Parduotuvė pagal Kategorijas

Šildytuvas greitai, šildymo Namų Šildytuvas tvarkaraštį Šildytuvas Naujas Šildytuvas PTC Keramikos Kaitinimo Šildytuvas " Office mažo dydžio, šildytuvas

Nauja

€32.69

produkto aprašymas:

Dvikryptis jungiklis, automatinis išjungimas ir perkaitimo apsauga.Jei jūsų augintinis, arba vaikas netyčia paliečia šildytuvas, tai built-in iškelties jutiklis šildytuvas automatiškai išjungti elektros energiją, kai šildytuvas yra pakreiptas.

[Platų vibracijos funkcija]: Vienas-mygtuką, sūpynės mygtuką, supranta, automatinis sūpynės 45° šildymo, padeda šilumos erdvę greičiau, išlaikant tylus.Laikykite savo kojas į šiltą pagal stalas.

[Du šildymo parametrus su ventiliatoriumi]: 1. Aukštos temperatūros ventiliatorius tinka tik vasarą.Šis elektrinis vietos šildytuvas yra idealus šildymo asmeninių erdvių į mažas namus ir biurus.

produkto informacija

Pakuotės dydis 9.8 x 6.3 x 6 cm

Prekės svoris 1.04 kg

Žymos: animacinių filmų mini šildytuvas, electr šildytuvas, 4500w, oro šildytuvas, antikvariniai rankšluostį baras, GWAI, dėl šildytuvo baseinas, namų šildytuvas, komerciniai vandens šildytuvas, jaukus kojų.

Šilumos Išsaugojimas Trukmė 15 Val. & Aukštyn
Galia 101W & Aukštyn
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Šildytuvas greitai, šildymo Namų Šildytuvas tvarkaraštį Šildytuvas Naujas Šildytuvas PTC Keramikos Kaitinimo Šildytuvas

Šildytuvas greitai, šildymo Namų Šildytuvas tvarkaraštį Šildytuvas Naujas Šildytuvas PTC Keramikos Kaitinimo Šildytuvas " Office mažo dydžio, šildytuvas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti