Parduotuvė pagal Kategorijas

Gamintojo 2 metų garantija "PASIDARYK pats" rinkiniai turas 15W LED panel diskų led techo valdybos, vadovaujamos apvalaus vamzdžio=30w 2D vamzdžių paviršius sumontuotas

Nauja

€6.23

Nemokamas pristatymas tik Įprastu Paštu , sąmatą laivybos laikas yra 15-35 dienų, atsižvelgiant į skirtingose šalyse, jei jų reikia skubiai, prašome pasirinkti kitų express, tokios, kaip DHL, "FEDEX", AVS.Ačiū!

Mes gamykla, mes galime padaryti juos kaip savo paprašyti jūsų didmeniniams užsakymus.prašome leiskite mums žinoti, jūsų užklausa prieš biding jei turi.

Gamintojo 2 metų garantija "PASIDARYK pats" rinkiniai turas 15W LED panel diskų led techo valdybos, vadovaujamos apvalaus vamzdžio=30w 2D vamzdžio paviršiaus sumontuoti.

Techniniai duomenys: Įėjimo įtampa: AC110V, 120V, 220V, 230V, 240V Galia: 15W. 15W led lubų šviesos gali visiškai pakeisti tradicines 30w senus 2D vamzdis.LED: 50PCS 5730 SMD super šviesus.Šviesos Srautas: 1500LM Spalvos Temperatūra: šaltai Balta(6500K), Šiltai balta(3000K).Spalva Padaryti Indeksas: Ra>80 Nuolatinės srovės vairuotojas, PF>0.5 2 metų garantija.Ne pritemdomi.Skersmuo 16cm Paviršiaus stovai, "PASIDARYK pats" įdiegti.

Įpakavimas: 1*15W led lubų šviesos 3*magnectic kojos & Varžtai 1*pastovi srovė IC vairuotojas.

VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).

Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Jokių rezultatų dėl blogo adresas nebus imtasi imti mums.

PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.

Jei negavote prekės per 30 dienų po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau.

Mes nesame atsakingi, bet iš savo vietos papročius muito ar importo mokesčių, prašome imform jav paskelbti mažesnės vertės sąskaitos FAKTŪROS, jei jūs norite mokėti mažai mokesčių

Pristatymo Laikas tiesiog nuoroda taip:

Mes priimame Alipay, "Western Union", T/T, Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Mokėjimas turi būti atliktas per 2 dienas, ar kad bus uždarytas, Jeigu jūs negalite kasos iš karto po aukciono uždarytas, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Ar manoma, kad jie bus naudojami, ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

Mes grąžinsime JŪSŲ visos kainos PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Geri atsiliepimai yra labai svarbus, mes labai vertiname jūsų teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių mums, ir padarys tą patį jums.

Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas, neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos.Ačiū !

Žymos: 220v led panel, dvasios matuoklis, lamparas techo, polistireno vamzdelis led, ceil led, led panel, led, jungtis pl, plafonera led lubų, 3d angelo sparnu.

Įdiegti Stilius Paviršinės montuotės
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Apdaila Poliruotas Chromo
Yra Pritemdomi No
Prekės Pavadinimas PRODEM
Modelio Numeris PL-LC-15WR
LED Lustas Epistar
Technics Perforuotas
Skersmuo 16CM
Šviesos šaltinių skaičius > 20
Galia 15W
Naudojimas Atostogų
Sertifikavimo BMK
Medžiaga Aliuminio ir Vario kojos
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Maitinimo Šaltinis AC
Kilmės KN(Kilmės)
Garantija 2 Metai
Pagrindo Tipas Pleišto
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Spalvos Temperatūra Šaltai Balta 6500K, Šiltai balta(3000K)
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Savybės "Pasidaryk pats" įdiegti
Įtampa 110V, 120V, 220V, 230V, 240V.
Apšvietimo Srityje 10-15square metrų
Prašymas Lova
Vairuotojas pastovi srovė IC vairuotojas
Elemento Tipas Lubų Šviestuvai
Stilius Šiuolaikinio
LED Tipas 50 vnt 5730 SMD super šviesus

Parašyti atsiliepimą

Gamintojo 2 metų garantija

Gamintojo 2 metų garantija "PASIDARYK pats" rinkiniai turas 15W LED panel diskų led techo valdybos, vadovaujamos apvalaus vamzdžio=30w 2D vamzdžių paviršius sumontuotas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti