Parduotuvė pagal Kategorijas

USB Laidinė Pelė 6 Mygtuką, 1600DPI Optinis Mause Žaidimų, Ergonomiškas Kompiuterio Pelės "Office Riešo Poilsio Vertikalus Pelė, KOMPIUTERIO, Nešiojamojo kompiuterio, "Mac"

Nauja

€4.35

Laidinės Pelės Vertikalus Ergonomiškas Pelės 1600DPI Reguliuojamas Mause USB 6D Optinis Riešo Poilsio Žaidimų Pelėms Skirti KOMPIUTERIO, Nešiojamojo kompiuterio Darbalaukio Gamer

Aukštos Kokybės Komfortas Riešo Apsaugoti Pelės Padas Optinės Pelės Vertikalus

Ergonomiškas dizainas, optinis sekimo technologijos, dirba daug skirtingų paviršių ir idealus naudoti namuose, biure ar žaidimas

Laidinio vertikalus pelės, patogus touch

Prevencijos Pele Rankoje

Plug and play " režimu, nereikia vairuotojo

Kabelio ilgis : apie 138cm

Sistemos palaikymas: Windows 2000, Windows XP, Windows 7, Windows Vista, Windows 98, Mac OS", "Windows ME", "Windows 8", " Windows 10 ir t.t.

Spalvos:Raudona,mėlyna,violetinė,juoda,mėlyna

Dėmesio :

1.Rusijos klientams, prašome užpildyti užsakymo po visą vardą, ar negalite siųsti prekes, Ačiū už jūsų bendradarbiavimą 2.Jei prekės pakuotė buvo pažeista, prašome atmesti ir fotografuoti siųsti mus 3.Apie Spalvų : mes fotografavimas naudojant Skaitmeninį fotoaparatą, kai kurios spalvos atvejais turi kai kurių skirtumų, dėl techninių ribotas, tikiuosi, jūs galite suprasti 4.Kai naudojate pelę, prašome naudoti pelės mygtukai kartu Paketą sudarė: 1 * Laidinio Vertikalus Pelės

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 7 dienas, jį grąžinti nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Baltijosvm.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: pelės, ilgai laidinė pelė, silla žaidėjus metalo, lefon pelės vertikalus, lqs žaidimų pelės, žaidimo pelės, g305 logitech, raton mi, "microsoft" pelės, skystis pelės.

Patekimo į rinką laikas Jun-13
Maitinimo Tipas Baterija
Sąsajos Tipas USB
Sertifikavimo EEĮ atliekos
Ranka Orientacija Teisė
Suderinamumas "Windows 8 / 7 / Vista / XP / 2000, Linux
Kabelio Ilgis apie 138cm
Stilius mause nešiojamas
DPI maždaug 800 /1200 /2000DPI/CPI
Neto Svoris apie 130g
Darbo Režimas Optiniai-elektroniniai
Bendras svoris 130g
Skaičių Mygtukai 5
Dydis about 104*76*60mm
Modelio Numeris Laidinė pelė
spalva kaip paveikslų paroda
Pakuotė PP Maišas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas USB Laidinė Pelė
Skaičių Volai. 1
Prekės Pavadinimas FIRSTMEMORY
Funkcija vertikalus pelė,optinė pelė
Produkto pavadinimas Laidinės Pelės ,Kompiuterių Pelės ,Žaidimų Pelės

Parašyti atsiliepimą

USB Laidinė Pelė 6 Mygtuką, 1600DPI Optinis Mause Žaidimų, Ergonomiškas Kompiuterio Pelės

USB Laidinė Pelė 6 Mygtuką, 1600DPI Optinis Mause Žaidimų, Ergonomiškas Kompiuterio Pelės "Office Riešo Poilsio Vertikalus Pelė, KOMPIUTERIO, Nešiojamojo kompiuterio, "Mac"

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti