Parduotuvė pagal Kategorijas

Kemei KM-6616 Elektros Ausų, Nosies Plaukų Žoliapjovės Įkrovimo Nosies Plaukų Clipper Rotacinis Peilis Vyrų Plaukų Šalinimas Skustuvu Barzda Valymas

Nauja

€6.17

Kemei KM-6616 Elektros Ausų, Nosies Plaukų Žoliapjovės Įkrovimo Nosies Plaukų Clipper Rotacinis Peilis Vyrų Skutimosi Plaukų Šalinimas Skustuvu Barzda Valymo Aparatas

Aprašymas:

Šis produktas yra elektros nosies plaukų žoliapjovės, kurie turi stabilių rezultatų ir aukštos kokybės.Su nerūdijančio plieno pjovimo ir patogiai įrašą, šis produktas gali teikti greitas ir neskausmingas judėjimas.Ir jos pjovimo galva yra keičiamos.Tai taip pat geras pagalbininkas, kad jums jaustis patogiai, kai jis dirba, ir padėti jums išvalyti savo šnervę.Tuo tarpu, ji yra plaunama ir patvarus ir gali apdaila greitai ir saugiai.Ji gali padėti jums atsikratyti nervina, kad apaugę nosies plaukų suteikiame jums.Taigi, ką jūs laukiate?Tai gera proga jums.

Savybės:

1. Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra ilgaamžė, saugi ir ekologiška.

2. Nosies plaukų kirpimas, galvos su nerūdijančio plieno pjovimo padeda užfiksuoti ir apdailos nosies plaukų, kai nepavyksta pasiekti be kenkia jūsų odai.

3. Plaunamas ir permainingi galva yra higieniškas ir saugus naudoti.

4. Pateikti saugus, greitas ir neskausmingas kirpimas jums.

5. Lengva ir patogu naudoti.

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% visiškai naujas

Tipas: Elektrinis Nosies Plaukų Žoliapjovės

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas + ABS

Kiekis: 1Pc

Įtampa: 220V

Dažnis: 50Hz

Galia: 3W

Įkrovimo Laikas: 8 VAL.

Kištuko Tipas: ES

Spalva: Kaip Paveikslėlyje Parodyta

Paketas Apima:

1 x Nosies Žoliapjovės

1 x Valymo Šepetėlis

1 x Maitinimo kabelis

1 x Instrukcija

Pastaba:

Prašome būti tikri, pirkti, nesirūpindami plug prisitaikyti.Mes suteiksime adapteriu jums, atsižvelgiant į skirtingose šalies standartas užtikrinti jo įprasto naudojimo.

Gal Jums Taip Pat Patinka:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Baltijosvm.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: micro touch, fly susiejimas pirmininko "pasidaryk pats", clipper plaukų surker, cortapelo nariz, nosį plauti, barzdos kirpimas, įkraunama plaukų, nosies, žoliapjovės, epilyator pilips, plaukų nosies žoliapjovės, ausų vaško valiklis priemonė.

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Nosies Ir Ausų Žoliapjovės
Nosies plaukų clipper Nosies Plaukų Žoliapjovės
Dažnis 50hz
Nosies Plaukų Cutter ausų plaukų žoliapjovės
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
sąlyga 100% Brand New
Įtampa 220V
Galia 3W
nosies žoliapjovės Nosies Plaukų Cutter
Elektros Nosies Cleaner Ausų, Nosies Plaukų Šalinimo Įtaisas
Funkcija Plaunamas ir permainingi vadovas
Medžiaga nerūdijantis plienas + ABS
Prekės Pavadinimas TMISHION
Vyrų veido priežiūra elektrinės žoliapjovės
Modelio Numeris KM-6616
Dydis Normal
Įkrovimo Laikas 10h
Kištuko Tipas EU

Parašyti atsiliepimą

Kemei KM-6616 Elektros Ausų, Nosies Plaukų Žoliapjovės Įkrovimo Nosies Plaukų Clipper Rotacinis Peilis Vyrų Plaukų Šalinimas Skustuvu Barzda Valymas

Kemei KM-6616 Elektros Ausų, Nosies Plaukų Žoliapjovės Įkrovimo Nosies Plaukų Clipper Rotacinis Peilis Vyrų Plaukų Šalinimas Skustuvu Barzda Valymas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti