Parduotuvė pagal Kategorijas

Žaibo 1080P HDMI Kabelis, RJ45, Ethernet " iphone USB hub adapteris 3 in 1 (4K HDMI doko Jungtis klaviatūra, vaizdo Kamera Projektorius

Nauja

€8.79

1 pastaba:

Paramos iOS 13 ar daugiau, 200mA neima, paramos 500mA prijungus įkrovimo kabelis)

Plačiai suderinama: elektrinis pianinas, gitara, MIDI klaviatūra, mikrofonas, garso plokštė, U disko, SD kortelės, TF kortelės, skaitmeninė vaizdo kamera.Ar kitus USB įrenginius, mažiau nei 200mA. (Nejunkite standžiojo disko)

2 pastaba: Jei jūsų "iPad" naudoja " iOS " 13 ar vėliau, galima tik importuoti nuotraukas ir vaizdo įrašus iš USB flash disko į telefoną.Nuotraukos ir vaizdo įrašai turi būti paimti iš skaitmeninio fotoaparato ir išsaugotus "DCIM" katalogą.Nepalaiko eksportuojančių nuotraukas U disko.Jei jūsų telefonas yra iOS 13, galite perkelti dauguma failus (pvz.: nuotraukos, vaizdo įrašai, tekstas, excel, ppt ir pan.) vieni kitiems.Prašome įsitikinkite, kad jūsų USB "flash" atmintinę formatas yra FAT32 / exFAT.

3 pastaba: Mūsų produktai yra tik atsakingas už ryšys.Yra per daug USB elektroninių prietaisų visame pasaulyje.Jei " iOS " sistema nesuderinama, mūsų adapteris neveiks.Nenaudokite už kietuosius diskus.Žaibo uostas yra tik įkrovimo funkcijai atlikti, o ne klausytis muzikos.

4 pastaba:

1. Žaibo Skaitmeninis AV Adapteris palaiko atspindinti turinį, kuris rodomas ant prietaiso ekrane (įskaitant programas, pristatymai, svetaines, skaidres ir pan.) prie TELEVIZORIAUS, monitoriaus, projektoriaus ar kitus suderinamus monitorius (iki 1080P HD), kuris palaiko HDMI.

2. Ji taip pat gali išvesties vaizdo turinio filmus, TV šou, ir užfiksuoti vaizdo, didelis ekranas su rezoliucija iki 1080P HD.Tiesiog prijunkite "Lightning" Skaitmeninį AV adapterį su "Lightning" sąsają į prietaisą, tada prijunkite jį prie TELEVIZORIAUS arba projektoriaus per HDMI kabelį.

3. Tinka šeimai pramogų, mokymo, verslo susitikimus, parodas ir kt.

Žymos: jungtis rj45, belkin cable, doko stotis, automatinė klaviatūros kabelio " micro, cabl ethernet, esata usb, sega floppy, hdmi į vga 1680x1050, egpu "thunderbolt" 3, balta ethernet jungiklis.

Modelio Numeris iP 1 Iki 3
Tipas Kabelio Adapteris
Kilmės KN(Kilmės)
Produktų Statusas Sandėlyje
Sistemos
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas INGELON

Parašyti atsiliepimą

Žaibo 1080P HDMI Kabelis, RJ45, Ethernet

Žaibo 1080P HDMI Kabelis, RJ45, Ethernet " iphone USB hub adapteris 3 in 1 (4K HDMI doko Jungtis klaviatūra, vaizdo Kamera Projektorius

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti