Parduotuvė pagal Kategorijas

Tinka Polaris RZR S 4 XP " Ranger 500 570 800 900 1000 Scrambler 850 Sportininkas 550 Priekinis Galinis Rato Guolis Greaser Įrankiai 44

Nauja

€5.99

Nereikia pašalinti savo Ašies naudoti šį įrankį, jums tik reikia pašalinti varantys & centru.UTV ir ATV guoliai nuolat nepavyksta dėl vandens, purvo, smėlio ir trūksta tepalo Šis įrankis bus papildyti tepalą savo guolius reikia, taip pat stumti iš teršalai Paprasčiausiai įdėkite įrankį į savo guolį ir siurblio tepalas per Zerk montavimo su savo grease gun Apdirbti iš 6061 Aliuminio Įmontuoti:Tinka visiems Polaris UTV ir ATV ratų guoliai su 44MM viduje aspektas Veikia su visų antrinėje rinkoje ir OEM guoliai GRĮŽTI & GRĄŽINIMO POLITIKA

Jei turite bet kurį klausimą, ar yra kokių nors problemų dėl prekės, atsiųskite mums elektroniniu paštu kaip galima greičiau.

Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą, kaip greitai, kaip mes galime.Mes manome, kad geras bendravimas bus pasiektas geras rezultatas.

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums!

APIE ATSILIEPIMĄ

1. Teigiamų Atsiliepimų (5 Žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome pagalvokite du kartus, prieš leaveing atsiliepimų.

Prašome neatidaryti ginčų mums, mes imsimės atsakomybės išsiųsti arba grąžinti už jokių problemų.

2. Prašome susisiekti su mumis El. paštu ar Laišku, prieš paliekant neutralus ( 3 žvaigždučių ) arba neigiamas ( 1-2 žvaigždučių ) atsiliepimus.

Mes stengiamės išspręsti problemas, ir prašome pasitiki mumis.

DĖKOJAME, KAD SKYRĖTE SAVO BRANGAUS LAIKO, KAD SKAITYTI ŠĮ PRODUKTĄ

Žymos: durų rzr, 203 guolis, polaris svirtinis jungiklis, etiketės polaris sportininkas, ducati scrambler, polaris sportininkas 550, rzr, ritės rzr 800, bobine polaris predator, ford t6.

Prekės Pavadinimas MotoParty
Medžiaga Aliuminio
Modelio Numeris Rato Guolio Greaser Įrankiai

Parašyti atsiliepimą

Tinka Polaris RZR S 4 XP

Tinka Polaris RZR S 4 XP " Ranger 500 570 800 900 1000 Scrambler 850 Sportininkas 550 Priekinis Galinis Rato Guolis Greaser Įrankiai 44

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti