Parduotuvė pagal Kategorijas

87Pcs Undinėlės Uodega Balionų Girliandą Nustatyti Latekso Balionas Arch Vestuvių Baby Shower Mergina Gimtadienio "PASIDARYK pats" Dekoracijas Prekes

Nauja

€6.64

Savybės:

1. Naudojimo poveikis: Mes naudojame tik aukščiausios kokybės medžiagų, apdailos rinkinys.Mūsų balionas bus trukti kelias dienas, be sprogus!Ne tik gimtadienius.Šie jūros dekoracijos gali būti naudojami net už undinė dušai, arba balionų arkos, sujungtos į vienaragis gimtadienio balionų arkos.

2. Naudojimas: Mes suteikti jums su puikia undinėlė šalies prekių!Gauti šį cute mėlyna-žalia ir violetinė undinė gimtadienio apdaila su undinė uodega balionų arkos ir daugiau.Šie jūros dekoracijos suteiks gyvybę į jūsų vandenyno šalis!

3. Aukščiausios kokybės medžiagos: Natūralaus latekso balionų, kurie yra storas ir tvirtas, ir jie remia, oro ir helio.Bet lateksiniai balionai gali tik flotacinio 3-4h, ir konfeti balionas turi trumpesnį kintama laiko (apie 1-2h), todėl ji yra labai rekomenduojama, užpildyti juos su oru.

4. Geras laikas: Jus tai gali padaryti patys, padaryti staigmeną savo vaikams, arba galite praleisti laimingas amatų laiką su savo vaiku, ir vaikai bus meilė jį.

Pakavimo Sąrašas:

1*Šalis Baliono Rinkinys(87PCS)

Žymos: pledas undinė kūdikių, balionas su fox, balionų girliandą, skaidrus burbulas balionas su led, berniukai gimtadienio dekoracijas prekes, dekoro undinė šalis, costum undinė, arch balionas, krašto apatiniai, vaikai undinėlės uodega.

Klasifikacija Ballon
Rinkinys Tipas Taip
Funkcija Undinė Šalis, Baby Shower dekoras
Modelio Numeris Undinė Balionai
Proga Pensijų
Skaičius, Vnt Kita
Medžiaga Latekso

Parašyti atsiliepimą

87Pcs Undinėlės Uodega Balionų Girliandą Nustatyti Latekso Balionas Arch Vestuvių Baby Shower Mergina Gimtadienio

87Pcs Undinėlės Uodega Balionų Girliandą Nustatyti Latekso Balionas Arch Vestuvių Baby Shower Mergina Gimtadienio "PASIDARYK pats" Dekoracijas Prekes

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti