Parduotuvė pagal Kategorijas

Originalus Vyrai Žiūrėti KADEMAN Naujų Technologijų Serijos Prabanga Sporto Žiūrėti 3ATM LCD Ekranas, Laikrodis Atsitiktinis Odos Laikrodis Relogio Masculino

Nauja

€15.78

Aprašymas

100% Realių Kademan Prekės ženklo žiūrėti.Unikalios formos dizainas Aukštos kokybės Japonijos kvarco judėjimas.Tech dvigubas ekranas led laikrodį.Pastaba: Atsparus Vandeniui 3ATM, atsispirti vandens lašas.Visos nuorodos yra darbo.

Apie Siuntos

- tarptautiniai pristatymo. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO)- prekės bus vežamos kaip gautas apmokėjimas (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienomis)- Mes visada naudojame e-Paketinių laivybos kelią. - paprastai trunka nuo 7 iki 45 darbo dienų visame pasaulyje, priklausomai nuo jūsų kelionės tikslo.Tikėtis pristatymo laiką:

Grįžti&Grąžinti

- jeigu pakuotė yra prarastas per siuntą,mums bus už jį atsakingas, ir duoti jums visa grąžinamoji išmoka.- Prašome susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo Vadybininkas prieš atidarant ginčų.Mes pažadame, kad suteikti jums patenkinti sprendimas ne paskutinis.- jei gavote brokuotą elementus,visą ar dalį grąžinti.- jei jums nepatinka prekes galite gauti ir norite ją grąžinti,prašome jį naudoti,laikyti originalioje pakuotėje.- Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

Apie Garantija

- Mes kruopščiai išbandyti ir atidžiai paketą ir siųsti sekimo numerį.- Visos prekės yra visiškai naujas ir išlaikyti kokybės patikrinimas.- Visi daiktai yra geros būklės, prieš juos išsiunčiant.- 12 mėnesių tarptautinė garantija dėl nekokybiškų daiktų. (Įskaitant prekių, kurios yra sugadintos ir / ar netinkamą jų gavusi)- užtikrinti, kad naujų prekių ir laivybos geros būklės.- Jei prekė gauta, yra defektų, prašome susisiekti su mumis e-mail, ir trumpai aprašyti žalą su nuotrauka ar vedio.Prašome atsakyti per 2 dienas nuo gavimo, bet kokią žalą.Tačiau, mes negalime priimti žalą, naudojimo ar žala, bet kokių daiktų.- Leisti mažesnio spalvų skirtumas dėl fotoaparato ar aplinkai.Mes jus informuosime, per 2 darbo dienas nuo prašymo gavimo dienos.Grąžinti tik tuo atveju, jei pakeisti negalima.

Žymos: phylida žiūrėti, panerai žiūrėti, žiūrėti, laikrodis žmogus, phylida, patek philipp žiūrėti, vyrai žiūrėti, plakatas konstantinas, pagani dizainas 40 mm, didelis aukso žiūrėti.

Elemento Tipas Kvarciniai Laikrodžiai
Dizainas dvigubas ekranas laikrodžiai
Funkcija Savaitę Ekranas
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Svoris 89g
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Juostos Plotis 24mm
Užsegimas Tipas Sagtis
Prekės Pavadinimas KADEMAN
Judėjimas Dvigubas Ekranas
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Modelio Numeris K6171
Byloje Formos ROUND
Grupė Medžiagos Tipas Oda
Juostos Ilgis 26cm
Byla Storis 16mm
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Lytis Vyras
Stilius Karinės sporto laikrodžiai
Ciferblato Skersmuo 46mm

Parašyti atsiliepimą

Originalus Vyrai Žiūrėti KADEMAN Naujų Technologijų Serijos Prabanga Sporto Žiūrėti 3ATM LCD Ekranas, Laikrodis Atsitiktinis Odos Laikrodis Relogio Masculino

Originalus Vyrai Žiūrėti KADEMAN Naujų Technologijų Serijos Prabanga Sporto Žiūrėti 3ATM LCD Ekranas, Laikrodis Atsitiktinis Odos Laikrodis Relogio Masculino

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti