Parduotuvė pagal Kategorijas

2021!Artilerijos 3D Spausdintuvas Sidewinder X1 IR Genijus Diržas

Nauja

€7.47

Prašome perskaityti prieš perkant: Nes įprasta sklypų neturi sekimo informaciją, tiek, susidūrė su sezono logistikos, įprastą sklypai bus pratęstas atvykti, todėl, jei jums tai greitis, logistikos, prašome sumokėti registracijos mokestį, spartesnį logistikos greitį.Kai susiduria su šiek tiek gaminių žalą, išlenktas smeigtukai, ir įbrėžimų atveju, mes negalime priimti grąžinamosios išmokos ginčus, jeigu jie nekenkia nei naudojimui .Jei jums tai tokia situacija, nereikia pirkti savo produktą.Kai jūs pirkti savo produktą, tai yra numatytasis priėmimo šio straipsnio! ! !Taigi, mes negalime priimti jūsų ginčą.

Jei reikia daugiau dalių Pls spustelėkite ir pateikti užsakymą.Jei jums reikia daugiau kiekį,Pls susisiekti su mumis.Jei jums tai kaina,Jei kai kurios dalys negali sužinoti mano parduotuvėje,Pls susisiekti su mumis,mes vis dar turime daug dalių, nereikia skelbti.

Prašome don ' t open ginčą ir palikti jokių blogų atsiliepimų, jei turite bet kokių klausimų, nedvejodami susisiekite su mumis,mes jums patenkinamo atsakymo.Tikiuosi, kad jums suprasti mus, ačiū jums iš anksto.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Žymos: clank, genijus artilerijos, atgal iphone 7, 3d spausdintuvas priedai profilis, artilerijos x1, 004, kubas riešutų, crealty ender 3, 70 spausdintuvą, artilerijos sidewinder x1 atnaujinti.

Modelio Numeris Sidewinder X1 ir Genijus
Prekės Pavadinimas artilerijos
Elemento Tipas diržas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

2021!Artilerijos 3D Spausdintuvas Sidewinder X1 IR Genijus Diržas

2021!Artilerijos 3D Spausdintuvas Sidewinder X1 IR Genijus Diržas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti