Parduotuvė pagal Kategorijas

PRADĖTI OBD2 Automobilių Skeneris CR5001 OBD Automobilių Diagnostikos LAUNCH X431 OBD2 Variklio Kodo Skaitytuvas Multi Kalbą Nemokamai Atnaujinti

Nauja

€32.28

PRADĖTI OBD2 Automobilių Skeneris CR5001 OBD Automobilių Diagnostikos LAUNCH X431 OBD2 Variklio Kodo Skaitytuvas Multi Kalbą Nemokamai Atnaujinti

CR5001 gali padėti rasti paprasčiausias būdas pradėti taupyti pinigus ir laiko ant automobilio išlaikymo diagnozuoti pagrindines problemas, be keliones mechanikas.

Patogi - lengva naudoti

1.Plug and Play Jis taip pat pastatytas didelio Spalvingas LCD ekranas (2.8" TFT) ,rodo testo rezultatai tiesiogiai.gauna valdžią tiesiogiai iš OBDII Duomenų perdavimo Jungtis į jūsų transporto priemonės.galite išsiaiškinti, kas negerai jūsų transporto priemonės. 2.Multi-kalbų Anglų, Prancūzų, Ispanų, Deutsche, Rusų, Portugalų, Japonų 3.Transporto Priemonių Modelių Aprėptis Šio kodo skaitytuvas veikia labiausiai nuo 1996 m ir naujesnių transporto priemonių modelių Amerikos, Europos ir Azijos.Jis palaiko visus OBDII protokolus: KWP2000, ISO9141, J 1850 VPW, J 1850 PWM, ir GALI.

Keturių Sistema Diagnozuoti

1. Aušinimo sistema: daugiausia aušinti variklį. 2. Kuro / Uždegimo Sistema: Daugiausia atsakinga už kuro ir energijos, variklio tiksliai 3. Išmetamųjų dujų sistema: Daugiausia išvalyti išmetamųjų dujų ir sumažinti išmetamųjų dujų tarša. 4. Pradinė & Įkrovimo sistema: daugiausia, kad stacionaraus variklio pasukti ir suteikia energijos.

VISĄ OBD2 FUNKCIJŲ

Gebantys atlikti 10 rūšių OBDII diagnostikos funkcijas, pavyzdžiui, Skaityti/Trinti kodai, I/M Pasirengimą, Duomenų Srautą, Freeze Frame, Informacija apie Transporto priemonę, patikrinkite, ar transporto priemonių išmetamųjų teršalų kiekiu susijusių monitoriai, tokių kaip O2 Jutikliai, EVAP sistemos ir kt.į creader CR5001 tinka DIYers efektyviai spręsti Patikrinti Variklio Šviesos ir diagnostinius gedimų kodus.

Remonto Pagalba

1.Skaityti ir Aiškiai Gedimo Kodas Jis gali greitai skaityti/trinti variklio gedimų kodus ir pasukite MIL off.Jis gali jums sutaupyti pinigų ir kelionėms į mechanikas, leidžiant jums nuspręsti, jei tai, ką jūs galite nustatyti ar daugiau padėti 2.DAIS Padėti Built-in DAIS biblioteka, kuri leidžia jums tiesiogiai nustatyti kodas apibrėžimai ekrane, taupyti laiką ieško internete.

Vieno paspaudimo I/M Pasirengimą /Smogas Žymės

Su šiuo skaitytuvo, jums nereikės vairuoti aplink be galo, nuolat grįžta į remonto dirbtuves už pakartotinius patikrinti, ar visi reikalingi testai ECU yra baigtas.Bet automobilio savininkas, kuris net neturi jokios patirties mechanika, gali lengvai atlikti išmetamųjų teršalų kiekiu susijusių bandymų, pavyzdžiui, I/M pasirengimą, O2 Daviklis ir t. t., būti pasirengę išmetamųjų teršalų kontrolės su STARTO CR5001.

REALAUS LAIKO DIAGRAMA

Amerikietiškų (JAV) automobilių Suderinamas su standartiniu OBD2 Automobilius nuo 2001 m.: už "Chrysler", "Ford", GM, už Jeep Europos automobilių Suderinamas su standartiniu OBD2 Automobilius nuo 2004 m.: (jei automobilis yra Opel, 2004, 2005, 2006, kreipkitės į mus pirmą kartą) už Alfa Romeo, SAAB",, už "Acura", Opel, Audi, už Sėdynių, už "Bentley", už Skoda, už Daewoo, Benz, už Daihatsu, už "Land Rover", "BMW", už Vauxhall, "Volvo", "Fiat", VW, "Ford", už "Jaguar" už Skoda Superb po 2006 m. Prancūzija Automobilį už Citroen, už Peugeot po 2006 m., Ne Remti Renault Azijos (Japonų/korėjiečių) automobilių Suderinamas su standartiniu OBD2 Automobilių po 2005 m.: (jei jūsų automobilis yra 2004 m. 2005 m. 2006 m laida , kreipkitės į mus pirmą kartą) už KIA, už Isuzu, Honda , dėl "Mitsubishi", skirti "Hyundai", " už "Dacia", už "Lexus", dėl Mazda, už Subaru, Toyota už "Nissan", nuo 2008 m. už Suzuki po 2012 Ne remti Ssangyong Kinijos automobilių: Suderinamas su standartiniu OBD2 Automobilių po 2008 m.: už BYD, už Chery, už Geely, Labai Sieną, Karry Pastaba: Netnors jis suderinamas su daugeliu automobilių, tačiau skirtinguose regionuose remti transporto priemonės OBD2 protokolu skirtingu laiku, arba kai automobilis yra specialios konstrukcijos, todėl jis gali būti nesuderinamas su kai kurių automobilių, kurių nepalaiko OBD2 protokolu.Tai obdii diagnostikos skaitytuvas grafikas 2-PIDs realaus laiko duomenis, įskaitant aušinimo skysčio temp, sklendės padėtį ir temperatūra įsiurbime, taip pat APS / min, greitis ir kai kurie duomenys apie tai, kiek ji buvo varoma, nes paskutinį kartą DAIS kodas buvo pašalinta(km ir valandos).Prašome atkreipti dėmesį, duomenų kategorijų skirtis transporto priemonės.

PRADĖTI CR5001 OBD Automobilių Kodas Reader Update & Print Veiksmus:

Tai paramos gyvenimą nemokamai atnaujinti USB sąsaja internetu 1.Atsisiųsti ir įdiegti Naujinimo Įrankį iš mūsų oficialioje interneto Svetainėje. 2.Prie šio skaitytuvą prie kompiuterio per USB kabelį , tada spustelėkite įrenginių Atnaujinti arba Spausdinti. 3.Prašome don 't stop mazgo atnaujinimas arba print" yra baigtas.Jei turite kokių nors klausimų ,prašome susisiekti su mumis.

PRADĖTI CR5001 Automobilių Diagnostikos Priemonę, Parama Automobilio Modeliai:

CR5001 yra skirta variklio sistema, jei jums reikia diagnozuoti kitos sistemos , prašome pasiūlyti savo automobilį, prekės ženklą, modelį ir metus , mes rekomenduojame tinkamą skaitytuvas jums.Palaiko Visus OBD2 Benzinas, Dyzelinas, nepalaiko Elektrinių ,Hibridinių Automobilių.Ypač Japonijos ir korėjos automobilių markės.Prašome Palikite mums žinutę, žemiau formatu, mes pasistengsime atsakyti jums per 8 valandas.pavyzdžiui : xx, 2005 m., 2.0 cc, Dyzelinas Įspėjimas: Ne Remti rusijos Automobilių, modernizuoti priekinės vaz,UAZ,LADA Ne, darbai su Sunkvežimių, Paėmimas, Mikroautobusai

Žymos: autel maxicom mk808, obd2 skaneris, obd2, launch x431, 2 guoba, x431 v kabelis, automobilių diagnostikos aparatūra, pradėti, multitul, Automobilių remontas įrankis.

Elemento Tipas Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
Kalbos japonų
Paramos Automobiliai OBD2 Standartinis Protokolas
Kilmės KN(Kilmės)
Garantija Vienerių Metų Garantija
Pagrindinės Funkcijos Skaityti Gedimo Kodas, Aiškiai Gedimo kodas
LAUNCH X431 CR5001 Funkcijos 3 Variklio EVAP Sistema Skaitymo OBD Skaneris
Atnaujinti Online Nemokamai Atnaujinti
Sertifikavimo CE
LAUNCH X431 CR5001 Funkcijos 1 LAUNCH X431 OBD2 Variklio Kodas Reader
Programinės Įrangos Atnaujinimas Taip
Paramos Kalbomis Anglų,Prancūzų,Ispanų,Vokiečių,Portugalų,Rusų,Japonų
Prekės Pavadinimas pradėti
LAUNCH X431 CR5001 Funkcijos 2 ODB2 Automobilių Diagnostikos Įrankis
Aparatinės Įrangos Versija LAUNCH X431 CR5001
Specialios Funkcijos Wifi
Modelio Pavadinimas LAUNCH X431 CR5001 OBD2 Automobilių Skeneris
Programinės Įrangos Versija Naujausias, Tarnavimo Laikas Atnaujinti Nemokamai

Parašyti atsiliepimą

PRADĖTI OBD2 Automobilių Skeneris CR5001 OBD Automobilių Diagnostikos LAUNCH X431 OBD2 Variklio Kodo Skaitytuvas Multi Kalbą Nemokamai Atnaujinti

PRADĖTI OBD2 Automobilių Skeneris CR5001 OBD Automobilių Diagnostikos LAUNCH X431 OBD2 Variklio Kodo Skaitytuvas Multi Kalbą Nemokamai Atnaujinti

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti