Parduotuvė pagal Kategorijas

Siuvinėjimo "PASIDARYK pats" Naujokas Medžiagos Paketą Gėlių Modelius Kryželiu Rinkiniai Rankų darbo Kryželiu Serijos Menai, Amatai, Siuvimo Dekoras

Nauja

€6.04

Savybės: * 1. 100% brand new, lengva siuvinėti.Išsiuvinėti audinys medžiaga: medvilnė.Tinka bet kurio lankai, bambuko arba iš plastiko. *2. Prabangus, aukštos kokybės, aiškiu skaitmeniniu spausdinami siuvinėtos audiniu ir naujų sielovados stiliaus dizainas yra geriausias dovanų šeimos nariams, draugams ir vaikams.Labai tinka pradedantiesiems ir pažengusiems praktika. *3. Rinkinys suteikia viską, ko reikia, siuvimo.Vandenyje tirpių dažų, kad yra lengva plauti gali būti lengvai nuplaunamas metu siuvimo dizaino. *4. Po siuvinėjimas, yra baigtas, siuvinėjimas, galima pakabinti turas bambuko siuvinėjimas, rėmas, gyvenamasis kambarys arba miegamasis, interjero dekoravimas.Populiariausių dovanų: restorano dovanas šeimai ir draugams; "PASIDARYK pats" siuvinėjimas yra iš tiesų prasminga ir ypatinga dovana.Specifikacija: Medžiaga: medvilnė, linas Dydis: audinio dydis 30*30 cm/ siuvinėjimo ruožas dydis apie 20*20cm Svoris: 130G Sąrašai: 1 * Siuvinėjimo "PASIDARYK pats" Medžiagos Paketą Pastabos: 1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. 2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Didmenininkai ir mažmenininkai yra sveikintina.

Didmeninė,mes siūlome nuolaida ar nemokamas pristatymas metodą, kuris trunka tik trumpą laiką atvykti.

Jei esate pardavėjas ir noriu susirasti savo verslą, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus, jei norite.

Ką turėčiau daryti, jei aš ne gauti savo prekę?

Prašome susisiekti su mumis pirmą, mes bus stebėti savo elementą.Jei sklypas buvo prarasta, nes dėl tam tikrų priežasčių, mes manau, kad per visa grąžinamoji išmoka, ar siųsti jį jums.Esame sąžiningi pardavėjas, todėl nesijaudinkite.

Jei produktai turi problemų, kaip tai padaryti?

Prašome susisiekti su mumis metu, mes ją išspręsti.Nepalik jokių blogų apžvalga pirma, kad negali išspręsti bet kokią problemą.

Žymos: amatų medžiagų dokumentus, siuvinėjimo žiedas, kryželiu, laec siuvinėjimo lankelis, para janela, 5d diamond tapybos taikos, "pasidaryk pats" electron rinkinys, eevee diamond dažymo rinkinys, amatų "pasidaryk pats" rinkinys, siuvinėjimo rankomis.

Medžiaga Medvilnės
Modelio Tipas Gėlių
Siuvinėjimo Būdas Paprastas Siuvinėjimo
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Naudoti Paveikslai
Stilius Pastoracinės
Rėmas No

Parašyti atsiliepimą

Siuvinėjimo

Siuvinėjimo "PASIDARYK pats" Naujokas Medžiagos Paketą Gėlių Modelius Kryželiu Rinkiniai Rankų darbo Kryželiu Serijos Menai, Amatai, Siuvimo Dekoras

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti