Parduotuvė pagal Kategorijas

Kosmetikos žaliavos 99% tretinoinas milteliai festivalis stambusis blizgučiai akių, odos balinimas makiažas blizgančiais veido kristalai gelio perlus.

Nauja

€41.32

Kosmetikos žaliavos 99% tretinoinas milteliai festivalis stambusis akį blizgučiai

odos balinimo makiažas blizgančiais veido kristalai gelio brangakmenių nemokamas pristatymas

Produkto Aprašymas Produkto Pavadinimas: Tretinoinas Milteliai Sinonimas :TRETINOINAS;TRETINOINAS VITAMINO A RŪGŠTIES, TRANS-RETINO RŪGŠTIES, TRANS VITAMINO A RŪGŠTIS, VITAMINO A RŪGŠTIS, VITAMINO A RŪGŠTIES; RETINO RŪGŠTIS;RETINO RŪGŠTIS Švarumas: 98%min Išvaizda: Geltonos spalvos Milteliai Molekulinė formulė: C20H28O2 Molekulinė masė: 300,44 Retino Rūgštis/Tretinoinas yra rūgšties forma, vitamino A, ir yra taip pat žinomas kaip all-trans retino rūgštis arba ATRA.Tai yra narkotikas, dažniausiai vartojamas gydyti acne vulgaris ir keratozė pilaris.Jį galima naudoti ir kaip kremas ar gelis, Jis taip pat naudojamas gydyti ūmaus promyelocytic leukemija.Taip pat galima naudoti ir kaip bendrinis.Jo sėkmės gydant ūminiu promyelocytic leukemijos buvo didžiulis proveržis gydant tokio tipo leukemija.Ji veikia APL, nes dauguma atvejų susiję chromosomų pernešimas chromosomų 15 ir 17, kurios sukelia genetines sintezės retino rūgšties receptorių genų į promyelocytic leukemija genų.Šios sintezės PML-RAR baltymai yra atsakingi už prevencijos nesubrendęs mieloidinių ląstelių iš diferencijuotis į labiau subrendusios ląstelės.Šis blokas diferenciacija yra manoma, kad sukelti leukemiją.ATRA veikia PML-RAR pakelti šio bloko, todėl nesubrendusios promyelocytes atskirti normalaus subrendusių kraujo ląstelių, todėl mažėja promyelocytes.

Produktus ct funkcija

1. Tai yra narkotikas, dažniausiai vartojamas gydyti acne vulgaris ir keratozė pilaris. 2. Jį galima naudoti ir kaip kremą arba gelį.Jis taip pat naudojamas gydyti ūmaus promyelocytic leukemija. 3. Ji gali skatinti odos augimą ir išlaikyti epidermic normalus. 4. Tai gali sulėtinti odos senėjimo procesą solarization, pašalinti maža raukšles. 5. Ji gali sumažinti odos šiurkštumą, todėl oda taps rausvas.

Produkto Taikymas 1. Retino Rūgštis/Tretinoinas yra plačiai taikomas farmacijos srityje, daugiausiai naudojama atitaisymas dermatonosus, kaip spuogai, ichthyosis ir psoriazės nenormalus, ir t.t.. 2. Retino Rūgštis/Tretinoinas gali būti atliekami į tretinoinas ar retino rūgšties kremas cureacne ar kitų nesveika oda. 3. Retino Rūgštis/Tretinoinas yra naudojamas odos keratinocitų-atsparus narkotikų ir ląstelių sukeltas differentation narkotikų.Jeigu manote, kad mūsų produktai yra geros, prašome komentuoti, atkreipkite dėmesį ir renka juos už mus.Mus paremti.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes juos atsakyti jums po vieną.

Žymos: retin, tretinoinas aktualijos, chunki blizgučiai, maisto papildas, kūno perlas, akį blizgučiai, nagų pigmentas, Kūno Blizgučiai, veido china, ikrai akis.

Naudoti Įstaiga
Modelio Numeris Kūno Blizgučiai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas blizgučiai
Komponentas tretinoinas milteliai
Kiekis 999
NET WT 50g-1000g

Parašyti atsiliepimą

Kosmetikos žaliavos 99% tretinoinas milteliai festivalis stambusis blizgučiai akių, odos balinimas makiažas blizgančiais veido kristalai gelio perlus.

Kosmetikos žaliavos 99% tretinoinas milteliai festivalis stambusis blizgučiai akių, odos balinimas makiažas blizgančiais veido kristalai gelio perlus.

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti