Parduotuvė pagal Kategorijas

5 Metrų Kelių, dydis 2 Taškų PE Vamzdis, Vandens Balionėlis, Vandens Valytuvas yra Maisto Klasės, Vandens Vamzdis Žarna 1/4, Universalus Modeliai

Nauja

€3.41

Aprašymas:

[produkto pavadinimas]: 2 taškai PE vamzdis/vandens valymo vamzdis

[produkto specifikacijos]: 2 taškai

[pagrindinė medžiaga]: polietileno (angliavandenius)

[produkto išvaizdą]: balta

【 Skysčio 】: Vandens

[trūkimo slėgis]: (20°) 25bar

[didžiausias naudoti slėgio]: 8bar

[aplinką ir skysčio temperatūros]: -40°C-+60°C

PE vamzdžių savybės:

1. Daugiausia naudojamas vandens valytuvas, grynas vanduo mašinos, vamzdynų mašina,nuotekų įleidimo ir išleidimo vandens jungtys

2. Lankstus, lengva įdiegti.

3. Vakuuminio formavimo, aukštas matmenų tikslumas, vienodumo, geros apvalumas,Greitas jungtis, uždarymo, ar nėra nuotėkio, galimybę patekti

4. Tinka įvairių markių (2 taškai pat specifikacija).

Packges:

5 metrų * Vandens vamzdis

Geras PE vamzdis turėtų būti ne tik gera ekonomika, bet taip pat turi nemažai privalumų, tokių kaip stabilios ir patikimos sąsajos, medžiagų atsparumo smūgiams, kreko atsparumo, senėjimo varža, atsparumas korozijai ir kt.Mūsų gamybos iš PE vandentiekio vamzdžių yra šios serijos privalumai:

(1) Gera žemos temperatūros atsparumas smūgiams: žemos temperatūros embrittlement temperatūrai polietilenas yra labai mažas, ir jį būtų galima saugiai naudoti temperatūros diapazone nuo -40-60°C. žiemą statybos, dėl medžiagos gero atsparumo smūgiams, ten bus ne trapūs vamzdis krekingo.

(2) Gerą atsparumą streso krekingo: žemos klasės jautrumo, didelės šlyties jėga ir puikus atsparumas įbrėžimams, bei išskirtinis atsparumas aplinkos streso krekingo.

(3) Anti-aging, ilgas tarnavimo laikas

(4) Lankstumas: Lankstumas leidžia lengvai sulenkti, inžinerija gali apeiti kliūtis, keičiant kryptį, vamzdis, daugeliu atvejų, lankstumas vamzdis gali sumažinti vamzdžių ir sumažinti įsikūrimo išlaidas.

(5) Mažas srautas atsparumas: Su lygaus vidinio paviršiaus, sklandų veikimą ir ne klijai ypatybės užtikrina, kad PE vandens vamzdis turi didesnę perdavimo pajėgumų, nei tradicinių vamzdžiai, ir taip pat sumažina slėgio nuostoliai ir sunaudojamos energijos dujotiekio.

Trys.Produkto Savybės

■ Geros higienos savybės: PE vamzdis nėra įtraukti sunkiųjų metalų druskos stabilizatorius apdorojimo metu, medžiaga yra netoksiškas, nr. masto sluoksnis, ne bakterijos, ir jis sprendžia antrinės taršos miesto geriamojo vandens.

■ Puikus atsparumas korozijai: be kelių stiprūs antioksidantai, ji gali atsispirti erozija, įvairių cheminių žiniasklaida; nr. elektrocheminės korozijos.

■ Ilgas tarnavimo laikas: PE vamzdžiai gali būti saugiai naudojamas daugiau nei 10 metų pagal vardinė temperatūros ir slėgio sąlygomis.

■ Geras atsparumas smūgiams: PE vamzdis turi gerą kietumas, didelio poveikio stiprumas, ir svoris tiesiogiai presai vamzdis, nesukeliant vamzdis sunkus.

■ Geros statybos veiklos: šviesa, vamzdynai, patogia konstrukcija ir mažas inžinerijos kaina.

Žymos: aliuminio plokštės, vontar vandens filtras, maudyklų vandens filtras, balionėlis atsargines dalis, Vandens Dozatorius Dalys, tape dispenser dalys, vandens žarnos filtrą karcher, akvariumas peristaltiniu siurbliu, doser siurblys, shapeoko.

Produktas Vandens valymo 2pe vamzdis
Medžiaga pe vamzdis
Tipas Vandens Filtras Dalys
Naudoti Pozicija Vandens Valytuvas
Rūšių Priedai Pe vamzdžių ir austi vamzdis wat valytuvas
Modelio Numeris 2 minutes
Vardinis išorinis skersmuo 2 PE vamzdžio skersmuo 6,5 MM
NĖRA. Aštuoniolika tūkstančių keturiasdešimt penki

Parašyti atsiliepimą

5 Metrų Kelių, dydis 2 Taškų PE Vamzdis, Vandens Balionėlis, Vandens Valytuvas yra Maisto Klasės, Vandens Vamzdis Žarna 1/4, Universalus Modeliai

5 Metrų Kelių, dydis 2 Taškų PE Vamzdis, Vandens Balionėlis, Vandens Valytuvas yra Maisto Klasės, Vandens Vamzdis Žarna 1/4, Universalus Modeliai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti