Parduotuvė pagal Kategorijas

4 Skaitmenų Skaičių Derinys Spynos Ilgai Pakabinimo Spynos, Lauko Vandeniui Užraktas Lagaminą Bagažo Saugumo Koduojama Spyna

Nauja

€5.18

Produkto Tipas: 4 skaitmenų derinys spynos

Korpuso Medžiaga: Kieto metalo

Derinys Užraktas Spalva: Juoda,sidabro

Apkaba Medžiaga: Grūdintas Plienas

Apkaba skersmuo: 65 mm

Paketas apima:1pcs užraktas

Ypatybė:

NUSTATYTI SAVO KOMBINACIJA: 4 skaitmenų derinys spynos ilgai pakabinimo siūlo 10 kartų sunkiau nulaužti nei 3 skaitmenų.Galite nustatyti bet kokią kombinaciją su 10000 unikalių pasirinkimai, kad jūs žinote, jie yra patikimesni ir saugesni.

LENGVA NAUDOTI: Nustatymas, ar Nuotraukų yra lengva šias instrukcijas teisę galinėje pakuotės kartono.Daug ir šoninio lango dizainas pareikšti lengva skaityti.Išplėstinė sklendė prietaiso viduje daro kiekviena rinkimo spustelėkite į vietą, dėl geresnio tikslumo ir jaustis kodas suderinti.Kelias sekundes atidaryti ar uždaryti Zhenge ilgai derinys spynos jūsų kasdieniniam naudojimui.

TVIRTA KONSTRUKCIJA: didelio stiprumo cinko lydinys įstaiga, grūdinto plieno juosta ir puikus amatas, sunkiųjų ilgai pakabinimo spynos yra atsparūs vandeniui, anti-rust ir atspari pjovimui ir pjovimui.

PLATUS TAIKYMAS: Su ilgu kotu iš 2.5 (63mm), derinys užraktas puikiai tinka tiek vidaus, tiek ir lauko užduotis, tokias kaip sporto salę, persirengimo spynos, kodas spynos, spintos, bufetai, ir priemonių rinkinius, ilgai spynos, lauko vartų & durų sklendes, garažai, angarai, tvoros ir bendrojo saugojimo.

Be Vargo Valdymas:

1. Su surenka ne 0-0-0-0, ištraukite juosta.

2. Savo ruožtu pakabinimo 90° (1/4 posūkį) ir paspauskite jį žemyn.

3. Toliau paspaudus juosta ir nustatyti, kad renka savo kombinacija.

4. Pakelkite ir pasukite pakabinimo į pradinę padėtį.

5. Norėdami užrakinti, savo ruožtu surenka peštynės derinys.

Šiltas Patarimai:

● Atminkite / nufotografuoti kodas jūs turite nustatyti.

● Prieš atidarant derinys užraktas skaičius turėtų būti gerai suderinta su šoninį langą.

● Kai jums nustatyti kombinacija užrakinimo slaptažodžio, ilgai juosta turėtų būti nuspaustas iki galo visiškai.Priešingu atveju, jis bus sukelti sutrikimas, naują slaptažodį ir negali būti atrakinta.

Žymos: leidinys užraktas, durų spynos, lockpick, užrakto vandeniui, nemokamai lockpicking rinkinys, spynų pasiimti rinkinys, 45 colių lagaminas, skaitmeninis laiko fiksavimas, kodas spynos, lock pick nustatyti spynų įrankis.

Rankenos Kryptį Kairėje Stumti
raktažodžiai 2 Ilgai Pakabinimo Spynos
Užrakto Tipas Užpleištuotos Spynos
raktažodžiai 1 4 Skaitmenų Skaičių Derinys Spynos
Dydis 136*52mm
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas coolcells
type1 Bagažo Lagaminas Koduojama Spyna
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris Spynos, Jų Kirtikliai Rinkinys
raktažodžiai 3 Lauko Vandeniui Užraktas
Type2 Saugumo Koduojama Spyna

Parašyti atsiliepimą

4 Skaitmenų Skaičių Derinys Spynos Ilgai Pakabinimo Spynos, Lauko Vandeniui Užraktas Lagaminą Bagažo Saugumo Koduojama Spyna

4 Skaitmenų Skaičių Derinys Spynos Ilgai Pakabinimo Spynos, Lauko Vandeniui Užraktas Lagaminą Bagažo Saugumo Koduojama Spyna

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti