Parduotuvė pagal Kategorijas

2020 Naujas USB LED Projektorius Star Naktį Šviesos Blyksnis Žvaigždžių Projektorius Žibintai 4 Režimai, Laikmatis, Naktiniai staleliai, Lempa Naktį Šviesos Vaikai Dovanos

Nauja

€12.79

LED Projektorius Star Naktį Šviesos Blyksnis Žvaigždėtas Dangaus Projektorius, 4 Režimai ir Laikmatis Naktiniai staleliai, Lempa vaiko Kambarys Vaikams, Miegamojo, Papuošalai, Dovanos Vaikams

Aprašymas:

Savybės:

* 4 režimai & laikmačio nustatymas: Paspauskite "Mode" mygtuką, norėdami pereiti tarp 4 skirtingų rūšių. 1. Mirgančios Žvaigždės režimu. 2. Keturių modelis atsitiktinai įjungti režimą. 3. Kvėpavimo režimu. 4. Iš viso ON / OFF pereiti režimu. 5. Uždaryti OFF.Paspauskite mygtuką "Laikas" mygtuką, norėdami nustatyti 30 minučių laikmatį, komfortą miego.

* Patentuotas Unikalus Dizainas: žvaigždėtas dangaus projektorius gali būti dedami vertikaliai ir į šoną.Pakabinimo laikikliai apačioje leidžia jums pakabinti projektoriaus šviesos ant sienos.

* Aukštos kokybės ir geros aprėptis: 100% saugus kūdikių nakties šviesa.Žvaigždė Projektorius yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos žaislų kokybę.Žvaigždėtas dangaus projektorius lempos gali būti iki 200 kvadratinių metrų iš vietos su aiškiai mėginio projekcija.Ypač tinka miegamieji ir kiti kambariai.

* Lengva naudoti: Kūdikis naktį šviesa tiesiog geriausias dizainas vaikams ir suaugusiems naudoti. 2 mygtukai (laikas mygtuką ir režimo mygtukas): Naudokite USB Tipo C kabeliu prijunkite maitinimo adapteris arba maitinimo bankas. (Be maitinimo įtraukta į pakuotę)

* Geriausios dovanos: Geriausios dovanos vaikams, pagyvenusiems žmonėms ir suaugusiems sukurti atsipalaidavimui aplinka su žvaigždėmis.

Naktį šviesos idealiai tinka kūdikių ar vaikų miegamasis ir dekoravimo vestuvės, gimtadieniai, ir kitos šalys.Tai puiki romantišką naktį lempos ir dekoratyvinės šviesos.Atpalaiduojantis Dangaus Žvaigždžių Projektorius Puodą yra novatoriškas šviesos, kad projektai žvaigždučių šviesa ir mėnesiena aplink kambarį, ir taip paversti kambarį į atpalaiduojantį dangus-kaip aplinka naktį.Ji suteikia savo vaikams, komforto ir atsipalaidavimo jausmą naktį, o leidžia jums mėgautis romantiška metu su savo partneriu.

Pareigos:

A: USB 5V1A (TIPAS C) įvesties prievado

B: Funkcijos klavišas

1 Paspauskite: Žvaigždžių mirksėjimo režimu.

2 Paspauskite: Dviejų arba keturių modelių bounce atsitiktinai (pakeisti iš karto).

3 Paspauskite: Tai kaip kvėpavimo visi kartu.

4 Paspauskite: Keisti kas 10 šuolių, jei norite pridėti arba pašalinti juos pakeisti iš karto).

5 Paspauskite: išjunkite.

C: Laikmačio mygtukas

Pradėti mirksėti reguliariais laiko

Automatiškai išjungti pagal nutylėjimą 30 minučių

Paspauskite bet kurį klavišą slopinimo laikas

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Darbo Įtampa: 5V/1A, USB

Režimai: 4 projekcija poveikis

Star Šviesos Spalva: Šiltai Balta, Oranžinė, Balta, Mėlyna

Gaminio Dydis: 11.5*9*8.5 cm/4.53*3.54*3.35 cm

Pakuotė:

1 * Star LED Projektorius

1 * USB kabelis

1 * Naudotojo Vadovas

Žymos: 220v jungiklis laikmatis, laikmatis, žemės projektorius, relė laikmatis, mielas projektorius, profesionalus projektorius, lyne naktį šviesos, badroom naktį šviesos, delta relė, h7 projektorius.

Tipas projektorius
Yra Baterijų Reikia No
Formos ROUND
Baterijos Tipas NĖRA
Maitinimo Šaltinis DC
Galia 0-5W
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Įtampa 5V
Sertifikavimo PSE
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Naudojimas Atostogų
Yra Baterijomis No
Modelio Numeris 770778
Prekės Pavadinimas BR ŠVIESOS
Korpuso Medžiaga ABS

Parašyti atsiliepimą

2020 Naujas USB LED Projektorius Star Naktį Šviesos Blyksnis Žvaigždžių Projektorius Žibintai 4 Režimai, Laikmatis, Naktiniai staleliai, Lempa Naktį Šviesos Vaikai Dovanos

2020 Naujas USB LED Projektorius Star Naktį Šviesos Blyksnis Žvaigždžių Projektorius Žibintai 4 Režimai, Laikmatis, Naktiniai staleliai, Lempa Naktį Šviesos Vaikai Dovanos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti