Parduotuvė pagal Kategorijas

3 Ratų Vaikų Paspirtukas 2 in 1 su Nuimama Sėdynė Reguliuojamas Rankenos Led Ratų Aliuminio Lydinio Vaikas Naudotis Žaislai

Nauja

€19.94

3 Ratai 2 1 Vaikas Paspirtukas su Nuimama Sėdynė Reguliuojamas Rankenos Led Ratų Aliuminio Lydinio Vaikams Naudotis Žaislai

Mėlyna Informacija:

2-in-1 Kolonėlė Paspirtukas su Remavable Vieta: Sėdi režimą šį motorolerį reiškia, mažiems vaikams galima naudoti kaip važiuoti, tada pereiti prie dingti režimas, kai jaučiasi šiek tiek saugesni.Rankenos turi 5 reguliuojamo aukščio funkcijos (54-64-68-72-76cm), sėdynė yra visiškai nuimamas, su 3 aukščio funkcijos (25-28-31cm), įvairių atitinka vaikų skirtingose aukščio.

Trikampio Stabili Struktūra: 3 ratus ir neslidus rankenos statyti mokslo trikampio stabilios struktūros, todėl paspirtukas daugiau stabilus per stumdomas procesas, ir tai nėra lengva permesti.Guma minkšta rankenos užtikrina optimalų sukibimą, vaikų rankas bus ne slydimo išjungti lengvai , vaikai bus daugiau saugesni, kai stumdomas.

Tik Svorio Stiprintuvas: Remiasi vaiko fizinę jėgą, 45 laipsnių pakrypimo gali pasiekti stiprintuvas, svorio centras pasvyra į kairę, į kairę, pakreipia į dešinę, norėdami pasukti į dešinę, tai gali padėti pasinaudoti vaiko pusiausvyrą.

Sustorėjimas ratlankiai su spalvotu Led: dėvėti, atsparus ir aukštos elastinga PU medžiaga yra naudojama veiksmingai pagerinti atsparumas dilimui rato ir jojimo komfortą.Ji turi puikų smūgį ir triukšmo mažinimo galimybes ir tinka įvairių paviršių. 2 Led ratų priekyje, kuris yra aprūpintas su spalvinga Led mirksi, kai motoroleris juda, atneš daugiau džiaugsmo vaikų mankšta.

Vertinga ir Ilgą Laiką Naudoti: didžiausios apkrovos sėdynė ir pedalų yra 60 kg ir 100kg, taigi, šis motoroleris, galima naudoti skirtingų laikotarpį vienam vaikui, arba naudoti vaikams įvairaus amžiaus, ji tinka vaikų amžiaus 1-10, tai super vertingas motoroleris.

Techniniai duomenys:

Korpuso Medžiaga: PC + Aliuminio Lydinys

Ratuko Medžiaga : PU

Kūno Dydis: 56 x 27.5 x 76cm / 22.04 x 10.82 x 29.92 colių

Ratų Dydis: 12 x 4.5 cm / 4.72 x 1.77 colių

Apkrovos Svoris: 100kg

Pakuotės Turinys:

1 x 3 Ratų Paspirtukas

1 x Montavimo komplektas

1 x Vartotojo Vadovas

Rožinė Informacija:

Sulankstomas, 3 Lygių Reguliuojamo Aukščio: motoroleris greitai vienu mygtuko paspaudimu lankstymo dizainas, viso kūno ir rankenos gali būti sulankstyti, kuris yra labai lengva nešiotis ar laikyti, ir neužima daug vietos.Aukštis sponge vairas gali būti reguliuojamas, kad tiktų aukštis vaiko, jis gali būti nustatomas nuo pirminio 60cm iki 72cm, 77cm, 82cm, yra nustatytas užrakto padėti fiksuoto aukščio pasirinkti.

ABEC-7 Guoliai: Didelio tikslumo guoliai ABEC-7 tikslumo, kad neščiau gerąją minkštumą ir ilgaamžiškumą.Dėka aukštos kokybės guoliai, vaikai bus išsaugoti daugiau jėgos, naudojant šią motoroleris, ir stumdomas atstumas bus didesnis nei kitų motoroleriai.

2 Šviečiantys Ratai PU: priekiniai ir galiniai ratai yra pagaminti iš neslidžios, dilimui, skaidrus ir labai lankstus PU medžiagos, stabili, vairo, stabdžių-kitą savaitę.Led šviesos ratų "flash" kai motoroleris, skaidres, pridėti childishness motorolerį, didinti vaikų susidomėjimą jojimo.Žingsnis plotas yra pagamintas iš matinės ir neslidžia medžiaga, kuri yra palankesnė laikyti vaikams stabili.

Sparnas galinis Stabdžių ir Pėsčiomis Palaiko: galinis sparnas yra stabdymo funkcija.Kai stumdomas greitis yra per greitas arba yra kliūtis priekyje, vaikas gali stabdys sustabdyti juda į priekį, kuris geriau apsaugo vaiko saugumas.Koja paramos pedalo įsitikinkite, motoroleris, nėra lengva išmesti, kai jį panaikinti.

50kg Apkrovos Svoris: Dėka savo didelio stiprio aliuminio-geležies lydinio, įstaigos, vaikų paspirtukas gali padėti maksimali apkrova 50kg.Medžiagos motoroleris yra draugiškas aplinkai ir saugus, tinka vaikams nuo 4 Metų ir Iki.

Techniniai duomenys:

Korpuso Medžiaga: PC + Aliuminio Lydinys

Ratuko Medžiaga: PU

Pedalas Dydis: 28 x 9,5 cm / 11.02 x 3.74 colių

Kūno Dydis: 64 x 32 x 79cm / 25.19 x 12.59 x 31.10 colių

Krovinio Svoris: 50kg

Spalva: Rožinė

Pakuotės Turinys:

1 x 2 Ratukų Paspirtukas

1 x Montavimo komplektas

1 x Vartotojo Vadovas

Pastaba:

1. Prašome įsitikinti, kad vaikas yra kartu su tėvais, kai jis naudoja naują motoroleris pirmą kartą.

2. Kritimo yra neišvengiamas, siekiant išvengti įbrėžimai, įpjovimai ir įbrėžimai, prašome apsaugoti vaikus, kuriuos dėvi šalmus, antkelius, alkūnės pagalvėlės, pirštines ir kt.

3. Šis motoroleris tinka vaikams nuo amžiaus 1-10 , svorio riba yra 100KG.

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Žymos: 50cc karbiuratorius, ratcher raktas, ruda laiptų, sulenkite paspirtukas vaikams, electricals paspirtukas vaikams, apgauti paspirtukas vaikams, automobilių lipdukas vienaragis, galia paspirtukas vaikams, 2020 varantys, 16 gt2.

Modelio Numeris paspirtukas vaikams
Amžius > 3 metų
Lytis Unisex
Savybės Važinėti
Stilius vaikas motoroleris
Ratų Skaičius Trys
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas vaikų paspirtukas
Medžiaga Metalo
Matmenys 56 x 27.5 x 76cm / 22.04 x 10.82 x 29.92 colių

Parašyti atsiliepimą

3 Ratų Vaikų Paspirtukas 2 in 1 su Nuimama Sėdynė Reguliuojamas Rankenos Led Ratų Aliuminio Lydinio Vaikas Naudotis Žaislai

3 Ratų Vaikų Paspirtukas 2 in 1 su Nuimama Sėdynė Reguliuojamas Rankenos Led Ratų Aliuminio Lydinio Vaikas Naudotis Žaislai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti