Parduotuvė pagal Kategorijas

FEELWORLD F5 5 colių IPS DSLR Kamera Lauko Stebėti 4K HDMI FHD 1920x1080 LCD Vaizdo Fokusavimo Padėti Kameros Fotografavimo

Nauja

€132.92

Skelbimas:

1.Jūs galite gauti F5 stebėti be prekės ženklo spustelėję šią nuotrauką.

Skirtumai tarp standartinio F5 stebėti ir F5 stebėti be gamintojas:

(1)Prekės (2)Pakuotės Dėžutė

Jų parametrai ir kokybė yra pats!

2.Yra du būdai "power on" stebi: galia adatper ir baterija.

Jūs galite gauti maitinimo adapteris spustelėkite šią nuotrauką:

3. Mes turime F970/LP-E6 bateriją ir baterijos kroviklį,prašome susisiekti su mumis, jei jums jų reikia.

Prašymas

Tinkamus Įrankius Teisę Kulka

Į FEELWORLD 5" F5 4K HDMI srityje monitorius yra universalus, o paprasta naudoti fotoaparato ekranas, kuriais siekiama padėti kameros operatorius (arba asistentas) fokusavimo fotoaparatą.Su profesinių funkcijų (pavyzdžiui, histogramos, dėmesys padėti, įdėtuosius garso, dirbtinės spalvos, zebra, poveikio, santykio žymeklis, iškreiptu režimas ir pan.), tai gali tapti puikus kompanionas jūsų vaizdo kameros ir nepaprastai naudinga jūsų filmavimo.

Nešiojamų Ir Lengvas Dizainas

Visą monitoriaus statyti yra tvirtas ir kompaktiškas, todėl galėsite lengvai prijungti prie savo DSLR fotoaparato, arba net gimbal stabilizatorius.Mažo form-faktoriaus ir lengvų konstrukcijų yra puikus šauliai kelyje, ir tiems, kurie filmavo perkrautas vietose, pvz., įvykių rodo.F5 yra tik 5 colių ir 142.5 g, labai lengvas.Tai suteikia jums laisvę gerai šaudyti bet kur.

1920 x 1080, Šviesus ir Energingas Nuotraukas bet Kur

FEELWORLD F5 yra labai kompaktiškas 5" ekranas 16:9 kraštinių santykis.Full HD 1920 x 1080 grupė F5 yra nuostabiai aišku, pakavimo 440 pikselių colyje.Aukštos raiškos LCD ekranas rodo, ryškios, aiškios nuotraukos - todėl tai puiki stebėti atidesni DSLR naudotojų.

Jis taip pat pasižymi 450cd/m2 apšvietimu ir aukštos 1000:1 kontrasto santykis, kuris palengvina ekrano vaizdą, kad bus daugiau energingas, daugiau tikslių perdavimų, ką fotoaparato jutiklis mato.

IPS Pin-Sharp " vaizdo Kokybę

Su nuostabiu 160 laipsnių žiūrėjimo kampas, jūs galite gauti tą patį ryškus vaizdas nuo to, kur tu stovi - labai pasidalijimo vaizdo įrašą iš savo DSLR su visa kino įgulos.

Intuityvi Kontrolė ir Meniu

Meniu kontrolė yra intuityvi ir paprasta naudoti.Ant viršaus stebėti, turėsite visą mygtukų išdėstymą: maitinimo mygtuką, du skirtingi funkcijų mygtukus, kurie yra programuojamos įvairių funkcijų, kad jūs naudojate labiausiai.Ir tada jūs gausite meniu mygtuką aukštyn/žemyn/kairėn " / "žemyn" mygtukus ir tada jūs galite paspausti žemyn norėdami įjungti pasirinkdami dalykus.

Ekranas bus automatiškai išsaugoti parametrus, turite anksčiau nustatyti ir išlaikyti pradinius parametrus, kai jį įjungsite kitą kartą.Ji nebūtinai turi būti iš naujo, kuris yra patogus ir paprastas.

4K HDMI Įvestis ir Linijos Produkcija

F5 turi 4K HDMI in ir kilpa-out, kad ji ne tik ekranas live signalus, bet ir siųsti juos į kitą monitorių vienu metu.Tai gebėjimas rodyti live nuotrauką keli ekranai vienu metu, o vis dar išlaikyti pradinę vaizdo kokybę.

HDMI Išėjimas Paraišką Prisijungti prie Bevielio Siųstuvo

Dėžė su kino įgulos direktorius stebėsenos tuo pačiu metu.Be kabelių daugiau lankstus perėjimas tarp scenų be vargo lauko šaudymo.Prisijungti prie Direktoriaus Ekranas live nuotrauką keli ekranai vienu metu.Prisijunkite prie Projektoriaus

Koncertas, live transliacijos, konferencijos, galite prisijungti prie projekto ekrane, realaus laiko atvaizdai.

DC Išėjimas

Naudokite F5 į valdžią savo DSLR ar veidrodžio kameros

Į FEELWORLD F5 yra ideali kamera-viršuje monitorius skirtas DSLR ir veidrodžio kameros šauliai.Nes F5 suteikia pagalbiniai galios atlikti; leidžia šauliai į valdžią savo fotoaparatai.Su baterija adapterio kabelį (Pasirinktinai), F5 tęsiasi kamera run-time, kartu suteikiant daugiau tinkami naudoti ekrane.Be to, jūs galite stebėti, garso, naudojant 3,5 mm stereo ausinių lizdas.

Patogus Montavimo - Tilt Rankos

Kas F5 stebėti bus laivas su šalto batų montuojamas Tilt Rankos.Šauliai turės saugus būdas poziciją jų stebėti išlaikant žemas profilis.

• Leidžia F5 stebėti pasukti 360 laipsnių peržiūros patogumas

• Saugus ir lengvas montavimas per batų kalno arba 1/4"-20 sriegis

• Apima batų kalno savo priedų, pavyzdžiui, mikrofonas, LED šviesos, arba belaidžio ryšio imtuvas ir kt.

Kelis Įdiegti Būdas

Patogiais įvairių stebėjimo kampu

FEELWORLD F5 funkcijų standartinis 1/4" mount taškų (apačioje, dešinėje), skirti pritvirtinti prie kameros ir bokštai.Išorės 1/4 varžtas dizainas yra naudojami, kad stebėti, lengvesni ir plonesni.

Į 1/4 varžtas gali pašalinti montuojamas apačioje arba dešinėje pusėje

Lanksti Įdiegti Tiek dėl Kameros ir Gimbal

Ne tik jūs galite įdiegti ją į rankinį stabilizatorius, bet taip pat galite pritvirtinti itsecurely pridėti jį į viršų, į savo kamerą, kaip ultimate HD vaizdo ieškiklį!Jei jums ją įdiegti į prietaiso apačią, taip pat galite jungti vaizdo flip funkcija išlaikyti teisingą kryptį ekrane!

F5 įrengta viena 1/4 varžtą, jei jūs taip pat norite greitai įdiegti, gimbal, galite nusipirkti vieną 1/4 varžtą.

Žymos: feelworld, 4k nešiojamas ekranas, led ekranas touch, 8 pikselių, feelworld f6 lut, 10 colių monitorius, feelworld stebėti, t26k, stebėti, "canon" lcd monitorius.

Ekranas 5"
Modelio Numeris F5
Prekės Pavadinimas feelworld
Ryškumas 450 nitų
Rezoliucija 1920 x 1080 pikselių
Kontrastas 1000
Kištuko Tipas ES Plug

Parašyti atsiliepimą

FEELWORLD F5 5 colių IPS DSLR Kamera Lauko Stebėti 4K HDMI FHD 1920x1080 LCD Vaizdo Fokusavimo Padėti Kameros Fotografavimo

FEELWORLD F5 5 colių IPS DSLR Kamera Lauko Stebėti 4K HDMI FHD 1920x1080 LCD Vaizdo Fokusavimo Padėti Kameros Fotografavimo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti