Parduotuvė pagal Kategorijas

Priešdėlis Xbox 360 slim licenciją naudoti

Nauja

€83.89

Konsolė Xbox 360 Slim jam buvo suteiktas šis vardas, nes jis yra daug mažesnis, nei jo pirmtakas dydžio.Šis modelis taip pat pasižymi patobulinta vėdinimo, daugiau kompaktiškas vietą elektronika viduje atveju ir buvimas sujungiklis, skirtas "Kinect" valdiklis, kuris leidžia jums bendrauti su konsolės judesius.Viskas komfortą Xbox gerbėjai

Didelę biblioteką žaidimai leidžia kiekvienam rasti kažką sau.Ji yra visuotinai pripažintais šlageriais, ir sukurti jaunų Studios, ir išskirtinis.Tačiau, žaidimai yra ne vienintelis dalykas, pirkti Xbox 360.Funkcionalumas konsolės, taip pat leidžia jums žiūrėti filmus ir nuotraukas, klausytis muzikos.

Šiame puslapyje priešdėlis su oficialiu firmware yra parduodamas.Tai reiškia, kad jūs galite paleisti tik licenciją diskai ji.Be to, jei sistema aptinka buvimas modifikacijos, paprastai sustabdyti vaizdo failus iš bet kokios laikmenos, kol originalų programinės įrangos yra iš naujo įdiegti.

Šioje versijoje "ixbox" buvo apsauga nuo perkaitimo.Jei temperatūra metodus, kritiškai, priešdėlis bus automatiškai uždaryti.Jei tokia problema iškyla, maitinimo mygtuką, pradės švytėti raudonai.Kai atvės, jums bus suteikta galimybė vėl naudoti prietaisą.

Kūrėjai Xbox 360 S įrengti aktyvaus aušinimo sistemos viduje konsolę.Tai buvo padaryta, siekiant išspręsti dažnai perkaitimo ir per anksti nebuvo atskirų komponentų struktūros.Tuo pačiu metu, diskas turi garso izoliacija pagalvėlės, ir kietasis diskas yra viduje ypatingas atvejis.Dėl to, triukšmo lygis buvo sumažintas iki 20-25 dB.

Iš jungtys Xbox 360 slim yra AV-out, HDMI, optinis prievadas, skirtas garso išvesties ir 5 USB jungtys.Be to, yra atskiras jungtį, skirtą "Kinect".Taigi, jūs galite prisijungti valdytojo konsolės tiesiogiai, be adapterių.

Žymos: contrile xbox 1, Xbox360, konsole x box, x-men serija, žaidimas ir dūmų ps4, xbox gamepad, valores xbox live aukso, valdymo pultelis xbox 360, vienas xbox, DN50.

Kilmės RU(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Priešdėlis Xbox 360 slim licenciją naudoti

Priešdėlis Xbox 360 slim licenciją naudoti

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti