Parduotuvė pagal Kategorijas

4P WiFi Smart išjungiklių Jungiklis Protingo Namo Automatizavimo Trumpojo Jungimo, Perkrovos Valdymo Balsu su "Amazon" Alexa "Google" pradinis

Nauja

€36.55

WiFi Smart išjungiklių Jungiklis Protingo Namo Automatizavimo O verload S hort C ircuit Balsu su "Amazon" Alexa "Google" pradinis

Pagal MoesHouse

Produkto Savybės:

1.Naudojimo patogumui daugiau privalumų:Smart išjungiklių gali protingai valdyti kelis buitinių prietaisų pažangesnis būdas nei bet kada.Suporavus ją su savo prietaisai,jūs galėsite mėgautis daugelyje išmaniųjų funkcijų jungiklis. (Pastaba:jei jūs veikia rankena norėdami įjungti arba išjungti,ji liks apie 3 sekundes prieš išjungiant ir vėl.) Be to,jis tinka 50Hz,230V/400V/0-100A grandinę, kuri yra įvairių privalumų apie apsaugos,pvz., perkrovos ir trumpojo jungimo,per įtampos ir pagal įtampos apsaugos.

2. "Hands-Free Valdymas Balsu: Suderinama su "Amazon" Alexa " ir "Google" Namuose lengvai balso kontrolę ,teikti savo smart gyvenimą su daug patogiau.Laisvai valdyti prijungti prietaisai per balsą, kai jūsų rankos yra ne nemokamai.

3. Belaidžio Nuotolinio Valdymo pultas:Patogiai kontroliuoti savo prijungtų prietaisų su free mobile "Smart Gyvenimą" phone " Programėlę, nesvarbu, kur esate.(Suderinama su "Android" &iOS.)Kontroliuoti savo prietaisų iš anksto, kai esate toli nuo namų.

4. Laikmačio Nustatymas: Imtis visiškai kontroliuoti savo prijungtų prietaisų protingai su laikmačio funkcija, jūsų App", kuri valdo 5+1+1 dieną programuojami grafiką leisti jums planuoti tikslaus laiko, iš anksto paversti savo prietaisai, įjungti arba išjungti automatiškai.Automatinio įjungimo/išjungimo funkcija siūlo jums atgalinės atskaitos funkciją-1 min/5mins/30 min/1hour ir kt.R eal laiko stebėjimo funkcija, kad jūs galite patikrinti, ar prietaisai prijungti prie pažangaus automatinio išjungiklio .

5. Šeimos Bendrinimo: Dalis kontroliuoti savo šeimos narių ar draugų, siekiant maksimalaus patogumo.Palaiko kelis telefonais valdyti vieną pertraukiklis arba vieno telefono į kontrolės kelis išjungikliai, tuo pačiu metu.

Dėmesio:

8226. Šis gaminys palaiko tik s virš įėjimo, žemyn produkcija.

8226. Tada nereikia pakeisti, kitaip elgtis negaliu push up .

8226. Kai kurie klientai paskirstymo dėžutė namuose, įvesties linija yra žemiau, o produkcija yra aukščiau.Ši situacija turėtų paversti mūsų išjungiklių aukštyn kojom.

Paketas, Sąrašas

1*išjungiklių

1*vartotojo vadovą

DUK:

1. Q:aš galiu kontroliuoti pereiti, jei esu ne namie?

A:Taip, galite nuotoliniu būdu valdyti savo jungiklis ir patogiai ją įjungti/išjungti bet kur,bet kuriuo metu.

2. Q:ar galiu programos tvarkaraštį save?

A:Taip,mūsų srovės išjungiklis jungiklis yra programuojamos.Jūs galite programuoti savo tvarkaraštį laisvai.Net nustatyti individualų laikas "on/off" į savo poreikį.

3. Q:D oes šį darbą su G oogle H ome?

A : Taip,tikrai.Ir ji ' s taip pat suderinama su Alexa balsu.

4. Q:man visada reikia prisijungti Juodosios N Linija?

A:Ne,jei naudojate 2P ir 4P,nėra būtinas, kad prisijungtumėte neutralaus laido,bet jei jūs naudojate 1P ir 3P,jūs turite prisijungti black N Linija.

Žymos: 220v kontaktoriaus, wifi smart grandinės išjungikliai, breaker smart, išjungiklių 1 6a, grandinės pertraukiklis, programuotojas alexa, vielos išjungiklių, moeshouse jungiklis, lg perkrovos saugiklis, elektros srovės išjungiklis.

polių skaičius 1P 2P 3P 4P
Modelio Numeris Smart Išjungiklių
Vardinė Įtampa AC 230V 1P 2P/AC 400V 3P 4P
Kovos su tarša Klasės 2
Dažnis 50hz
Įrenginio Kategorija II,III
Momentinio Suveikimo Charakteristika C
Elektros gyvenimo 6000times
Prekės Pavadinimas MoesHouse
Vardinė Srovė 32A,40A,63A,80A,100A,125A
Mechanizmas Gyvenimo 10000times
Apsaugos Laipsnis Ip20
Vardinė Trumpojo Jungimo, Nesilaikantiems Pajėgumus 6KA
Vardinė Poveikio Atlaikyti Įtampos 6
Rėmas Laipsnio Vardinė Srovė 125A
Tipas įžeminimo nuotėkio
STANDARTAS GB10963.1/IEC60898-1
Aplinkos temperatūra -25 C~+65 Celsijaus

Parašyti atsiliepimą

4P WiFi Smart išjungiklių Jungiklis Protingo Namo Automatizavimo Trumpojo Jungimo, Perkrovos Valdymo Balsu su

4P WiFi Smart išjungiklių Jungiklis Protingo Namo Automatizavimo Trumpojo Jungimo, Perkrovos Valdymo Balsu su "Amazon" Alexa "Google" pradinis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti