Parduotuvė pagal Kategorijas

Analinis kaištis 3 vnt/set sidabro nerūdijančio plieno butt plug suaugusiųjų sekso produktus p sekso žaislai gėjų prostatos massager moterų analinis sekso žaislas

Nauja

€8.76

Produkto aprašymas

Analinis Kaištis spalva: sidabrinė Kalnų krištolas spalva:auksinė,rožinė,žalia,šviesiai mėlyna,tamsiai mėlyna,raudona rožė,raudona,violetinė,balta,juoda.S dydis/svoris: 2.8*7.0 cm/52 g M dydis/svoris: 3.4*8,0 cm/96 g L dydis/svoris: 4.0*9.0 cm/161 g Pakuotė: 3 vnt/komplektas (S,M,L kiekvienos dydis 1 vnt)

DUK

Q: Kaip padaryti privatumo apsaugą?

A: Mes esame labai susirūpinę dėl savo privatumo apsauga: 1) naudoti diskretiška pakuotė, 2) parašyta "massager" arba "žaislas".

Q:Ką aš galiu padaryti, jei nenorite gauti užsakymo metu?

A:kreiptis į mane Baltijosvm.lt, suteiksiu 2 sprendimai: 1) pratęsti pretection metu; 2) grąžinti visą jums.

Q:Ką daryti, jei neteisingai produkto?

A: kreiptis į mane Baltijosvm.lt, zal IK 2 oplossingen: 1) weer een nieuwe, het yra už dyką; 2) volledige terugbetaling aan u

Paslaptis pakuotė:

Siekiant apsaugoti klientų privatumą, pakuotės neturės jokios informacijos apie produktą,Tik jūs žinote, kas yra " s viduje.Paprastai skelbiame, kad "massager"pavadinimas muitinės,Todėl nesvarbu, ką jūs perkate, jūs neturite jokių sumišimą.

Mokėjimo

1. Mes naudojame Sąlyginio mokėjimo.Sąlyginio deponavimo, padeda VIZŲ Kredito kortelės, Western Union", Banko pavedimu (T/T", "Paypal" ir kt. 2. Pls atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo.

Vežimas

1. Mes laivas elementus per EMS, DHL, UPS, TNT, Kinija Paštu arba Honkongo Paštu. 2. Užsakymai tvarkomi per 24-72 valandas mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS yra pateikta vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes pasirūpinsime, vežimą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Prašome bendradarbiauti su muitinės,jei dėl gavėjas nebendradarbiauja su muitinės clearanc,todėl prekės buvo išsiųstas atgal,mes grąžinsime nėra mokestis,kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis,ačiū. 8.Visos kainos neapima muitų, prašome kreiptis į vietos valdžios institucijas patvirtinti tarifo kainą. 9.Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. (Kitos šalys ar atokiose vietovėse gali užtrukti ilgiau.)

Apie mus

Žymos: sėklidžių, prostatos massager, didelis prostatos masažas, gėjų seksas, sekso žaislas, analinis, massag prostatos, analinis kaištis, analinis kaištis tunelis, butt plug rinkinys, gėjų seksas žaislai.

L Skersmuo 40mm
Kalnų Krištolas Spalva 10 spalvų, pasirinkti
Nepadori Nuotrauka No
S Skersmuo 28mm
Modelio Numeris STOY0446-3MIX
M ilgis 80mm
Analinis Kaištis Spalva Auksas
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
S svoris 52g
L Svoris 161 g
S ilgis 70mm
L Ilgis 90mm
M Svoris 96 g
Savybės Analinio Sekso Žaislai
Dydis S/M/L
M skersmens 34mm
Prekės Pavadinimas HISMITH
Seksualinio Pobūdžio No
Pakavimas Kelionės Krepšys
Elemento Tipas Analinio Sekso Žaislai
Tipas 3 VNT./DAUG

Parašyti atsiliepimą

Analinis kaištis 3 vnt/set sidabro nerūdijančio plieno butt plug suaugusiųjų sekso produktus p sekso žaislai gėjų prostatos massager moterų analinis sekso žaislas

Analinis kaištis 3 vnt/set sidabro nerūdijančio plieno butt plug suaugusiųjų sekso produktus p sekso žaislai gėjų prostatos massager moterų analinis sekso žaislas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti