Parduotuvė pagal Kategorijas

Lauko Sodo Saulės LED Juostelės Šviesos Girlianda Vamzdis lankstus Neoninės Šviesos Kalėdų Pasakos Šviesos Šalis, Vestuvių Medžio Apdaila

Nauja

€8.12

Produkto Savybės:

Lengva įdiegti.Jokių kabelių reikia

Nėra elektros sąnaudos.Lempa yra įkrauti saulės baterijomis pagal saulės.Todėl, baterijos pakeitimas nėra būtinas.

Du žibintai žaidimo Režimai .Flash ir stabilus, lengvas.

Ilgis pasakų žibintai: 12m (įskaitant ir 2 m jungiamuoju linija ), LED kiekis-100; 7m (įskaitant 2m švino linijos), LED kiekis-50.

Atstumas tarp dviejų LED apšvietimas: 10cm

Atsparus vandeniui.IP65, Tinka naudoti lauke.

Lanksti juosta už kreivumą aplink lenkimo

Šviesus, bet veikia esant žemai temperatūrai

Su šviesos jutiklis.Pasakos, šviesos įsijungia automatiškai, tamsoje ir išjungti auštant.

Žemos įtampos.Darbinė įtampa 1,2 v,.Tai saugu naudoti ten, kur gali paliesti.

Apšvietimo trukmė> 12 valandų (esant visiškai nemokamai), Įkrovimo laikas: Ne mažiau kaip 8 valandos saulės šviesos.

Specifikacijos: Spalva: Balta, Šiltai balta, RGB, Mėlyna, Žalia, Rožinė, Geltona, Purpurinė atsparumas Vandeniui : IP65 Darbinė Įtampa: AA 600-1800mAh 1.2 V LED Kiekis: 10leds / m Peržiūrėti kampas: 360 ° Darbo Temperatūra: nuo -20 ° iki 50 °

Pakuotės led lanksčios juostos vamzdis, šviesos ir vienas saulės skydelis

Skelbimas:

1, Sausųjų Baterijų arba mygtuką ląstelių nėra įtrauktos į paketą dėl pristatymo taisyklė (išskyrus atvejus, saulės baterijos).

2, Laivybos kilmės yra ir Kinija, jei nėra specialių reikalavimų, pagal 5 $užsakymai bus pristatymo pardavėjo acquiescently Logistika.

3,, Dėl kameros įranga, kompiuterių monitorių ir kitų priežasčių, yra tam tikrų niuansų, nuotraukos ir tikrosios spalvos.

4. ES Tipo Plug-produktai, naudojami Europos Šalis, išskyrus Jungtinę Karalystę(kurios naudoja JK tipo).JAV Tipo Plug-produktai, naudojami Jungtinės amerikos valstijos, Kanada, Meksika, Japonija ir t.t.Prašome pasirinkti tinkamą tipo ar palikti teisę pranešimą jums reikia, kai pateikti užsakymo.

5, Nors daugelis iš mūsų šviesos gali būti naudojamos lauke pačiomis ekstremaliausiomis sąlygomis, Tai vis dar svarbu apsaugoti elektros energijos tiekimo ir valdytojas, ypač lietaus ar sniego.

SIUNTOS PRANEŠIMAS

Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, taigi savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų adresą, jei ne, palikite pranešimą apie tai.

Pristatymas bus surengtas per 1~3 dienas po mokėjimo, jei susitikti su savaitgalį ar profesijų, ji būtų šiek tiek atidėti.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 45 darbo dienų.Dauguma šalių pristatymas per 15~60 darbo dienų.

Tarptautinės pirkėjas atkreipkite dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir Muitų mokestį neįtrauktos į vieneto kainą.Klientas gali tekti mokėti už muitų ir pateikti kai kurių dokumentų, kurie padėtų muitinės formalumus

SIŲSTI IR GRĄŽINIMAS PRANEŠIMAS

Prašome patikrinti, ar pakuotė ir gaminiai atsargiai, kai yra priimami, jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome siųsti mums žinutę, prieš jums suteikti neigiamų atsiliepimų, mes išspręsti jūsų problemą ir jums patenkinti.Išsiųsti ar grąžinti pinigus bus suskirstyti į vieną savaitę.

Žymos: skaidrus led žibintai, šalis žibintai, iluminatorstwem kalėdų apšvietimas, šviestuvo planetos, lempos medis, christam medžio apdaila, saulės juostelės, sodo led medis, lauko girlianda saulės, led žiburiai kalėdų medžio lauko.

Muzika NĖRA
saulės šviesos lauke lampy solarne
spalva Šilta Balta
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Prekės Pavadinimas Heronsbill
Sertifikavimo UL
Įtampa 3V
Pagrindo Tipas no
Garantija 1 Metai
Baterijos Tipas Ni-Cd
Maitinimo Šaltinis Saulės Elementų
Apšvietimo Atstumas 6-10m
Modelio Numeris Saulės
Yra Pritemdomi No
Gatvės Žibintas lempa su jutiklis
Savybės Atsparus vandeniui
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Vadovo Numeris 151-200 vadovas
Šventės Pavadinimas Kalėdų
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Naudojimas Atostogų
Ilgis 1200cm
Kištuko Uodegos No
Proga Sodas
Korpuso Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Lauko Sodo Saulės LED Juostelės Šviesos Girlianda Vamzdis lankstus Neoninės Šviesos Kalėdų Pasakos Šviesos Šalis, Vestuvių Medžio Apdaila

Lauko Sodo Saulės LED Juostelės Šviesos Girlianda Vamzdis lankstus Neoninės Šviesos Kalėdų Pasakos Šviesos Šalis, Vestuvių Medžio Apdaila

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti