Parduotuvė pagal Kategorijas

Garso Įvesties Belaidžio ryšio Kabelis Universalus Automobilis Stereo "bluetooth" Belaidžio Ryšio Adapteris su 2 RCA, AUX-IN Muzikos Sunkvežimių Auto

Nauja

€7.00

Šis produktas, tik reikia turėti AUX sąsaja arba criginal Automobilinis CD grotuvas gali būti naudojamas su AUX sąsaja.

Spalva: Juoda+Raudona+Balta

Ilgis: 23cm

Medžiaga: Plastikas

Ypatybė:

1. "Plug & Play: įdiegtas per originalų CD keitiklis uosto, lengvai ir greitai, puikiai integruota su automobiliu.

2. Belaidžio A2DP Peržiūros: lengvai muziką "Bluetooth" prietaisų į gamyklos automobilio stereo sistemą.

3. Hi-fi Garso Kokybė: Prijungtas prie automobilio garso sistemos per laidus pajungti, jokių trukdžių ir jokių nuostolių garso kokybę, varžėsi, originalus CD garso.

4. Leidžia jums lengvai populiarus konfigūracija advanced car stereo, yra geriausias pasirinkimas norint saugiai vairuoti ir mėgautis skaitmeninės muzikos.

Pastabos:

1. Nepalaiko laisvųjų rankų telefono skambutį(HFP): Tai nereiškia, palaiko atsakyti/pakabinti ir pan.Per automobilio radijo mygtukus ir vairo mygtukai

2. Nepalaiko Bluetooth AVRCP Kontrolė: Prev/Next Track, Pristabdyti/Leisti, persukti į priekį/atgal per automobilio radijo mygtukus arba vairas mygtukai.

Paketas Apima

1 x "bluetooth" Aux Audio Kabelis

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti siuntimo būdą ir mokėti už užsakymą įskaitant laivybos kaina.Mes atsiųsime daiktų, kaip įmanoma greičiau.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos kartą jums sklype.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio kanalai, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Žymos: 5.0 "Bluetooth" Siųstuvas, rca t, "bluetooth" auksas, b6 "bluetooth", "bluetooth" flash auto, bluetooth 5.0 lustas, linijos rca, pratęsimo rca, reproductor "bluetooth" auto, bloothooth auto garsiakalbis.

Prekės Pavadinimas Vieruodis
Elemento Tipas "Bluetooth" Automobilinis Rinkinys
Modelio Pavadinimas "Bluetooth" Automobilinis Rinkinys
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Prekės Svoris 30g
Specialios Funkcijos 2RCA bluetooth AUX kabelis
Elemento Dydis 23cm

Parašyti atsiliepimą

Garso Įvesties Belaidžio ryšio Kabelis Universalus Automobilis Stereo

Garso Įvesties Belaidžio ryšio Kabelis Universalus Automobilis Stereo "bluetooth" Belaidžio Ryšio Adapteris su 2 RCA, AUX-IN Muzikos Sunkvežimių Auto

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti