Parduotuvė pagal Kategorijas

Pilka Metalo 4-String Tiltas + Dramblio Kaulo Balno Riešutų Juostinėmis už Havajų Gitara

Nauja

€3.24

Penkiolika milijonų dvylika tūkstančių du šimtai penkiasdešimt devyni

Tai standartinė keturių string bass tiltas, ateina su montavimo varžtai ir hex raktu.Ši juoda keturių string bass tiltas yra puikus atnaujinimas jūsų dabartinis bosas.

Aprašymas: 4 stygų gitara tiltas Tinka 4 styginiai elektrinė bosinė gitara, havajų Didžiosios atnaujinti savo dabartinės bass Montavimo varžtai ir hex raktas yra įtrauktas Dydis(LxWxT): Approx. 60x38x14mm / 23.6x14.9x5.5inch Medžiaga: Cinko lydinio Spalva: Sidabrinė

Prašome atkreipti dėmesį į objekto dydį, prieš jums pirkti.Skaitykite dydžio diagramą žemiau.

Komplektą Sudaro: 1 x Four string bass tiltas 4 x Varžtai 1 x Hex raktas

15010693

Aprašymas: pakeisti kaulų tilto balnas ir riešutų rinkinį ukulėle, Pagaminti iš natūralių kaulų, jis gali suteikia geresnį toną pigiau nei plastikinių dalių Suderinama su ukulėle Riešutų Dydis (L x W x H): approx. 35 x 5 x 6.5 mm Balno Dydis (L x W x H): approx. 53 x 3 x 7 mm, Medžiagos: Buffalo kaulų

Komplektą Sudaro: 1 x Balno 1 x Veržlė

Pastaba: primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.

Žymos: dėl gitaros riešutų, 3 styginių gitaros tiltas riešutų, Elektrinė Gitara turėtojas, matic, vilao, capo gitara, 5 stygų gitara tiltas, gitara styginiai, 8 stygų gitaros tiltas, elektrinė gitara riešutų.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Tooyful

Parašyti atsiliepimą

Pilka Metalo 4-String Tiltas + Dramblio Kaulo Balno Riešutų Juostinėmis už Havajų Gitara

Pilka Metalo 4-String Tiltas + Dramblio Kaulo Balno Riešutų Juostinėmis už Havajų Gitara

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti