Parduotuvė pagal Kategorijas

Vibracija Sekso Žaislas, Skirtas Suaugusiųjų Makšties Klitorį Stimuliuoja U Tipo Vibratorius Moterims Masturbator Belaidžio Nuotolinio valdymo Vibracijos Pora

Nauja

€7.09

10 Režimas Vibratorius Porai G-Spot Skatinti U Tipo Belaidžio Silikoninis Dildo Kelnaitės Moterų Masturbuotis, Vibratorius, Sekso Žaislas, skirtas Suaugusiųjų

Funkcija Vibracijos dažnis: 10 dažnis Medžiaga: ABS + silikono Maksimalus tempimo ilgis: 18,5 cm Įkrovimas: USB įkrovimas Spalva: violetinė, juoda,Rožinė Baterijos talpa: 250ma Vandeniui atsparus: 100% vandeniui gyvenimo Triukšmas:

Belaidžio Geriau Patogumas

Šis makšties vibratorius yra įrengta nuotolinio valdymo taip, kad jis būtų puikus wthether už porą žaidimas žaisti solo masturbacija.Belaidžio valdymo atstumas yra maždaug 5 metrų.Įjunkite vibraciją ir pasukite ją, jei ji yra neklaužada ar netinkama, bausti ją, kontrolės ir žiūrėti, kaip jos naudojasi pati.Jis yra nuostabus pasirinkimas pareikšti pora arčiau ir daugiau sužinoti apie kiekvieno kito malonumo.

10 Sekso Rūšių Pasirinkti

Šį G-taško stimuliatorius ateina su 10 neprivaloma vibracija frequensies, galite pasirinkti iš lėtai glosto greitas veržlus, silpnas pulsacija ir galinga vibracija, šis silikoninis vibratorius turi visus režimus jums reikia gauti daug kulminacija.Ieškoti daugiau būdų, kaip smagiai su BOMBOMDA vibratorius.

100% GRYNO SILIKONO

Puikus silikono medžiaga, mano, šilkiniai sklandžiai ir minkštas.Suteikti jums labiausiai patogus naudoti patirtimi.Aukštos kokybės silikono taip pat suteikia 100% atsparus vandeniui.Lengva valyti ir saugojimas.

Ramioje Vibraciją

Nors šis analinis vibratorius yra itin galingas, tačiau aukštos klasės variklis yra dar tyliai aukščiausiu parametrą, jūs galite mėgautis žaisti metu, nesutrikdant žmonių iš šalia durų.

Vandeniui Atsparus Dizainas

Šis vibratorius yra visiškai uždengtas įstaiga-saugaus silikono, todėl galite būti tikri, ją naudoja bathub arba dušas be rūpesčių.Nėra įkrovimo anga todėl vandeniui lygis yra netgi didesnė.

USB Įkraunama

Patogus įkrovimo būdas, jūs lengvai įkrauti šis galingas vibratorius su mobiliųjų telefonų įkroviklis, kompiuteris, vairo banko komplekte laidas.Jūs galite mėgautis 1 valandą žaisti laiko, po to, kai pilnai įkrautas.

KONFIDENCIALI SIUNTA

Visi produktai yra diskretiška pakuotė jūsų privatumo apsauga.Mes teikiame 7/24 interneto paslaugos .Tiesiog priimti laisvai susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų.

Žymos: sėklidžių, prostatos massager, mano sekso žaislai, analinis vibrat, bdsm žaislas, sekso žaislas, atsitiktinis moterų, lytis, vibrat, analinis kaištis, vyrų masturb.

Prekės Pavadinimas BOMBOMDA
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Elemento Tipas Vibratoriai
Tipas G-Spot
Modelio Numeris PZG100KF-80
Dydis prostate massager
Seksualinio Pobūdžio No
Prostatos Massager sexo brinquedos para adultos
vibratorius moteris ir vyras produtos eroticos
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Nepadori Nuotrauka No
vibromasseur vibradores para las mujeres

Parašyti atsiliepimą

Vibracija Sekso Žaislas, Skirtas Suaugusiųjų Makšties Klitorį Stimuliuoja U Tipo Vibratorius Moterims Masturbator Belaidžio Nuotolinio valdymo Vibracijos Pora

Vibracija Sekso Žaislas, Skirtas Suaugusiųjų Makšties Klitorį Stimuliuoja U Tipo Vibratorius Moterims Masturbator Belaidžio Nuotolinio valdymo Vibracijos Pora

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti