Parduotuvė pagal Kategorijas

16cm Saulės Fontanas " Saulės Fontanas Sodas, Baseinas, Tvenkinys, Lauko Saulės Skydelis Fontanas Plaukiojantis Fontanas Sodo Puošmena

Nauja

€9.28

Savybės:

-- Didelio efektyvumo saulės skydelis

-- Mielas formą ir kintamųjų stilius

Specifikacija:

Elemento tipas: Fontanas

Gaminio dydis: 13.5x3.8cm/16.5x3 8cm..

Saulės skydelis: 1/1.4 W monokristalo silicio

Didžiausias siurblio srautas: 210L/h

Produkto svoris: 200/240g

Maksimalus vandens aukštis: 50cm

Maksimalus vandens srautas išplėtimas: 110cm

Medžiaga: ABS+PE

Komplektą sudaro:

1 * Saulės Fontanas

1 * Priedai Krepšys

Instrukcijos:

1. Prieš naudojant produktą, apsauginę plėvelę ant saulės skydelis turėtų būti pašalintas, siekiant užtikrinti, kad visa saulės skydelis yra tiesiogiai nukreipti į saulę!Jei krentančių lapų ar kitų dalykų, blokuoja saulės skydelis, atkreipti dėmesį, kad reguliariai valyti!Įsitikinkite, kad nieko apima bet kokią dalį saulės baterijomis!

2. Šis gaminys-tai saulės energija tiesiogine pavara vandens siurblys, be papildomos baterijos, aukštis vandens purškimo visiškai priklauso nuo stiprumo saulės spindulių.Todėl, siurblys yra paveiktos oro sąlygų, sezono ir vietą.Šešėliai ar apsiniaukęs oras bus tai veikia!Kai saulės spinduliai yra silpnas, vandens siurblys neveiks nuolat, bet bus automatiškai pradėti kelis kartus, kol saulės spinduliai pasiekia tam tikrą intensyvumą, vandens siurblys bus atnaujinti nuolatinio darbo būseną.

3. Ten turėtų būti pakankamai vandens baseinas užtikrinti, kad siurblys yra visiškai panardintas į vandenį.Kai vandens siurblys tik panardintas į vandenį, dėl oro, vandens siurblys, rekomenduojama įterpti antgalis (po vandens siurblys purškalai paprastai.Neleiskite siurblys sustabdyti vandenį ilgą laiką, kitaip jis bus sutrumpinti tarnavimo siurblio.

4. Prašome saugoti vandens šaltinis, švarus ir švaraus vandens siurblys reguliariai, siekiant užkirsti kelią užsienio bylose yra čiulpti į siurblio, kurios gali sukelti vandens siurblys negali dirbti normaliai.Jei yra priemaišų vandenyje sukelia prastos vandens purslai, galite pašalinti vidinis filtras ekrano valymui!

Žymos: saulės fontanas, fontanas, 300w saulės skydelis, akvariumas tvenkinys, dekoro fontanas, baseinas plaukti, NooLim, mėlyna saulės fontanas, fontano vandens, patalpų augalų lentynos.

3 tipas Tvenkinys Plaukiojantis Fontanas
Modelio Numeris GD00199 GD00200
Prašymas Paukštis Vonia/ Žuvų Bakas/ Mažas Tvenkinys/ Sodo Puošmena
Svoris 200g, 240g
2 funkcija saulės fontanas
Saulės skydelis skersmuo 130mm, 160mm
Didžiausias Srautas 200L / H
Vandens siurblio parametrai DC 4.5-12V
Funkcija 1 Sodo Puošmena Fontanas
Purškimo Aukštis 35-65cm
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
Tipas 2 plaukiojantis fontanas
Didžiausias galvos 110cm
Dydis 13.5x3.8cm, 16x3.6cm
Saulės Skydelis 7V/1W, 7V/1.4 W

Parašyti atsiliepimą

16cm Saulės Fontanas

16cm Saulės Fontanas " Saulės Fontanas Sodas, Baseinas, Tvenkinys, Lauko Saulės Skydelis Fontanas Plaukiojantis Fontanas Sodo Puošmena

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti