Parduotuvė pagal Kategorijas

DLYLDQH 6 VNT Kelionių Saugojimo Krepšys Nustatyti Drabužių Tvarkinga Organizatorius Spinta Lagaminą Dėklas Kelionės Atveju Batai Pakavimo Cube Maišas

Nauja

€6.50

Mūsų kompanija yra factory direct", galite tvarkyti savo sklypų greitai, mes taip pat tarnauja dropshipping fornecedores, prašome nesijaudinkite apie atsargų produktai, mes specializuojamės tarnauja dropshipping fornecedores

1 medžiagos: spausdinti oxford medžiaga

2 dydis: nuotraukos rodymas

3 funkcijos: apdailos saugojimas

4 forma: kubas

eilutę:

1 produkto, gali būti panardintas į vandenį, valymo

2 Jei jums kyla kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš komentarai

Produkto nuotrauką informacija:

Labai ačiū už peržiūrėti mūsų produktai

Laivybos Ir Sekimo

Mes laivas visame Pasaulyje.

Visi užsakymai yra apdorojami ir siunčiami Per 2 darbo dienas.Sekimo numerį bus išsiųstas po apdorojimo.

Dėl užsakymų mažiau nei 2 kg, užsakymai bus išsiųsti per Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis (15-60 dienų), Kinija Paštu, Oro Paštu (10-38 dienų).Nuotolinio srityje, ji gali užtrukti ilgiau.

Dėl užsakymų daugiau nei 2KG, užsakymai bus išsiųsti per DHL, "FEDEX", EMS, kad šalys yra NE atokioje vietovėje, trunka 5-7 dienas.Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, galite pasirinkti, kad mokėti papildomų išlaidų eiti DHL, "FEDEX", EMS, arba galime siųsti juos į 2 pakuočių jums.

Grąžinimo & Grąžinimo Politika

Jei nesate patenkinti produkto gavote, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu.Mes stengiamės išspręsti problemą.

Jei norite grįžti savo pirkiniu, prašome laivo prekės (- ių) atgal į mus ir mes grąžinsime jūsų pradinę pirkimo kainą.Visas ataskaitas, turi būti įtrauktos visos originalios detalės nepažeistos, pakartotinio komercinė būklės, visi originalioje pakuotėje, įskaitant ir vadovus, garantija formų, ir t.t.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.

Muito mokestis

Mes nesame atsakingi už bet kokius muito, importo mokesčių.

Atsiliepimai

Klientų aptarnavimas visada yra mūsų prioritetas.Mes padarysime viską, siekiant užtikrinti gerą klientų aptarnavimą, todėl mes galime gauti savo aukščiausią įvertinimą.Mes būtume dėkingi, jei galėtumėte mums 5star reitingų.

Jei turite kokių nors problemų su elementą, kurį įsigijote, pls susisiekite su mumis ir mes padarysime viską, kad gauti problema išspręsta.Pls įsitikinkite, kad susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Wersquod norėčiau turėti galimybę rūpintis nesklandumus jums.Ačiū!

Žymos: peva kelionių saugojimo krepšys, spausdinti saugojimo kelionės krepšys, sluoksnis kelionės saugojimo spinta krepšys, kelionės batų saugojimo krepšiai, namo saugojimo kelionės krepšys tinka, bakingchef kelionės apatiniai saugojimo krepšys, medvilnės batų saugojimo krepšys, kelionių saugojimo krepšys sunkiųjų, saugojimo krepšys šokių bateliai, medvilniniai bateliai medžiaga saugojimo kelionės krepšys.

Attributes2 Anti-purvinas
Naudoti Drabužiai
Tipas Laikymo Krepšiai
Specifikacija 40.5*30*11CM
Talpa 2L
Formos Aikštė
Attributes1 Apdailos saugojimas
Klasifikacija Nustatyti
Prekės Pavadinimas DLYLDQH
Modelio Numeris hn2
Storis 11CM
Attributes3 Yra daug variantų, didelės talpos
Attributes4 Tinka keliauti, namų ir kitos scenos
Forma Trimatis Modelis
Medžiaga Oxford
Taikomas Vietos Drabužių spinta
Funkcija Lankstymo
modelis Trimatis Modelis
Produktas Motinos Pieno Laikymo Maišelis

Parašyti atsiliepimą

DLYLDQH 6 VNT Kelionių Saugojimo Krepšys Nustatyti Drabužių Tvarkinga Organizatorius Spinta Lagaminą Dėklas Kelionės Atveju Batai Pakavimo Cube Maišas

DLYLDQH 6 VNT Kelionių Saugojimo Krepšys Nustatyti Drabužių Tvarkinga Organizatorius Spinta Lagaminą Dėklas Kelionės Atveju Batai Pakavimo Cube Maišas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti