Parduotuvė pagal Kategorijas

SUS304 220v 2.5 kw 2"Tri Apkabos, OT 64mm Pakrovimas, Vandens, Alaus Kaitinimo Elementas Vamzdinės Elektrinis Šildytuvas

Nauja

€24.90

SUS304 220v 2.5 kw 2"Tri Apkabos, OT 64mm Pakrovimas, Vandens, Alaus Kaitinimo Elementas Vamzdinės Elektrinis Šildytuvas Produkto Pavadinimas:Alaus Kaitinimo Elementas/Vandens Kaitinimo Elementas/Vandens talpos Šildytuvas/Vamzdinės Elektrinis Šildytuvas, Vamzdžio Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno, Įtampa&Galia: 220v 2.5 KW Flanšas: 2"Tri Gnybtas(OD64mm) Vamzdelio Skersmuo: 8mm Vamzdelis Ilgis: 2.5 KW 260mm Pakuotė: 1PC x Vamzdinės Elektrinio Šildytuvo Pritaikymas:vandens šildytuvas Pasirinkti mokėti su arba be tri apkabos rinkinį!

Įrengimas Įspėjimas:

Sausas deginimas draudžiama panardinamieji šildytuvai.

Tarptautinės galios tolerancija yra -10%, +5%.

Perskaityti prieš Perkant:

Apie Laivybos:

1. Mes tik laivas elementą prie specifinių ir patvirtino, adresas pateiktus klientų užsakymus.Prieš pirkdami, įsitikinkite, pristatymo adresą, yra teisinga.

2. Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas gavus apmokėjimą.

3. Mes siūlome sekimo numerį (kurjerių numeris), po išsiuntimo.

4. Mes nesame atsakingi už bet kokius importo mokesčių, muitų, mokesčių ar muitų nedelsiant.Pirkėjas negali reikalauti atšaukti aukciono arba prašyti grąžinamosios išmokos pagal šią situaciją.Prašome patikrinti su savo vietos vmi IKI pasiūlymų.Tačiau dauguma mūsų daiktų, gali pasiekti, kad pirkėjai be jokių mokesčių.

Atsiliepimai:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.Tada mes gerinti mūsų paslaugas iš karto.

Dėkojame už jūsų, kad ir bendradarbiavimą su mūsų nuoširdus!

Žymos: kasetės šildytuvas, santechnikos vožtuvas, ceraramic kaitinimo elementas, philips virdulys elementas, arbata sus304, alaus carboy, tri-clamp 7, didelis alaus, bendras triclamp, 1 vandens kaitinimo elementas.

Naudojimas Šildymo skystis
Prekės Pavadinimas KN TOPHEAT
Įtampa 220v
Vamzdžio Skersmuo 8mm
Medžiaga SUS304
Flanšas 2"Tri Gnybtas(OD64mm)
Tipas Elektrinis Vandens Šildytuvas Dalys
Prašymas Vamzdinės Elektrinis Šildytuvas
Kilmės KN(Kilmės)
Galia 2.5kw
Vamzdžio Ilgis 260mm

Parašyti atsiliepimą

SUS304 220v 2.5 kw 2

SUS304 220v 2.5 kw 2"Tri Apkabos, OT 64mm Pakrovimas, Vandens, Alaus Kaitinimo Elementas Vamzdinės Elektrinis Šildytuvas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti