Parduotuvė pagal Kategorijas

Simbolis Pro (Gudrių ir Internete Nurodyti) Steve Virėjas Mentalism Magija Gudrybės Close up Magic Iliuzijų Magia Kortelės Prognozė

Nauja

€13.25

Aprašymas:

Nuo jos išleidimo, Simbolis, tapo vienu iš mūsų visų laikų geriausių pardavėjų visame pasaulyje ir užima garbingą vietą daugelio magai "ir mentalists" rinkinių.

"Asmeniškai aš myliu efektą, bet norėjo žaisti jį į platesnę auditoriją.Taigi, labai anksti, aš užsakė keletą didesnių rinkinių asmeniniam naudojimui ir dabar aš atleidžiantis tai Pro Versija į rinką."

- Petras Nardi

Taigi, -- Kas naujo su Pro Versija ?

Norėjau versija, kad galėčiau atlikti man lengvai, bet būtų pakankamai didelis, kad žaisti į daug platesnę auditoriją.

Naujas Simbolis yra pagaminti mūsų naujas Pro korteles matavimo 78mm x 108mm, ir jie išspausdinti su tuo pačiu akių popping spalvos, kaip originalas.Šios kortelės bus lengvai tilptų kišenėje, bet kad toli grander įėjimas!

Aš taip pat nežymiai vienas iš aspektų poveikis, kuris reiškia, kad jis gali žaisti dar geriau atsistoti šou.

Kaip premiją, apie šį video, aš taip pat aptarti, kaip atlikti šį poveikį didesnei auditorijai.

Steve Virėjas sukūrė super slidus ESP prognozė.Šis nuostabus efektas tiks tvarkingai piniginėje ir bus kepti bet žiūrovų!

Įsivaizduokite, pateikti bendrą voką ant stalo kartu su šešių spalvos ESP korteles.Savo žiūrovų prašoma roll įsivaizduojamą mirti.Jie gali įdėti kaip daug kartų, kiek jie nori, pakeisti numerį, kaip daug kartų, kiek jie nori, ir dar ESP simboliu, apie tai, kiek bus rungtynių savo prognozę, į voką, 100% laiko!

Simbolis jaučiasi itin sąžiningas ir yra lengva padaryti (visiškai ne juokingas juda ar kuglarstwo reikalingas).

Viskas, ką jums reikia atlikti Simbolis yra įtrauktas į paketą, įskaitant pilną, išsamią mokomąją video su papildomų patarimų ir tvarkymo Peter Nardi

Simbolis atstato iš karto ir idealiai tinka tiek mentalists ir magai.

Žymos: Simbolis, eup, profesional magija gudrybės, derliaus virtuvės rekvizitai, triukui, jay sankey, atveju bs magija, magas profesinės gudrybės, kairėje magija, magija profesinės.

Dydis One Size
Prekės Pavadinimas ZQION
Veiklos Formos Close-up Magic
Tipas Įvairus Prop
Lytis Unisex
Savybės Etapas
Yra Instrukcija Taip
Medžiaga Popierius
Įspėjimas Gudrių ir Internete Instrukcijas
Amžius Suaugusieji

Parašyti atsiliepimą

Simbolis Pro (Gudrių ir Internete Nurodyti) Steve Virėjas Mentalism Magija Gudrybės Close up Magic Iliuzijų Magia Kortelės Prognozė

Simbolis Pro (Gudrių ir Internete Nurodyti) Steve Virėjas Mentalism Magija Gudrybės Close up Magic Iliuzijų Magia Kortelės Prognozė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti