Parduotuvė pagal Kategorijas

Vaikų Stalas ir Kėdės Nustatyti Daugiafunkcinis Studentų Studijų Stalas, knygų lentynos Aukščio Ergonomiškas Stalas Derinys Desktop

Nauja

€473.55

Gaminio Apžvalga

Aprašymas

Tai Ergonomiškas Multi-Funkcija vaikas stalas gali būti jūsų vaiko idealus mokymosi partneris!Šis mokymosi stalo aukštis reguliuojamas nuo 22-30", skirtą staliniams kompiuteriams su fiksavimo sukamosios rankenėlės auga su savo vaiku.Ir darbalaukyje gali būti pakreiptas nuo 0-60°kampu saugoti savo regėjimą ir Braižybos stalų.Vaikai gali laikyti jų įvairių kanceliarinės prekės papildomų lentynoje ar įterptųjų pull-out stalčių.Su sukiojamomis stovo siūlo tinkamą atstumą ir kampą skaityti knygas.

Savybės

-Reguliuojamas Aukštis: aukštis mokymosi stalas gali būti pakoreguota, kad suspėti su savo greitai augančių vaikų.Jūs galite pasukti rankenėlę ant stalo kojos, perkelti lentelę aukštyn arba žemyn, tada užrakto rankenėlę, ją išlaikyti stabilios, reguliuojamos padėties be drebulys ir vartosi.

-Žmogiškas Dizainas: Featuring integruotas pull-out stalčių, šis mokymosi stalas su didelę erdvę gali saugoti bloknotai, rašikliai, popierius, reikmenys, ar kitų stationeries.Ir stalas turi mąstantis hidrauliniai lazdele, kuri gali veiksmingai rezervo kritimo greitis stalo.

-Daugiafunkcinis Sukurta: Šis vaikas lentelė sukurta su Spinta, Hutch, Stalčių, Knygos Turėtojas ir Kompiuterio Klaviatūra Dėklą, kuris suteikia papildomų saugojimo vietos ir spręsti visus poreikius.

-Tobula Dovana Vaikams: Su erdvus darbalaukio srityje, ši lentelė leidžia vaikams vietoje įvairių essentials po ranka, geresnių mokymosi aplinka.Ji gali padėti vaikams apsaugoti savo regėjimą, ir kartu su juo, arba jos augimo, visi kartu.

Prekės Informacija

Stalo dydis: 120CM*60CM*52-76CM(Kolonėlė)

Kėdutės dydis: 45.6 CM*42CM*27-50 CM(Reguliuojamas)

Metalo Tipas: ketaus

Spalvos: Mėlyna, Rožinė

Tinka minios: Vaikams/ Paaugliams

Paketą sudaro: Stalas+Kėdė

Gamtos Kitimas

Produktas atitinka GB 28007-2011 bendrieji techniniai reikalavimai Kinijos vaikų baldai

Žymos: pigūs naruto šalikas, pigūs kelnaitės viršūnės, pigūs nicce hoodie, pigūs kelnes rudenį, atveju acer predator, pigūs naujagimių skrybėlės, pigūs origami knyga, atveju prestigio 761, pigūs oakley polo.

Apdailos Medžiagos Kita
Lentelėje pakuotės dydis 135CM*70CM*26CM
Stilius Modernaus Minimalistinio
Tinka minios Vaikai/ Paaugliai
Pakuotės Svoris 55KG
Stalo dydis 120CM*60CM*52-76CM(Kolonėlė)
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 130CM*70CM*26CM
Pakuotėje Yra Stalas+Kėdė
Tipas Lentelė
Modelio Numeris A8E0805-0005Y
spalva Mėlyna, Rožinė
Kėdės dydis 45.6 CM*42CM*27-50 CM(Reguliuojamas)
Kėdė pakuotės dydis 64CM*64CM*33CM
Metalo Tipas Geležies
modelis Kietas
Įrengimo būdas Asamblėja
kilmės vieta Kinija
Formos Stačiakampis
Medžiaga Metalo
Aukštis Reguliuojamas Taip

Parašyti atsiliepimą

Vaikų Stalas ir Kėdės Nustatyti Daugiafunkcinis Studentų Studijų Stalas, knygų lentynos Aukščio Ergonomiškas Stalas Derinys Desktop

Vaikų Stalas ir Kėdės Nustatyti Daugiafunkcinis Studentų Studijų Stalas, knygų lentynos Aukščio Ergonomiškas Stalas Derinys Desktop

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti