Parduotuvė pagal Kategorijas

90s Nostalgiškas 49 Gyvūnų bendroje Virtualioje Cyber Naminių Žaislų Juokinga Tamagotchi su Kiaušinių(Violetinė)

Nauja

€3.64

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Įdomus žaidimų mašina su per mažo dydžio ir keychain į goblet dinozaurų kiaušinių.Elektroninė pet mašina, yra daug gyvūnų jūsų pasirinkimas, suaugusiųjų žaisti gali prisiminti nekaltumo vaikystėje, vaikai gali naudotis savo gebėjimą reaguoti ir koordinavimo smegenų

Žaislai yra visų amžiaus grupių žmonėms, kurie nori keliauti į praeitį, į savo vaikystės ar ištirti pirmą kartą!

Kaip naudoti: 1.Nuimkite izoliaciją chip ir vaizdo mažų gyvūnėlių bus rodomas LCD ekrane; 2.Naudoti "pasirinkite" pasirinkti gyvūną, atgaminti ir paspauskite nuspręsti;

3. Be to, laiko režimu, bus rodomi ir jūs galite nustatyti laiką, paspauskite nuspręsti; 4.Po skiriamo laiko, jūs turite duoti vardą pet; 5. pradėti mėgautis veislinių naminių gyvūnėlių.

Maitinimo tiekimas: 2 x 1,5 V mygtuką baterijos (pridedamos)

Interaktyvių elektroninių žaidimas augintiniai grandinės imtis visur su savimi!

Virtualus pet yra puikus mokyti vaikus, kaip gyvūnų priežiūra.išvalyti, ir rūpintis savo skaitmeninio pal ir apskritai daryti viską, ką jums už nekilnojamojo augintinio!

Skaitmeninis augintiniai buvo iš pradžių skirtas vaikams nuo 8 ir daugiau, bet šie naujas skaitmeninis naminių gyvūnų žaislai yra visų amžiaus grupių žmonių nori keliauti į savo vaikystės ar ištirti Virtualus Augintiniai Žaidimas.pirmą kartą!

Spalva: Violetinė

Medžiaga: Plastikas

Dydis: 7.5 * 6.5 * 5cm

Pakuotės Turinys:

1 * Elektroninė Mašina

1 * Masažuoklis Dinozaurų Kiaušinių

1 * Instrukcija

Pastaba: Elektroninių augintiniai yra atsitiktiniai spalvos ir priimti negali, nurodytų spalvų.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: spalva tamagotchi, virtualus pet, tamagotchi katė dangtis, cyber ziajać, tamagochi, 90s žaislai, tamagotchi pet, tamagotchi, bandai originalus 90s, tamagotchi, tamagotchi žaislas.

Amžius > 3 metų
Kilmės KN(Kilmės)
Baterija Kaip parodyta
Modelio Numeris Naujas
Klasifikacija Elektroninis
Temos Elektroninis
Įspėjimas No
Savybės Švietimo
Medžiaga Plastikiniai
Lytis Unisex

Parašyti atsiliepimą

90s Nostalgiškas 49 Gyvūnų bendroje Virtualioje Cyber Naminių Žaislų Juokinga Tamagotchi su Kiaušinių(Violetinė)

90s Nostalgiškas 49 Gyvūnų bendroje Virtualioje Cyber Naminių Žaislų Juokinga Tamagotchi su Kiaušinių(Violetinė)

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti