens Trible Varantys Whetstone Aplikatoriai Galandimo Įrankį, be poilsio Iš Xiaomi Youpin

Techniniai duomenys:

Gamintojas: HUOHOU

Tipas: Mini trible varantys drožtukas

Medžiaga: ABS

Spalva: Balta ir pilka

Dydis: 73 x 73 x 61mm

Svoris: Apie 105g

Savybės:

- PVC siurbtukas Bazės Suprasti Viena ranka Galandimo

Siurbtuko bazė gali būti puikiai derinamas su darbalaukio suprasti viena-rankinio galandimo operacija, kuri yra patogiau ir greičiau.

- V-tipo Galandimo Griovelį Įstatykite Peilį Kūną, Kad Jis taptų Aštresnis V-formos šlifavimo griovelis yra suprojektuoti, kad tilptų ašmenys kūno.Mažesnė jėga plotas, tuo mažiau atskyrimo pasipriešinimo, todėl, kad jėga yra orientuota į ašmenis, todėl kiekvienas šlifavimo daugiau galingas.Tik 3-5 kartus, mažiau nei vieną minutę, jūs galite lengvai šlifuoti aštriu peiliu.

- Trijų Skirtingų Šlifavimo Diskai Visiškai Išspręsti visas Problemas Galandimo Emery remontas, volframo plieno grubaus šlifavimo ir keramikos bauda, šlifavimo, trijų skirtingų šlifavimo diskai, galite visiškai išspręsti įvairias problemas pažangiausius, galąstuvas, peilis bukas ir įvairias kitas priemones, tokias kaip kapojimo peilis, virtuvinis peilis, šefo peilis, vaisių peilis ir pan.Geresnių rūpintis savo virtuvėje k nives.

Naudojimas:

Baigties Drožtukas: Vieta drožtukas ant lygaus paviršiaus, paspauskite žemyn ir paspauskite viduryje susukti diržo kairėje-pagal pažymėtas pjovimo galvos, kol garsas yra išleistas.Į drožtukas yra fiksuotas. - Šlifavimo Operaciją: Įdėti peiliu į galandimo burną, nuolat kampas peilis viduryje, tinkamą ir vienodą jėgą, traukti atgal išilgai lanko pažangiausius, stebėti būklę, pažangiausius, paprastai pakartokite 3-5 kartus, arba, atsižvelgiant į konkrečias naudojimo, Priklausomai nuo situacijos. - Pašalinti Drožtukas: Pasukti viduryje susukti diržo teisę pagal rodyklės ženklas ant produkto.Išklausęs "spustelėkite", pakelkite apatiniame PVC siurbtuko ir drožtukas jį pašalinti.

Pakuotė:

1 Vnt x Mini Trible Varantys Drožtukas

Daugiau Informacijos:

Žymos: huohou, S700, huohou peilis, youpin nextool xiaomi, whetston, mijia, kambario termometras xiaomi, loctek stebėti, druska xiaomi, cleaner swdk d260.

Masto 1
Modelio Numeris Trible Varantys Drožtukas
Valdymo Kanalai 2 Kanalai
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Maksimalus Greitis huohou
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Gyro huohou Varantys Drožtukas

Parašyti atsiliepimą

HUOHOU gali būti sutvirtinti Pagaląsti Akmens Trible Varantys Whetstone Aplikatoriai Galandimo Įrankį be poilsio

HUOHOU gali būti sutvirtinti Pagaląsti Akmens Trible Varantys Whetstone Aplikatoriai Galandimo Įrankį be poilsio

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti