Parduotuvė pagal Kategorijas

20L Lauko Plaukimo Plūduro Daugiafunkcinis Plaukimo Nutolimas Maišelį Atviro Vandens Plaukimo Mokymo Plūduro Vandens Sporto Mėgėjams

Nauja

€11.32

Kulka Taškų:

1、Nepriklausomas Oro pagalvės: plaukimo plūduras yra nepriklausomi oro pagalvės, kurioje yra įrengta paprasta-pripučiamos oro antgalis.Ji gali būti tuščia ir pripūstos greitai, lengvai, praktiškai ir saugiai.

2、Padidinti Matomumą: spalvinga plaukimo plūdurus padidinti matomumą, taip pat galite patraukti prie plūduro ir ilsėtis bet kuriuo metu.Švilpukas kištukas yra naudojamas skubios pagalbos, ji labai tinka plaukimas atvirame vandenyje.

3、Sausas Krepšys: Mūsų plaukimo plūduras turi sausą maišą, atskirai nuo pripučiami kambaryje, jūs galite lengvai laikyti asmeninius daiktus, pavyzdžiui, telefonus, asmens TAPATYBĖS kortelės, piniginės, raktų, ir t.t.Be to, specialus krepšys vandens buteliai yra pridėta, patogu nešiotis geriamojo vandens, laiku papildyti drėgmės ir energijos.

4、Reguliuojamas Diržas: reguliuojamas ir nuimamas diržas atitinka skirtingus reikalavimus juosmens dydžio.Jūs galite įdėti ją aplink juosmens, kai banglentės, buriavimas, plaukimas.

5、Lengva Atlikti: produktas yra sulankstoma, lengva nešiotis.Pagrindinis audinys yra PVC, ekologiškas, netoksiškas, saugus ir patvarus.Jis yra minkštas ir patogus, nėra sunku žiemą, gali būti naudojamas plaukimo pavasario, vasaros, rudens ir žiemos.

1.Nepriklausomas Oro pagalvės: plaukimo plūduras yra nepriklausomi oro pagalvės, kurioje yra įrengta paprasta-pripučiamos oro antgalis.Ji gali būti tuščia ir pripūstos greitai, lengvai, praktiškai ir saugiai.

2.Padidinti Matomumą: spalvinga plaukimo plūdurus padidinti matomumą, taip pat galite patraukti prie plūduro ir ilsėtis bet kuriuo metu.Švilpukas kištukas yra naudojamas skubios pagalbos, ji labai tinka plaukimas atvirame vandenyje.

3.Sausas Krepšys: Mūsų plaukimo plūduras turi sausą maišą, atskirai nuo pripučiami kambaryje, jūs galite lengvai laikyti asmeninius daiktus, pavyzdžiui, telefonus, asmens TAPATYBĖS kortelės, piniginės, raktų, ir t.t.Be to, specialus krepšys vandens buteliai yra pridėta, patogu nešiotis geriamojo vandens, laiku papildyti drėgmės ir energijos.

4.Reguliuojamas Diržas: reguliuojamas ir nuimamas diržas atitinka skirtingus reikalavimus juosmens dydžio.Jūs galite įdėti ją aplink juosmens, kai banglentės, buriavimas, plaukimas.

5.Lengva Nešti: produktas yra sulankstoma, lengva nešiotis.Pagrindinis audinys yra PVC, ekologiškas, netoksiškas, saugus ir patvarus.Jis yra minkštas ir patogus, nėra sunku žiemą, gali būti naudojamas plaukimo pavasario, vasaros, rudens ir žiemos.

Savybės:

1. Super vandeniui: Jūs galite apsaugoti asmeninius daiktus, tokius kaip telefonai, asmens TAPATYBĖS kortelės, piniginės, raktų, ir t.t.

2. Didelė talpa: 20L talpa gali laikyti daugiau dalykų, patogiau jūsų vandens sportas.

3. Drėgmei atsparus: Net ekstremaliomis situacijomis, jis gali apsaugoti visus elementus į kišenę.

4. Lengvas ir paprastas naudoti: Nešiojamų lauko veikla.

5. Aiškus ir matomas: Ji gali užtikrinti, matomumas ištrauka zonos laivu, labai tinka plaukimas atvirame vandenyje.

6. Išorinė kišenė gali laikyti vandens butelį, vidinė kišenė gali laikyti dalykų.

7. Tinka plaustais, plaustais kalnų upėmis, plaukimas, žygiai, alpinizmas, kempingas, banglentės, nardymas, žvejyba, vandens parkas, savarankiškai vairuotojo kelionė ir kitų veiklos lauke.

Specifikacija:

Medžiaga: ekologiška PVC, storis 0,35 mm

Dydis: apie 37*70cm/14.56*27.56 į

Talpa: 20L

Pakavimo Sąrašas:

1*Daugiafunkcinis Nardymo, Plaukimo Plūduro

Svarbi pastaba: Plūdurus, kurie netinka ne plaukikų, tik patyrę plaukikai gali jį naudoti padidinti matomumą.Prieš kiekvieną naudojimą, patikrinkite, ar plūduro užtikrinti jo vandeniui ir oro sandarumą.

Žymos: dreifuoti, plūduriuoti žvejybos, šamas žuvų kablys, vandens sportas, vandens maišelis, plūduras plaukti, plaukti, vilkti plūduro, sauso vandens baseinas, nardymas plūduro, atviro vandens plaukimas.

Talpa 20L
Modelio Numeris Plaukimo Plūduro
Drop laivyba Parama

Parašyti atsiliepimą

20L Lauko Plaukimo Plūduro Daugiafunkcinis Plaukimo Nutolimas Maišelį Atviro Vandens Plaukimo Mokymo Plūduro Vandens Sporto Mėgėjams

20L Lauko Plaukimo Plūduro Daugiafunkcinis Plaukimo Nutolimas Maišelį Atviro Vandens Plaukimo Mokymo Plūduro Vandens Sporto Mėgėjams

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti