Parduotuvė pagal Kategorijas

ZHEJIN (250pcs) 4AWG Gamtos Uždarojo tipo Viela Jungčių, Terminalų Kepurės Vielos Jungtys

Nauja

€9.26

Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvę

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis

*Yra spalvų aberacija tarp produktų nuotraukas ir materialius objektus, spalva produktų, prašome kreiptis į materialius objektus.Produkto Aprašymas

Specifikacija:

Aprašymas: Produkto Pavadinimas: Vielos Jungčių, Terminalų bžūp Arti Pabaigos Fiksavimo Kepurės Medžiaga: Nailonas Spalva: Balta Plotis: 29.5 mm Ilgis: 15.5 mm, Sriegio Skersmuo Incide: 9.3 mm, Žalvario vamzdžių Skersmuo-7,8 mm Pakuotės Turinys : 250pcs

Pastaba: spalvos prekė gali šiek tiek skirtis dėl fotografijos ir savo kompiuterio .Vienkartiniai plastikiniai shell pažangi liejimo, kuris yra gerai insulativity.Vidinės buvo specialaus aliuminio vamzdžiu, kuris gerai atsparumo srovė.Geras užpakalis atsparumas, įvairesnės vielos ir fiksavimo lengviau atlikti elektros ir spec. viela, negali nukristi net ir stiprią vibraciją.Tai uždarojo tipo jungtys su vidaus tin-padengta vario vamzdis užtikrina puikų ryšį tarp laidų.Taikyti įvairius namų apyvokos prietaisai, elektros, apšvietimo ir aksesuarų, tokių kaip vielos sąnarių, elektriniai ventiliatoriai, vėdinimo, apšvietimo, ventiliatoriai, elektros varikliai ir kiti namų apyvokos laidų instaliacijos įtaisų.

Produkto Aprašymas

Zhe Jin Aukštos Temperatūros Multi-Dydis Moterų Nailono Uždarojo Tipo Laido Jungtis

Specifikacija

Medžiaga : karkasas pagamintas iš Nailono 66, atitinkantys UL94V-2,su sidabro padengto vario vamzdelio viduje.

Spalva : Balta(Natūrali) arba juodos spalvos,kitų spalvų paprašius.

Naudojimas : Nuimkite izoliatorius galuose laidai,įdėkite į line-paspaudus bžūp po prijungimas ir patvirtinti metalinės vielos padėtis yra viduje vario vamzdžio,tada inpact su line-paspaudus įrašą.

Techniniai Duomenys

Prekės Nr. A(mm) B(mm) Sriegio skersmuo incide C(mm) Žalvario vamzdžių skersmuo D(mm) Tinka laidai Φ3 18.0 9 3.6 2.8 1.25 22-16 Φ4 21.0 9.5 3.9 3.0 2 16-14 Φ5 22.5 10.5 4.8 4.0 5.5 12-10 Φ6 24.0 12.0 5.6 4.8 8 8 Φ8 25.5 14.0 7.5 6.0 13 6 Φ10 29.5 15.5 9.3 7.8 16 4 Įmonės Informacija

ZHEJIN,Zhejiang Jinxing Elektros Jungiklį Gamykla buvo įsteigta 1987 metais,kaip pagrindinė manufacturere iš Nailono Kabelinių Ryšių ir elektros Instaliacijos Reikmenys, kuris yra įsikūręs Shangmiao Pramoninės Zonos,Yuecheng Twon,Wenzhou Miesto.Zhejiang Provice ir yra arti Nr. 104 Nacionalinės Greitkelių ir Wenzhou oro Uosto.Galime džiaugtis palankia geografine padėtimi ir convenienttran sportation.Mūsų kompanija užima plotas 45 ha ir mūsų augalų plotas yra 10 000 kvadratinių metrų.

Mes turime daugiau nei 100 darbuotojų ir mūsų metinė apyvarta siekia 20 milijonų RMB.Mūsų gamykloje daugiausia gamina Nailono Kabelinių Ryšių,R-type Kabelio Laikikliai,Plėsti Žvakės,Nailono, Kabelių Riebokšlius,Releasable laidų ištraukimo,Savaiminio Fiksavimo Nailono Kabelinių Ryšių,ir tt

Su nenuilstantis pastangas,kad mūsų patirtis ir žinios yra praturtinti.

Mes jau turime grupė kvalifikuotų specialistų,puikus valdymo sistemos,pažangios gamybos technologijos ir aukščiausios klasės įrangą.Be to,ZHEJIN Nailono Kabelinių Ryšių buvo suteiktas CE sertifikatas,mes taip pat turime pasiekti ISO09001 Tarptautinės kokybės sistemų sertifikavimas,praėjo SGS bandymai.(Atitinkantis Aplinkos Apsaugos standartą, ES)

"Remiantis Kokybės,Gyvenantys Kreditas"yra mūsų tikslas.Mes reikalaujame, atsargūs gamyba,puikios kokybės,prieinamą kainą ir gerą aptarnavimą.

Mes nuoširdžiai pasveikinti jus apsilankyti pas mus ir tikimės užmegzti ilgalaikius verslo santykius su jumis ateityje.

Mūsų Paslaugos

1. Mes jau gamykloje.Kainos yra gamyklos kainų ir konkurencinga.

2. Geros kokybės.Prekės turi atitikti ROHS, SGS.Jie buvo pristatyti į daugelio šalių ir mėgautis gera populiarumą.

3. Greitas pristatymas.Mes turime automatinė gamybos linija, todėl gamybos metu yra daug greičiau.

4. Geras po pardavimo tarnybą.Kokybės garantija 2 metai.Jei yra kokių nors problemų, pls pasakykite mums ir mes jums spręsti jums.

Žymos: 6awg, 2awg kabelis, anl saugiklio laikiklį, žemės viela, 25mm2, 4awg kabelis, 0 awg kabelis, Kabelis 25mm2, 8awg kabelis, 4 kabelis.

Modelio Numeris ZJ-10

Parašyti atsiliepimą

ZHEJIN (250pcs) 4AWG Gamtos Uždarojo tipo Viela Jungčių, Terminalų Kepurės Vielos Jungtys

ZHEJIN (250pcs) 4AWG Gamtos Uždarojo tipo Viela Jungčių, Terminalų Kepurės Vielos Jungtys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti