Parduotuvė pagal Kategorijas

Magnetinio Blakstienos 3D Mink Netikrų Blakstienų Magnetas akių kontūro Mink Netikrų Blakstienų Vandeniui Skysčio Pincetu Nustatyti, Ilgalaikis Blakstienų

Nauja

€6.33

5 poros

Specifikacija:

Taikoma minios: bendra

Odos tipas: bendrojo taikymo atvejais: bendra

Produkto savybės: grožis, juodosios technologijos, quantum magnetinio netikrų blakstienų, magnetinio absorbcijos, jokių klijų, jokių žalos, tvirtumo ir ne makiažas, natūralus ir realus, laisvai spaudai elektra akis.

Savybės:

1.Tekstūros akių kontūro yra gerai ir gamtos.

2.Vienas-skystis, dvejopo naudojimo, gali veiksmingai sugeria magnetized blakstienos, ir taip pat gali būti naudojamas kaip akių kontūro vien makiažas.

3.Nereikia blakstienų klijai, lengva naudoti.Ji lieka nepakitusi per visą dieną ir yra lengvai pašalinti ir pakeisti.

4.Makiažo yra greitas, lengviau įdėti ir koreguoti kampą.

5.Naudojant 5 magnetinio procesas, adsorbcija yra tvirtesnis.

6.Atsparus vandeniui ir sweatproof, ilgalaikis makiažas, nėra dėmių.

Pakuotės inclulding:

Netikrų blakstienų*10

Blakstienų curler*1

Akių kontūro*2

5 poros Naujas

Funkcija

Medžiaga: dirbtinis pluoštas

Dydis: Magnetinis akių kontūro vamzdis: 9cm

Yra: magnetinė akių kontūro; 5 poras netikrų blakstienų; pincetai blakstienų

Savybės: safe, rankų darbo, natūralių, klasikinis, plonas ir lengvas, magnetinis

Kaip naudoti:

1. Vieta, kitą sluoksnį blakstienų (magnetas viršuje) pagal jūsų natūralios blakstienos, netoli bazė jūsų natūralios blakstienos

2. Fix apatinį sluoksnį blakstienų šaknis natūralios blakstienos ir leiskite jiems išdžiūti, po 2-3 minučių

3. Uždėkite viršutinį sluoksnį blakstienų (magnetas yra žemiau) apie jūsų natūralios blakstienos (du magnetai bus pridėti prie kito)

Paketą, įskaitant:

5 poros netikrą blakstienos

10 porų

Ypatybė:

[Lengva naudoti], Naudokite akių kontūro rinkinys lengvai pritvirtinsite mūsų magnetinio blakstienos.Pirma, taikyti magnetinio akių kontūro kaip ir bet akių kontūro.Palaukite kelias minutes, kad ji lipni, tada taikyti magnetinio blakstienos viršuje.Ji yra paprasta naudoti!

Mes siūlome 10 skirtingų porų daugkartinio naudojimo magnetinė blakstienos, todėl jūs galite ne tik naudoti vieną stilių, bet taip pat naudoti ją su magnetinių akių kontūro vėl ir vėl.

[Patvarus ir daugkartinio naudojimo] blakstienų rinkinys gali išlaikyti bendrą išvaizdą iš dienos į naktį, beveik nebuvo paliesti.Nuo šerių klaidingai blakstienos yra stipriausia ir geriausia, kad jie gali būti kartojamas daug kartų, ir magnetinis akių kontūro taip pat galima naudoti kaip įprastą akių kontūro.

[Natūralią Išvaizdą] suteikia natūralią išvaizdą.Jei norite, šviesos makiažas ir atlikti subtilius pakeitimus, rekomenduojama.Šiek tiek pakeisti į akis gali padaryti didelį skirtumą.

[Saugos ingredientų ir komfortą] Melagingą blakstienos yra lengvos ir gali net būti jaučiamas, kai dėvi juos.Jokių klijų, jokių juosta!Galite nemokamai akis.Mes renkamės visiškai saugių žaliavų, aukštos kokybės blakstienos, super patogūs ir lengvi produktai, ir naudoti atnaujintus magnetinė technologija teikti klientams geriausią patirtį.

Paketą, Įskaitant:

10 porų blakstienos

2 eyeliners

Žymos: rinkinys moterims, magnetas neodimis, plikas magnetiniai, 3d a20, lili mink blakstienas, vyrų netikrą blakstienas, stiprus magnetas blakstienos, blakstienų false, ts pincetu, Blakstienų Tweezer.

Prekės Pavadinimas harupink
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Magnetinio Blakstienos 3D Mink Netikrų Blakstienų Magnetas akių kontūro Mink Netikrų Blakstienų Vandeniui Skysčio Pincetu Nustatyti, Ilgalaikis Blakstienų

Magnetinio Blakstienos 3D Mink Netikrų Blakstienų Magnetas akių kontūro Mink Netikrų Blakstienų Vandeniui Skysčio Pincetu Nustatyti, Ilgalaikis Blakstienų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti