Parduotuvė pagal Kategorijas

ANRAN 3MP PTZ Belaidžių, Stebėjimo kamerų Sistemos, Garso Įrašą, VAIZDO stebėjimo Sistemos, Buit in, SD lizdą, Ne Vinimis, Dizainas, Lauko vaizdo Kameros PROGRAMĖLĖS

Nauja

€88.06

Realus Vaizdo Kadrą:

Pastaba:

Laivų, iš rusijos/Belgija sandėlyje bus be muito mokesčių.Belgija sandėlyje gali laivo Vietos (expcept Kanarų Salos)ir toliau šalyse: Italija,Danija,Ispanija,Kroatija, Slovėnija, Estija, Latvija, Suomija,Lenkija, Švedija, Portugalija, Prancūzija, Rumunija,Malta, Kipras,Bulgarija, Vengrija, Čekija, Lietuva, Slovakija, Austrija, Belgija, Nyderlandai.

Pastaba:

Siuntos iš Kinijos gali ateiti su papildomų Muitų Mokesčiai, PVM ir Tarpininkavimo Mokesčius, Mokesčiai ir atokioje Vietovėje Mokesčiai, prašome norėdami sužinoti apie savo šalies muitų politikos, ANRAN nėra atsakinga už šias išlaidas.

Mes teikiame ES / JAV/ jungtinė karalystė/ AS Kištuko ,Pagal nutylėjimą, jis yra išsiųstas į savo šalį.

Mini NVR Savybės:

· 4CH 3MP Mini Belaidė NVR · Parama Android/IOS/Pad/VNT Nuotolinio Peržiūra · Parama judesio aptikimo įrašymo · Built-in atminties kortelės lizdas, maksimalus paramos 128 GB atminties kortelę · Maitinimas: DC 5V · Kamera, vidinis mikrofonas

Kameros Savybės:

· Vaizdo Jutiklis: 1/2.8" Progressive Scan Jutiklis · Raiška: 2304*1296 · Objektyvas: 3.6 mm · Automatinis Baltos spalvos Balansas ir 3D-DNR · Naktinio Matymo: 18 IR Led 100Ft (30m) · Minimalus Apšvietimas: Spalvota 0.1 Lux, B/W 0.01 Lux · Atsparūs vandeniui: Taip (IP66) · Garso įrašymas :Parama · Nagų-nemokamas montavimas · Paramos Horizontalaus sukimosi 200 laipsnis

3MP Full HD " Raiškos Pristato Trapumą ir Energingas Nuotraukas

2304*1296 Rezoliucija, Aukštos Apibrėžimą matyti kiekvieną detalę.

APP Kontrolės Rotacija

Fotoaparate yra įmontuotas variklis, ir palaiko APP kontrolės pasukti 200°

Plug and Play,Lengvas Montavimas

Sureguliuokite fotoaparato kampas laisvai, be atsuktuvo.

Nagų-nemokamas montavimas

Įrengtas specialusis dvipusės juostos nagų-nemokamas montavimas.Patogiau ir paprasčiau.Skanaus!

Puiki vaizdo suspaudimo formatas

Aišku , HD rezoliucija jums pasiūlyti geriausia vaizdo kokybė prastesnė, bitų perdavimo spartą, taupyti saugojimo vietą.

Oro sąlygoms dizainas

Nesvarbu, ar Lyja, Užšaldymo (-30°C), Žiemą arba Karštas (+60°C), Vasaros, Mūsų Kameros bus Išlaikyti Žiūrėti Savo Namuose.

Dieną Naktį Stebėti

Galite Aiškiai matyti Tamsoje.Led tolygiai Apšviesti Visą Kambarį, Taigi, Ar tamsi ar Mažai Šviesos, Taškų Likti Šviesus ir Trapumą.

Kamera integruotas mikrofonas

Kamera turi integruotas mikrofonas atsparus vandeniui, todėl neprarasite garso informaciją.

Judesio Aptikimas

Net labiausiai budrūs namų, tiesiog neturiu laiko peržiūrėti valandų saugumo filmuotą medžiagą.Mūsų saugumo kameros ateina pakrautas su pažangių funkcijų, kad padėtų jums stebėti protingesni.Judesio aptikimo ateina kaip standartinė savybė, Jums nebus praleisti bet kokius įvykius.

Video Su Smart Peržiūros

Nuotolinę Prieigą Bet Kuriuo Metu, Bet Kurioje Vietoje

Paramos ios, Android,Windows PC.Su nemokama programa Eseecloud.jūs žinosite, kad tai, kas vyksta, net jei esate ne aplink, Gauti pranešimai ir peržiūrėti gyvų ar įrašyti filmuotą medžiagą tiesiai iš savo telefono.

Turtingas taikymo scenarijų

Kamera tinka tiek lauko ir vidaus programas.

Buit-SD Lizdas

· Jei jūs įsigijote versiją, kuri yra atminties kortelė.Atminties kortelė bus iš anksto įdiegta į mini NVR.

Prisijungimo būdas

Paketo Duomenys:

· 1x 4CH Belaidžio NVR · 2/4 Dvipusės Juostos · 2/4x Sukimosi Kameros (Priklauso nuo gaminio savybės jums pasirinkti) · 2/4x Maitinimo Fotoaparatas · 1x Maitinimo NVR · 2/4x Pakuotė Varžtai · 1x 3ft 1M Ethernet Kabelis(dovana) · 1x Instrukcija

Pastaba:

· Mes siūlome 1.2 metrų maitinimo adapteris NVR, ir 3 metrų maitinimo adapteris, skirtas vaizdo kamera(AS Plug-1,5 metrų), įsitikinkite, kad turite pakankamai ilgio, montavimas. · Jei reikia Maitinimo ilgiklis pratęsti šio maitinimo kabelis, prašome spauskite čia norėdami pirkti 5m ar 10m Maitinimo ilgiklis.

PIRKĖJAS PRANEŠIMAS

Linkiu laimingas pirkinių !

Vežimas

1. Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina Baltijosvm.lt. 2. Jei nuspręsite, express siunta, ir jūsų adresas yra apibrėžta kaip nuotolinio valdymo srityje pagal Fedex /DHL, jums reikia papildomai mokėti $30 nuotolinio laivybos mokestis.Arba prašome suteikti mums naujų kitą adresą, kad nėra nuotolinio valdymo pultelio.Atokioje vietovėje patikrinti per link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Jeigu turite kokių nors keisti tvarką, prašome palikti žinutę užsakymo formoje. 4. Prašome patikrinti, ar jūsų adresas ir kontaktinis numeris yra teisingas, ypač patikrinkite savo pašto kodas ir miestas yra teisinga informacija ,kitaip jūsų sklypo nebus iš laivo.

Garantija

Vienerių metų garantija visiems produktams, bet vienetas, kuris įrodo, sugedęs, o per garantijos galiojimo laikotarpis bus remontuojami nemokamai dalių arba pakeisti.Galutinis vartotojas yra atsakingas už visus krovinių gabenimo įkainiai .Garantija neapima jokių atsitiktinių, atsitiktinę arba pasekminę žalą, kylančią naudojant.

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, vaizdo kameros rinkiniu, kamera reolink, dh nagai, ds fotoaparatas, kamera ip dahua, anran nvr, cccam serverio, ios stebėjimo kamerą.

Kabelio Ilgis NĖRA
Rezoliucija 1440P
Kilmės KN(Kilmės)
Mikrofonas Parama
Prekės Pavadinimas anran
signalizacijos sistema Judesio Aptikimas
Atsparus vandeniui Parama
Modelio Numeris K04J20-DW18-P
Sertifikavimo CE
VNT Kameros 4pcs
Kameros sukimas Parama
TV Sistemos PAL
Vaizdo Įvestis 4 Kanalų
Kameros Rezoliucija 2304*1296
Kamera Medžiagos Išplėstinė plastiko
Kameros Lęšis 3.6 mm standartinis objektyvas

Parašyti atsiliepimą

ANRAN 3MP PTZ Belaidžių, Stebėjimo kamerų Sistemos, Garso Įrašą, VAIZDO stebėjimo Sistemos, Buit in, SD lizdą, Ne Vinimis, Dizainas, Lauko vaizdo Kameros PROGRAMĖLĖS

ANRAN 3MP PTZ Belaidžių, Stebėjimo kamerų Sistemos, Garso Įrašą, VAIZDO stebėjimo Sistemos, Buit in, SD lizdą, Ne Vinimis, Dizainas, Lauko vaizdo Kameros PROGRAMĖLĖS

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti